Hae tästä blogista

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortti ja sisällysluettelo aihealueista. Kortit bongasin Hyvän mielen taidot-sivustolta ja pakkohan ne oli saada! 


Kun mieli on joustava, on helpompi toimia arjen haasteissa ja muutoksissa. Näiden korttien avulla teet mielikuvaharjoitteet hauskalla ja innoittavalla tavalla. Voit ottaa yhden kortin pakasta viikottain tai silloin, kun sinulla on siihen tarvetta. 

Kortit perustuvat positiiviseen psykologiaan, elinikäiseen oppimiseen sekä ihmisen sisäisiin voimavaroihin. Hyödyntämällä näitä, on mahdollista kasvaa ja elää juuri sellaista elämää, mikä näyttää sinun omalta hyvältä elämältäsi. 


Korttien takaosa on myös upea. Näissä korteissa on nähty vaivaa jotta niissä sielu lepäisi ja mieli virkistyisi. Olen aivan varma, että sinäkin hyötyisit näistä korteista, jos annat niille mahdollisuuden auttaa sinua arjessasi! 


Hyvän mielen kortit on jaettu seitsemään ryhmään: 
  1. myönteisyyden taidot
  2. tahdonvoimataidot 
  3. vuorovaikutustaidot
  4. myötätuntotaidot
  5. luovuustaidot
  6. läsnäolotaidot 
  7. itsensä johtamisen taidotKortteja voi käyttää yksin tai porukalla, niin kotona kuin vaikkapa työpaikalla tai tukihenkilön kanssa. Ei näissä ole mitään tiettyä pakotetta tai ainoaa oikeaa käyttötapaa.

Minä olen käyttänyt näitä kortteja siten, että käännän kaikki nurin päin pöydälle ja sen jälkeen olen hengitellyt pari-kolme kertaa syvään ja meditoinut hetken. Meditoinnin kesto riippuu siitä, kuinka kiire on, tai kuinka nopeasti saan päästä kaikki stressaavat ja painavat asiat pois. Sen jälkeen nostan yhden kortin sattumanvaraisesti. Tutkin kortin kuvaa ensin. Annan ajatusteni kulkea kuvan mukana. sitten vasta luen tekstin. Mietin rauhassa, mitä ajatuksia vahvistuslause herättelee minussa. Mitä lause merkitsee tässä hetkessä. Miksi minulle nousi juuri tämä kortti. Kortti kulkee viikon ajan ohjeenani mukana ja pyrin toimimaan avoimesti ja uteliain mielin vahvistussanaa muistaen.

Kuinka sinä näitä kortteja käyttäisit?

Koska toivon mahdollisimman monen löytävän nämä kortit ja jo aikaisemmin esittelemäni Inspiraatiokortit sekä Hyvän mielen taidot-kirjan, ja saavan niistä hyvän olon ja mielen, niin alennuskoodilla "Inspiration-blogi" kaikki lukijani saavat osoitteessa www.hyvanmielentaidot.fi
Hyvän mielen taidot -kirjan hintaan 26 € (säästö 2€), Hyvän mielen kortit hintaan 19 € (säästö 3€) ja Inspiraatiokortit hintaan 19 €(säästö 3€). Lisäksi yksi onnekas voittaa Hyvän mielen korttipakan itselleen Lokakuun loputtua! koodi on voimassa aina vuoden 2017 joulukuun loppuun saakka!


Arvonta

Palkinto:  Yhdelle Hyvän mielen taidot-korttipakka 
Arvonta päättyy: 31.10.2017
Palkinnon sponsoroi: Ps-kustannus

Arvontaan voit osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa kuinka sinä näitä kortteja käyttäisit ja harrastatko yleensäkin itsesi kehittämistä ja miten?

Voittaja ilmoitetaan marraskuun alussa täällä Inspiksessä. Ilahdun kovasti jokaisesta uudesta lukijaksi itsensä klikkaavasta sekä postauksen jakamisesta. Nämä eivät kuitenkaan ole pakollisia.

