Palasaippua-inhosta Herbalife-ihastukseen osa 2/3

Meidän ala-asteen opettaja hermostui lasten ainaiseen kiroiluun, kun olin vasta ensimmäisellä luokalla. PASKA (shit)- sana oli lapsista siihen aikaan uutta ja jännittävää, ja kun yksi uskalsi rallattaa paskapaskapaskaa (in english: shitSHITshit), piti koko luokan yltyä samaan hauskanpitoon. Vai sanoisinko paskanjauhantaan. Sen vuoksi opettaja kokeili lapsiin nurkkaan seisomaan laittoa, roskiksessa seisomista, uhkailua, huutamista, reppuvihkoon kirjoittamista, jälki-istuntoa... Mutta ryhmässä tyhmyys tiivistyi, ja koska olimme vasta 7 vuotiaita lapsia, hauskanpito voitti joskus hiljaa olemisen.  

Jossain vaiheessa opettaja sai päähänsä pestä suut saippualla, kuten vanhassa sanonnassakin tehdään. "Jos kiroilet, pestään suu saippualla". 

hän toi kouluun palan saippuaa. Opettaja pesi lasten suut saippualla. Hän kirjaimellisesti  hankasi palasaippuaa lasten suuhun, jopa niin,  että lapset olivat jonossa suun pesulla. Sitä kesti tasan yhden vuorokauden, sillä vanhemmat vaativat opettajaa lopettamaan tuollaisen bakteerien levittämisen ja epäilivät jopa opettajan ammattitaitoa.  Tottakai opettaja perusteli opetustehtävänä tätä, mutta ei se auttanut. 


Se vihreä saippua oli kaiken lisäksi käytävällä, jossa kuka tahansa saattoi lämiä sitä, ja sitähän lämittiinkin. Lapsista se oli jotenkin hauskaa, emmekä me miettineet seurauksia, ennenkuin vanhemmat kehottivat olemaan koskematta siihen. Luotimme, koska olihan aikuinen sen meille tuonut. Mutta kun vanhemmat näkivät, ettei kyseessä ollutkaan käsienpesu saippua, loppui heiltäkin käsienpesu samaisella saippualla välittömästi. 

Tämän päivän vanhemmat olisivat nostaneet syytteen opettajaa vastaan hänen metodiensa vuoksi. Itseasiassa jossakin vaiheessa vanhemmat puhuivatkin rehtorille, ettei lapsia yksinkertaisesti saa nostaa niskasta ilmaan ja nostaa roskien sekaan seisomaan. Saatikka tuo saippuashow. Muistan, kuinka asiaa puitiin luokassa ja roskat tarkistettiin. Ruuan tähteitä, purukumia, paperiroskaa, kynän teroittamisen roskaa,  lapsi, pölyä, ... 

Eräänä päivänä opettajamme tilalla oli toinen opettaja, ja saimme kuulla aiemman opettajan muuttaneen Helsinkiin ja opettavan siellä nyt. Meille se oli rangaistusten osalta suuri muutos. Jatkossa meille ainoastaan huudettiin, laitettiin seisomaan pulpetin viereen, poistettiin luokasta ja jätettiin jälki-istuntoon. 

Palasaippua-inho on ollut siitä saakka, kun 7 vuotias pikku-Viltsu kuuli koulun käytävällä saaneensa bakteereja, jotka saattaisivat aiheuttaa vakaviakin sairauksia. Miksi!? Miksi opettaja halusi meille sairaudet!? Siksikö, että olimme olleet tuhmia ja tottelemattomia??? Halusiko hän vaientaa meidät sairastuttamalla suumme jollakin suuta syövällä bakteerilla??? Ja niin minä itkin ja niin itki moni muukin lapsi. 


Herbalifen palasaippuan kohdalla ei arestia tai muitakaan rangaistuksia tarvita. Ihanaa olla aikuinen ja ymmärtää, että kyllä itsellä voi palasaippua olla käytössä. Ei ryhmällä nuhaisia lapsia likaisine käsineen. Aikuisena voimme myös opettaa lapsillemme, kuinka palasaippuaa voi käyttää. 

