2019 atc-haaste

TÄMÄ HAASTE ON PÄÄTTYNYT

Blogissani on aika tullut aloittaa uusi alku uudelta pohjalta. Se tarkoittaa haastetta heti tammikuun ekasta päivästä alkaen. Vuoden lopussa sinulla voi tulla olemaan 12 upeaa atc;ta/ atc-kolikkoa, jotka voivat olla niin tekemisen riemulla tehtyä kuin tunteiden matka sisinpääsikin.

Haaste alkaa tammikuussa ja ilmestyy kerran kuussa aina kuun eka päivä.   Ajatuksena on tehdä mallikuvan mukaan sellainen atc tai atc coin, joka sinua puhuttaa. Onpa atc sitten omaksi iloksesi voimakirjaksi kasattu, mittojen mukainen maalaus tai vaihtoon tehty. Sillä ei ole merkitystä. Kunhan on Itsellesi mieluisat työt, jotka teet juuri tätä haastetta varten ja kortin koko on 6,4x8,9cm tai kolikko 6,3 cm (hyväksyn myös 6,4cm kokoiset kolikot)

Minä annan malliksi digikuvan ja siitä kuvasta katsot juuri ne asiat jotka sinun työhösi haluat toteuttaa. Voit käyttää esim. samoja muotoja, värejä, hahmoja tai mikä sisimmässäsi sitten tuntuukaan hyvältä. Annat sisimpäsi ohjata käsiäsi toteutukseen. Kerrot sitten julkaisussasi mitä kortissa on kuvasta. Kiva olisi kuulla myös luomistuntoja, mutta saat toki pitää ne omanakin tietona. Lisäksi linkität julkaisusi haasteeseeni kommenttilaatikkoon ja haasteeni julkaisuusi, jotta mahdollisesti lukijasikin löytävät haasteen. Huom. Tärkeää on linkittää kyseinen postaus jossa korttisi on. Ei blogin etusivua!  Blogittomat saavat osallistua myös, kunhan lähetät minulle sähköpostilla kuvan työstäsi ja nimimerkkisi. Sen jälkeen kommentoit haastetta "Osallistun blogittomana".

Vuodessa olet tehnyt 12 atc.ta (saat toki tehdä enemmänkin. En estele) joko itselle tai voimaa tuomaan ehkä jopa 12 ihmiselle. Eikö olekin houkuttelevaa! Sinä itse päätät, miten ja mihin korttisi teet, kunhan se on mallikuvasta tehty.

 Kuukausiarvonta on niinä kuukausina, kun minullakin on voimavaroja osallistua askarrellen. Silloin teen atc.n itsekin ja arvon sen voittajalle. Kuoressa saattaa olla hyvinkin extraa esim. Seuraaviin töihisi. Vuosiarvonta on aktiivisimpien osallistujien kesken vuoden päästä vuoden vaihteessa. Palkinto on yllärisetti askartelutarvikkeita.
Haastetöissä ei arvostella ketään eikä valita hienointa eikä kalleimmista tarvikkeista tehtyä atc-korttia. Toki minun omat arvoni pyörivät pitkälti kierrätyksessä ja saadussa, vaihdetussa, löydetystä, itsetehdystä...
joten mieluiten et lähtisi uutta vartavasten ostamaan. Korkeintaan jos tahdot tehdä voimakirjan korteistasi niin siihen voit tarvitakin jotain? Ei ostoistakaan rangaista kuitenkaan.

Miltä kuulostaa?

Lyhyesti:
Tee atc tai atc-kolikko mallikuvasta ja julkaise linkittäen. Kommentoi.
Voita atc ja pieni tarvike-extra kierrätettäen, jos on arvonta.
Aktiivisimmat osallistuvat vuosiarvontaan.  Aloitamme siis 1.1.2019. jolloin ensimmäinen kuva julkaistaan ja aikaa on tehdä kuukausi korttia.

HAASTE ALKAKOON! 

Uuden vuoden alkaessa tunneskaala pyöri vuoden vaihtuessa vanhan ja uuden mietteissä. Haikeus, toivo, usko, muistot.. oli ennen askartelua alettava meditoimaan ja saada sitä kautta mennyt aika ja uusi aika balanssiin. Siitä se sitten lähti..

HAASTEKUVA:


MINUN TYÖNI, JONKA JOKU TEISTÄ VOITTAA KUUN VAIHTEESSA: 


Joogakissa

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Hyvää vuoden 2019 aikaa ja kiva haaste.Yritän kehitellä jotain.
EstherH. sanoi…
Ekaksi,kiitos joulukuun kalenteristasi, näit ison vaivan!! Toiseksi oikein hyvää tätä vuota olkoon se paljon parempi kuin viimevuosi ja vieläkin parempi!
Kolmanneksi,tulen mukaan ainakin jollain tapaa ja mietin että arvonnoista mut voit jättä suosiolla pois :)Tule sinäkin mukaan mun facessa olevaan HappyMail rinkiin, tiedät mikä toi systeemi on.
Kiitos. Työtä se todellakin vaati eikä kaikki sitä edes tajua, mikä homma siinä on, jos ei itse bloggaa. Mutta oli ihana työ joka tapauksessa. Tykkäsin!
Kiitos, hyvää uutta vuotta! Kotona vuosi vaihtui kipujen kanssa, mutta kyllä me aina jottai keksitään extraa.
Jos mietit sitä postitusasiaa, niin atc.n voin sulle postittaa kyllä ja ton extran. Se ei ole ongelma. Sillon jos on painavampi lähetys tai sponsoroitu, silloin jätän ulkomaat pois.
Juu, nyt kun voimia taas jää enempi, voin tulla hasteeseesi. Käyn katsomassa mikä siellä.nyt on.
Henna Hattara sanoi…
Kiitoksia kivasta mallikuva haasteestasi. Tammikuu alkaa olla jo lopuillaan ja sain haastekorttinikin sopivasti valmiiksi. Kiitoksia vielä kerran. Minun korttini löytyy täältä https://korttejarakkaudellatehty.blogspot.com/2019/01/hyvaa-alkanutta-uutta-vuotta-2019-uusi.html
EstherH. sanoi…
Mukana ollaan ja tässä os. https://luovastivinossa.blogspot.com/search/label/Inspirationhaaste
Osallistun haasteeseen...blogittomana...
Otin mallikortista muodon ja värit...tausta on kangaspala...tammi mail jutusta..Raija Annikilta...
Ensinnäkin hurjasti kiitoksia osallistumisesta. Toiseksi, lopuillaan.. !?? Iiik! Ja mä en tajunnut ollenkaan!!! Nyt iski pienoinen ajantajun kadotuksen kiirus! Kiitos myös siis huomiosta! Lähdenkin tästä puuhastelemaan uutta haastetta.
SusannArt sanoi…
Mulla iski heti visio kortista kun näin tuon inspiraatiokuvan ja lähdin sitä visiota innolla toteuttamaan sillä seurauksella, että unohdin että kortin piti olla atc tai atc coins.. tein sitten meinaan skinnyn. No, joka tapauksessa, kortti löytyy mun blogista https://susannanart.blogspot.com/2019/01/inspiration-haaste-119.html?m=0
Ja muuten, kiva inspiraatiokortti, ja ihana sinun tekemä atc :)