Onnea arvontaan ja muistathan myös hyödyntää ale-koodin!Pr sample: Hyvän mielen taidot-kortit, PS-kustannus

43 kommenttia:

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Ompas kauniit kortit ja niiden käyttömahdollisuudet ovat todella moninaiset!
Jos ajattelen ihan puhtaasti omaa käyttöäni, niin tuo sinun idea kuulostaa todella hyvältä. Tai jos on oikein kurja päivä, niin etsiä etsimällä pakasta juuri siihen päivään sopivan kortin ja sitä kautta pyrkiä vapauttamaan pahaa oloaan. Kauneuden etsiminen sekä kuvista että sanoista voi ola hyvin vapauttavaa ja helpottavaa.
Voisin hyvin myös nähdä käyttäväni noita töissäni. Vanhusten parissa noiden avulla pystyisi sekä muistelemaan että käyttämään jopa kivunlievityksenä.

Tanja kirjoitti...

Voisin pitää ystävilleni sellaisen Hyvän mielen-illan, jossa näillä korteilla olisi keskeinen rooli.
Luen paljon elämäntaito-oppaita. Vähän aikaa sitten osallistuin hiljaisuuden retriittiin. Koin retriitin hyvin hoitavana ja rauhoittavana. Se antoi paljon voimaa jaksaa joskus stressaavaakin arkea.

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Minä varmasti testaisin näitä työkavereiden kanssa.

JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti...

Kiva arvonta! Käyttäisin näitä ehkä aamuisin ennen töihin lähtöä, hakeakseni motivaatiota.

arjenmiljonaari@gmail.com

Viikonloppukokki kirjoitti...

Osallistun arvontaan. Korteista olisi varmasti apua stressinhallintaan.

Henna kirjoitti...

Ehdottomasi mukana! Olen ikuinen opiskelija ja haluan kehittää itseäni. Inspiroivat kortit olisivat ihana lisä kiireiseen arkeen, saisi luvan kanssa pysähtyä tuumiskelemaan :)

henna.harjunpaa@gmail.com

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

MInulta nämä löytyykin ja käytän monessakin - töissä, kotona, ystävien kanssa. Itseäni pyrin kehittämään henkisesti melkeinpä jatkuvasti :D Mutta voiton osuessa kohdalleni, menisivät nämä lahjapakettiin <3

Henna73 kirjoitti...

Tiimipalavereihin nämä ois hyvät ja opettelen itseni kehittämistä :)

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Emilia kirjoitti...

Nämä ovatkin minulle jo tuttuja, moneen otteeseen olen ihaillut näitä todella kauniita kortteja! Käyttäisin näitä arjessa inspiraationa, pysähtymiseen ja stressinhallintaan. (turkoosejaunelmia@gmail.com)

mummo kirjoitti...

Laittaisin viikottain yhden kortin jääkaapin oveen antamaan ajattelemisen aihetta. Luen paljon elämäntaito/-hallinta oppaita.
Mukaan arvontaan, jospa se onni potkaisisi.

bissecat kirjoitti...

Ompa kiva idea.noillahan sais vaikka mitä aikaiseksi.Tyttöjen illan missä kortit aiheena.Tai sit justiin rauhassa itse keskittyen kortin viestiin kävis noita läpi.

Sallikka kirjoitti...

Tyttöjen ilta näiden korttien kanssa :)
matsalikka@gmail.com

A kirjoitti...

Voi näitä ja inspiraatiokoreeja olen ihaillut pitkään. Tykkään käyttää kortteja keskustelunherättänä porukassa tai itsekseni. Itseni kehittäminen on yksi intohimoistani :).

Unknown kirjoitti...

Moi, Viltsu!
Kiitos inspiksestä! Esimerkillä on voimaa ja sitä uskon saavani näistä korteistakin lisää. Elämä muuttuu ja vie erikoisiin paikkoihin, niinhän se vaan menee. Ei juuri koskaan niin kuin suunnittelee. Meant to be -meininkiä kaikki kuitenkin lienee, joten eikun uusia unelmia kohti! Syksyinen Saimaanranta antaa suojaa ja mahdollisuuden pysähtyä ja suunnitella seuraavia askeleita. Yhdessä jakaisin hyvän mielem ja inspiraation hetkiä äitini sekä ystävieni kanssa <3
Terkuin
Kiti

Anonyymi kirjoitti...

