Hae tästä blogista

ISÄT PEHMOPAKETIN ÄÄRELLÄ


Muistatko reilu kuukausi taaksepäin, kun esittelin Inspiksessä tämän ihanan ja kehutun tummansinisen rantapyyhkeen? Tämä miehillekin sopiva lahjaidea jäi itselleni korvan taakse vielä kaivelemaan, joten palataan asiaan tänään, tosin ei tämän samaisen pyyhkeen kanssa. 


Minun oli aivan pakko hankkia toinenkin isokokoinen rantapyyhe nimikoituna, sillä nämä ovat niin huikean pehmeitä ja ihania isokokoisia pyyhkeitä, ettei isompikaan ihminen noloile esim. vieraiden kanssa saunasta terassille mennessä. Isänpäiväkin on niin liki jo, että suosittelen todellakin isälle tai ukille, puolisolle tai vaikka isäksi tulleelle veljelle tällaista lahjaa. Hankin pyyhkeet Lahjat.fi-sivustolta.


Jos sinä innostut vierailemaan ja tilaamaan tuolta vaikkapa nyt tällaisen pyyhkeen, niin suosittelen uutiskirjeen tilaamista, jolloin saat sähköpostiisi -10% prosentin alekoodin. Ihan vaan vinkkinä. Varaa aikaa tutustuessasi sivustoon, sillä esim. lahjoja miehille on vaikka kuinka paljon muitakin. Jos oma isäni eläisi vielä, olisi tämä isänpäivälahja hänelle ehdottomasti. 


Jokaiseen pyyhkeeseen mahtuu kirjailtu nimi, olipa se sitten lyhyt taikka pitempi. Esim. Alexander on oikein sopivan mittainen samalla tavoin, kuin Jari tai miksikäs ei Mirjakin. 
Tuolla Lahjat.fi-sivustolla tuotteen lähtevät matkaan varastolta samana päivänä, jos tilaus on heillä ennen kello 15:00. Eli todella nopeasti paketti on perillä , 4-7 päivän aikana, ja saat paketoitua ja vietyä lahjan saajalleen ajoissa. Materiaali on  100 % puuvillaa ja pyyhkeen mitat n. 100 x 160 cm. Todella ihana isolle ja pienelle saunojalle.

Iso rantapyyhe nimikoidulla tekstillä: Lahjat.fi pr-näyte

Ei kommentteja:

JOKO LUIT TÄMÄN?

Evogenom

-yhteistyö-  Sisältää huikean alekoodin  Oletko koskaan miettinyt sitä, kuka sinä oikeastaan olet? Mitä geenit sinusta kertoisivat, jos vois...

Kestosuosikit