Herbalifen aivan ihanan suuri saippua on kuin kermakakku, jonka silkkinen pinta saisi jopa kädet nautinnosta voihkaisemaan, jos käsillä olisi suu. Vartalon pesussakin tämä on riittoisa ja sopivan kookas. 125g. Ei sisällä parabeenejä eikä sulfaatteja. Kaiken lisäksi tämä hempeä ja lempeä  saippua sopii koko perheelle. 

Saippua on pakattu huolella, jotta saisit täydellisen puhtauden ja  kosteutuksen ihollesi. Saippuassa oleva Herbalifen logokin on kaunis, joten saippuan voi hyvin jättää  ammeen  reunalle vadille näkyviin. Palan koko on  125g. 


Tämä raikkaan tuoksuinen saippua puhdistaa hyvin, mutta hellävaraisesti  ja säilyttää ihon kosteuden.  Saippu sisältää aloe veraa, oliiviöljyä sekä A-, C- ja E-vitamiineja. Aloe verahan on monta tuhatta vuotte vanha kasvi. Ja sitä on käytetty kautta aikojen lääkityksessäkin. Palasaippuan hinta on noin 9 euroa ja tosiaan käsisaippuan sijaan kyseessä on koko vartalon puhdistusaine. Suosittelen eritoten kylpyammeeseen, mutta tottakai suihkuunkin. Itsehän käytän nimenomaan suihkussa. 

Olen aktiivisena somettajana saanut aivan ihania ystäviä ja yhteistyökumppaneita somen kautta. Jenniferin kanssa löysimme toisemme instagramin kautta, sillä arvomaailmamme ja kiinnostustenkohteemme ovat samankaltaisia. Ranskalaisen ystäväni, Jenniferin, löydät  instagramista @yogandbeauty_byjen

Jenniferin kautta voit ostaa ja tilata Herbalife-tuotteita sekä halutessasi liittyä Herbalifen myyjäksi. Se on vapaaehtoista. Jennifer avasi minulle ovet kokonaan uuteen maailmaan, jossa kosmetiikka ja ravinto kulkevat käsi kädessä ja jossa ketään ei pakoteta mihinkään. Kiitos Jen!


Jen tilasi minulle tuotteita Herbalifeltä  Suomesta ja pääsin tutustumaan Herbalifen esitteisiin siinä missä arkisiin tuotteisiin luksusta unohtamatta.

Kyllä vain! Vaikka ystäväni asuukin Ranskassa, voi hänen kauttaan ostaa tuotteita Suomesta. Tuotteet toimitetaan postitse suomenkielisine papereineen.

Sinäkin voit siis olla Jenniferiin yhteydessä joko instagramin kautta suoraan tai lähettämällä minulle viestiä ja olen yhteydessä häneen sinun puolestasi. Voit kirjoittaa Jenille englanniksi tai ranskaksi tai minun kauttani myös suomeksi, jolloin tulkkaan viestisi hänelle. Jenin kautta saat linkit ja tiedot, miten tilata ja mitä on tarjolla. Mm. Tämä ihanan silkkisesti vaahtoava saippuapala.


Minä en ole jälleenmyyjä, enkä millään tavoin tule hyötymään siitä, jos joku tilaa tai liittyy Jenin kautta, edes siinä tapauksessa, että ottaa minuun yhteyttä ensin. Jenin kautta tilaaminen ei velvoita jatkotilauksiin eikä sido sinua mihinkään muuhun, kuin juuri sinun itsesi valitsemien tuotteiden normaaliin maksamiseen. 

Palasaippua on lahja ystävältä 

Mon ami merci Tu es en or. Une journée merveilleuse pour toi, Jennifer!

Cordialement; Viltsumari

Kommentit

No ompa ollut kamala opettaja teillä. Meillä huonosta käytöksestä joutui ulos luokasta ja jo se oli tosi noloa.
Meillä on aina kotona palasaippuaa, mies tykkää, on tottunut Marokossa käyttämään.
Ihanaa loppuviikkoa sinulle Viltsu <3
No niin oli! Vanhemmat rakastivat häntä hänen ollessa mielin kielin heille, mutta kun saivat nähdä ja kuulla totuuden, muuttui asennekin. Tuon jälkeen luokasta pois lentäminen oli pikku juttu.