Oi, nuo olisivat niin ihanat kortit! Voisi vaikkapa sunnuntaina käydä kortteja läpi ja päättää, mikä on seuraavan viikon voimalause. Kiinnittäisin kortteja muutenkin ympäri kotia, sillä ne ovat niin kauniita. Myös tulevalla urallani luokanopettajana voisin varmasti hyödyntää kyseisiä kortteja. :)

- Saraana (saraana.makela@gmail.com)

Jenni Räbinä kirjoitti...

Uusi yritys kommentoida :) Kortit ovat ihanat, ja itse käyttäisin päivittäin tsemppikortteina, sekä ajatusten herättelijöinä, kortti per päivä.

Erika kirjoitti...

Vaikuttaapa kivoilta korteilta. Noita voisin kuvitella käyttäväni ihan itsekin aamukahvin lomassa vaikkapa yhteen korttiin päivässä keskittyen. Toisaalta heti tuli mieleen, että korteista olisi paljon iloa esim. kun kierrän vapaaehtoisena erilaisten ihmisten luona, joilla on ollut elämässään jonkinlaista surua hiljattain. Näillä korteilla olisi varmasti voimaannuttava vaikutus ja niistä syntyisi keskusteltavaa. 3rikatms(at)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Minä käyttäisin kortteja joka päivä :) vaikkapa aamukahvilla korttiin syventyen, ohjeita noudattaen. Tsemppi kortteina!
Mukana arvonta, joten ehdottomasti mukana
niinaarvonnat@luukku.com

Aila kirjoitti...

Kun joka aamu valitsee yhden kortin näkee heti tuleeko hyvä vai vielä parempi päivä.
karhuoja@gmail.com

Johanna Sievänen kirjoitti...

Näistä korteista olen haaveillut! Yhden pakan olen jo ostanut lahjaksi, mutta olisi ihana saada nämä myös omaksi. Haaveilen naisten piirien järjestämisestä, näitä voisi hyödyntää siellä.
jomapynn(at)gmail.com

Sirkkuli kirjoitti...

Ihanat kortit! Näitä käyttäisin joka päivä päivääni piristämään :)
sirkkulitm@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Antaisin ystävälleni koska hän tykkää juuri näistä tiedän, yhdessä voisimme myös niitä tutkia ja lukea.


henna.holappa1@luukku.com

maikki kirjoitti...

Päivää piristämään, motivaattoreina ja tsemppareina, ajatuksia selkeyttämään..
maikinposti8@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Toihin veisin kahvihetkeä piristämään, mutta miksei näitä voisi käyttää työssäni lasten kanssa. hippu(at(outlook.com

Tanja kirjoitti...

Käyttäisin kortteja töissä oppilaiden kanssa.
tanjalaat@hotmail.com

Nanna kirjoitti...

Käteviä kortteja päivää piristämään! :)
nannaliini10@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Mukaan arvontaan, näistä saisi aina uutta ajattelemisen aihetta ja puhtiakin lisää. Hienot kortit. Joululahja vinkki myös erinomainen.
-Airiina-

aiholapp at lailanet.fi

Irmeli kirjoitti...

Olen päihde- ja mielenterveys työssä ohjaajana, joten käyttäisin näitä työssäni. :) Luen juttuja,jotka voimaannuttaa.

irmeli.nieminen (at) hotmail.com

JM kirjoitti...

Käytäisin näitä yksin ja perheenjäsenten kanssa.:)

jelena.nieminen(at)hotmail.com

Unknown kirjoitti...

Hei!
Käyttäisi kortteja ainakin työyhteisöni iltapalavereissä "hengenluojana" ja motivaattorina!
Mikään ei ole parempaa kuin hyvä yhteishenki ja innostava ja tukeva työtiimi raskaassa ja tärkeässä työssämme päiväkodissa!
T.Anni57

Minttu, Kivempi blogi kirjoitti...

