Blogiton osallistuja 2019 atc haasteeseen

Ihmettelin taas, kun kommentteja ei tule. Ei ole eka kerta, tuskin viimeinenkään, joten osasin katsoa hallintasivulta kommentit, julkaisemattomat sekä roskakorin. Kurkistus Bloggerin roskikseen toikin vastauksia. Jo alkoi kommentteja tulla. Joukossa oli robotteja ja oikeita henkilöitä. Ilmeisesti Blogger tulkitsi kaikki roboteiksi, eli jonkun mainostajan luomiksi joukkoviesteiksi, jotka ohjelmoivat tavalla tai toisella estottomiin blogeihin. Pahoittelen siis, kun osa kommenteizta tuli jälkijunassa.

 Vielä robotit eivät ole haitaksi asti, mutta jos yätä alkaa useammin olla, niin sitten mietitään anonyymiestoa uudestaan. Ehdotankin, että luot itsellesi google-tilin ja siihen  nimimerkin. Tällä tavoin pystyt jatkossakin kommentoimaan, jos vaikka anonyymiesto tulisikin. Tarvitset vain kirjautua kommentoidaksesi. Samalla voit liittyä lukijoihin virallisesti ja nappaat lisäarvan arvonnoissa, jotka ovat lukijoille tarkoitettuja arpoja. 

Sitten haasteasiaan. Osa on miettinyt sitäkin, ettei mallikuvasta keksi mitään  kun se on niin vaikea kuva. Tarkennus siis lienee paikallaan. "Minä annan malliksi digikuvan ja siitä kuvasta katsot juuri ne asiat jotka sinun työhösi haluat toteuttaa. "
-Eli sinun ei tarvitse matkia kuvaa, ei edes tehdä saman aiheen korttia. Teet kortin, jossa on JOTAIN mallikuvasta. 

"Voit käyttää esim. samoja muotoja, värejä, hahmoja tai mikä sisimmässäsi sitten tuntuukaan hyvältä. Annat sisimpäsi ohjata käsiäsi toteutukseen. Kerrot sitten julkaisussasi mitä kortissa on kuvasta. "

Eli, kun tammikuun kuvaa katsotaan, tuosaa yläpuolella siis, niin toki saat tehdä joogakortin, niinkuin minäkin tein. Mutta sen ei tarvitse olla sitä, ellet halua. Voit käyttää vaikka kukkakorttiisi punaista, keltaista, violettiä ja vihreää. Tai voit tehdä kortin, jossa on nainen. Olipa sitten vintage tai retro, moderni tai mikä vain.  Vai teetkö kortin, joss on tekstiin liittyvä kuvituus?! Koululaisia kenties? Onhan tuossa myös kissa, joten kissakorttikin on vallan mainio... 

"Kiva olisi kuulla myös luomistuntoja, mutta saat toki pitää ne omanakin tietona."

Jos tahdot, saat kertoa kortin syntyyn vaikuttaneita tuntojasi, teitkö sielun kortin, voimakortin, väriterapiaa... Mutta saat myös olla kertomatta. 

Eli hyvin vapaamuotoinen haaste, sanoisin. Haasteen löydät yläotsikoista, tuolta inspiration-otsikon alta. 

Blogiton Marja-Riitta osallistuu haasteeseen tämännäköisgllä kortilla. Käythän Marja-Riitta kommentoimassa haasteeseen että osallistut. Näin en unohda sinua arvonnasta vahinhossa ja muutenkin, myöhemminkin tätä korttia osataan hakea. 


Kiitos kun osallistuit ja onnea arvontaan! 

Kommentit