TUHTI joulun kuvapaketti ja ARVONNAN VOITTAJA sekä postauspaljastuksia

Kuusemme koristeet ovat himpun erilaiset

Kaikkien manteli-ideoiden jakaneiden kesken lupasin arpoa yllätyspalkinnon vuoden vaihteessa. Tämä oli siis joulukuun kuukausiarvonta. Manteli-ideoita tuli joitakin ja täytyy itselläkin kokeilla niitä.

Omena-kaneli- sekä luumutorttuja eri malleilla

Tässä muutama lukijoiden idea;


  • Minä napostelen manteleita semmoisenaan, muuta en osaa niille tehdä =)

  • Onhan se ihan perinne,että joulupuurosta pitää löytyä manteli ja se joka sen löytää,saa jonkun yllätyksen. Manteleita voi tosin laittaa vähän useammankin,jolloin iloa tulee useammalle.

  • Paahdetut mantelit maistuvat tosi hyviltä. Syön myös sellaisenaan ja joskus kohdalle osuu karvasmanteli.

  • Mies tekee mantelit niin, että paahtaa niitä pannulla ja kääntelee vähän hunajaa manteleiden päälle. Ihanaa sunnuntaita sinulle Viltsu <3

  • Mantelit ovat ihania sellaisenaankin, mutta välillä paahdan niitä uunissa tai teen niistä karamellisoituja hellalla.
Rakkaan ystäväni tekemä tonttuperhe meille. Pitihän niille nimet keksiä

Ihania ideoita kaikki. Kiitos! Näillä ideoilla aion noita Ruohonjuuren Aduki-manteleita testata. Ovat nimittäin hurjan hyviä ja maukkaita siltäänkin, mutta haluan maistaa myös paahdettuja ja karamellisoituja. 

Kysynkin vielä, jos vaan osaatte kertoa, mitä hunajaa se on, mitä voi käyttää? Onko sillä merkitystä, vai kunhan on jotain hunaja-nimellä myytävää? Entä mitä paahtamisessa käytän? Voita? Sokeria? Kääk.. Enhän minä näitä tiedä. :D 

Uusi parveke, uusi sisustus

Ai juu, se ylläripalkinnon voittaja.. Palkinnon paljastan vasta, kun se on perillä. Se on yllärin idea. Arvonnassa ovat mukana kaikki kommentoijat, kukin yhdellä kommentilla. Tuplat siis yhdistetty yhdeksi. 
Onnea toivotan mantelit siltään syövälle tstnkt.lle! Laitathan osoitteesi minulle yhteydenottolomakkeella tai meilillä. Osoite tossa oikealla ylhäällä. Kiitos kaikille ideoijille. 

Tässä postauksessa käytin valokuvia viime joululta. 

Cokis-rekka nähty. Oli pettymys. Ameriikan valot ja show-meininki puuttui. Ei edes joulupukkia ollut paikan päällä

Alkuvuoden postauksissa tulossa mm. Atc-kortteja, bujoilua, luonnonkosmetiikkaa, herkutteluhetken kruunaava keksintö ja kivunlievityskeino. Tässä vain osa postausaiheista. Katsotaan, mitä muuta keksin. ;) 

Erilainen joulu

Joulun tervehdykset isälle, ukeille, mummoille, tädille, isoukille ja isomummolle, lemmikeille, ... Koska haudoille emme päässseet vointini takia, veimme kynttilät muualle haudattujen muistoristin juurelle. Hitaasti  mutta varmasti onnistuin. Muutoin olimmekin kotona. 

Kuopio hiljeni aattona

Pihaan saimme joulukuusen 

Ja lumilyhdyn

Kuusi koristeltiin naapurivoimin

Illalla joululahjojen availu. Myös kisut saivat leluja ja herkkuja 

Sain mm. Trigger rullan (rullalla on tarkoitus liikuttaa lihaksia ympäröiviä sidekudoskalvoja eli myofaskioita ja pehmittää lihaksia ympäröivää tiukkaa sidekudoskalvoa. Rullaa voi käyttää myös lihaskunto- ja tasapainoharjoituksissa sekä venyttelyssä. ) ja One piecen (ns. Aikuisten potkuhousuhaalari). Molemmat toivomiani lahjoja. 


Ihanaa romanttista pinkkiä, ruusun tuoksua, seinälle perhosia, kaulakoruja...

Enkulin upea jouluinen atc oli paketin päällä. Paketissa oli enkulin siipisulista tehty valokranssi ikkunaan. Enkulia ei ole vahingoitettu kranssin vuoksi kuitenkaan)

Tämän vuoden lahjateema oli selkeästi Blingbling ja romantiikka. Kuvassa mm. Kännykkäkoru ja silmille glitter kylmäpakkaus

Ruohiksen uniikin joulukalenterin lisäksi avasin Loccitanen kalenteria. Ihania pikkuisia tuotteita, jotka kulkevat mukana meikkipussiss,a eivätkä vie liikaa tilaa kaapissakaan 


Leivoin mm. Maustekakun
 Maustekakun ohje löytyy TÄÄLTÄ. Jos maustekakku on mieleesi, tätä kannattaa kokeilla!

Meidän jouluruoka oli perinteinen

English tea shopin teejoulukalenteri oli myös kiva lisä.  Se vaan harmitti, ettei aaton tuplakokoisesta luukusta tullut kahta teepussia. Hämäystä. 

Todella maukkaat pullat syntyivät yhdessä Murusen kanssa. Voisilmiä, kaakaonibs-pullia, luumu- sekä omena-kanelisuukkoja. Haluaisitko suukoille ohjeen?

Myös lapseni ja miniän lahja sai huokaisemaan ihastuksesta. Kuvassa on VAIN kosmetiikka. Lisäksi oli herkkuja niin juotavassa kuin syötävässäkin muodossa. He niin tuntevat maman mieltymykset
Tässä joulun kuvapaketissa on vain herkkupaloja joulustamme. Vietimme joulun kotona, minä vuodepotilaana. Tai no, ostimme itsellemme vuodesohvan joululahjaksi veronpalautuksilla, joten olin sohvapotilas. 

Lopuksi vielä kissojen riemuksi sohvan laatikoista tehty rivari. 

Kiitos kun jaksoit loppuun saakka. Iloa päivääsi. 

Etenkin Luis ihastui rivariin. Laatikko, joka on riittävän iso hänellekin. Piilo, johon mahtuu kokonaan. Antaa nyt poikien leikkiä hetken.

Rakkautta


-Viltsumari-

Kommentit

Kiva joulupostaus! Onnea arvonnan voittajalle. Mies paahtaa mantelit ilman öljyä, mutta kun mantelit ovat hetken olleet pannulla, sitten lisää vähän ihan perusöljyä (rypsi) ja juoksevaa hunajaa pari ruokalusikallista. Meillä on ihan tuota Pirkan hunajaa <3
Kiitos Outi. Tämä auttaa asiaa kovasti. Kokeilen.