Käyttäisin kortteja työssäni teinien kanssa. Itsensä kehittäminen on mukavaa ja välttämätöntä jos haluaa voida hyvin :)

kivempiblogi at gmail.com

Suvi7 kirjoitti...

Nostaisin pakasta joka aamu kortin aloittamaan päivän ja illalla päättämään. Olen aina ollut kiinnostunut itseni kehittämisestä ja burnoutin jälkeen erityisen paljon. Yritän koko ajan etsiä lisää tietoa asiasta avoimin mielin.
talviuninalle(at)gmail.com

Milla kirjoitti...

Mulla on nää inspiskortit olisi kiva saada nämä toisetkin. On niin ihanat ja toisivat hyvää mieltä mun arkeen.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ottaisin nämä mukaan töihin ja 5 minuutin lepotaukoni/tunti aikana katselisin ja ihailisin näitä. Samalla keräisin positiivista voimaa.

Niina kirjoitti...

Antaisin nämä lahjaksi rakkaalle kollegalleni, joka rakastaa positiivisia ajatuksia ja opettajana positiivista pedagogiikkaa. Nämä tulisi hänelle varmasti käyttöön omassa työssään ja omassa elämässään.
Sivonnii(at)gmail.com

Niina kirjoitti...

Antaisin nämä lahjaksi rakkaalle kollegalleni, joka rakastaa positiivisia ajatuksia ja opettajana positiivista pedagogiikkaa. Nämä tulisi hänelle varmasti käyttöön omassa työssään ja omassa elämässään.
Sivonnii(at)gmail.com

Sofiakii kirjoitti...

onpas ihana arvonta. käyttäisin näitä rakkaiden ystävieni kanssa. ihan mielettömän upeat. sanaton. mukana
fromoonatoyou@luukku.com

Halejo kirjoitti...

Käyttäisin varmaankin yhdessä puolison kanssa ajatuksien ja keskustelun herättämiseen, mutta varmasti noita olisi myös mukava yksin lueskella. :) Liian vähän tullut itseni kehittämistä harjoiteltuakin. Jonkin verran psykologisten kirjojen parissa kuitenkin. hiltuha(at)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kortit, ehdottomasti mukana arvonnassa!
Käyttömahdollisuuksia olisi useita; kortit olisivat mahtavat mm. Itsetutkiskeluun, töissä tiimipalavereihin, parisuhteen syventämiseen ja yhteyden ylläpitoon sekä motivaatiobuusteriksi vaikeiden aikojen riepottelemalle ystävälle. Tarvetta siis olisi🙈

sanisalo@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ystävien kanssa voitaisiin miettiä, miten niitä voitaisiin käyttää. Antavat ideoita ja voimaa.
Kristiina

Oonjustiina@ gmail.com

Merve kirjoitti...

Hei! Olen katsellut näitä kortteja jo pitkään, mutta jättänyt kuitenkin ostamatta.
Olen toipumassa työuupumuksesta ja nämä kortit toimisivat hyvänä keinona itsensä tutkiskeluun ja mindfulnessiin.

Merve kirjoitti...

Laitoin äsken viestiä, mutta katosi näemmä.
Nämä hyvän mielen taidot -sarjan kirjat ja kortit ovat houkutelleet minua jo pitkään. Olen parantumassa uupumuksesta ja päivittäiset mindfulness -hetkt ovat tärkeitä. Näiden avulla saisin varmasti itsestäni enemmän irti.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kortit, käyttäisin niitä voimalauseina työhyvinvoinnin ryhmässä sekä omaksi iloksi.
taija.isokorpi@gmail.com

JOKO LUIT TÄMÄN?

Evogenom

-yhteistyö-  Sisältää huikean alekoodin  Oletko koskaan miettinyt sitä, kuka sinä oikeastaan olet? Mitä geenit sinusta kertoisivat, jos vois...

Kestosuosikit