Hae tästä blogista

Sisustusta kylppäriin

Joko sinä olet käynyt I love me-messuilla? Tänä vuonna  i love me-messuilla on muutama suosikkini mukana, joista yksi on Sunrise Cosmetics.  Sunrise Cosmetics onkin paikalla jopa kolmen edustamansa brändin voimin; ManCave, Iroha Nature ja Vivian Gray.

Minulle I love me-messut ovat aivan liian kaukana, joten tyydyn kuolaamaan toisten postaamien herkkupalojen perään. Muuten olisinkin intoa täynnä, sillä ihme on tapahtunut. Vai voiko lääketieteen kehittymistä sanoa ihmeeksi? Joka tapauksessa minulle löytyi SE OIKEA lääke SIIHEN OIKEAAN asiaan. Selkäranka- ja nivelreumalääkitys aloitettu hyvällä menestyksellä. Ilo ja onnellisuus ovat päällimmäiset tunteet. On siis täydellinen syy lahjoa itseäni ja sisustaa kotia ihan pikkuisen.


Olen aikani ostanut marketeista erilaisia pumppupulloja käsisaippuaa. Olen yrittänyt löytää meille parhaiten sopivan ja kauniin pullon pysyvään käyttöön. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun pumppupullo on käytössä ollut tovin, ovat ne alkaneet kyllästyttää ja näyttää nimenomaan jonkun brändin omalta mainokselta. Ei sisustustarvikkeelta. Siksipä Vivian Grayn pumppupullot alkoivatkin kiehtoa enemmän ja enemmän. 


Vivian Grayn valikoimaan kuuluu lukuisat erilaiset kuosit ja värit, joten vaihtoehdoissa riittää jokaiseen makuun. Ensin olikin hieman hankaluuksia valinnassa, ottaisinko kultaa hohtavan pullon vai pantterikuosin. Lopulta valintani oli meille sopiva Diamonds Sundown Purple pumppupullo, joka sisältää nestesaippuaa. 


Tämä kaunotar on liukuvärjätty ihanilla strasseilla. Väritekniikka antaa elävyyttä ja saa kylppärissä valon siihen osuessa pumppupullon säihkymään. Tässä on siis katseenvangitsija. Mietinkin, jos tilaisin muutaman punaisen käsisaippuapullon jouluksi itselle ja lahjaksi. Vai olisiko se se kulta? 


Käsisaippua tuoksuu vihreältä teeltä, mikä mielestäni on miellyttävä ja rentouttavakin tuoksu. Ja se tärkeä asia, eli tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla eikä se sisällä mitään ainesosia eläinkunnasta. Kaiken lisäksi käsisaippua puhdistaa hyvin ja pumppumekanismi annostelee sopivan määrän ja sotkematta pöytää tai itse pulloa. 

Onko sinulle Vivian Grayn tuotteet tuttuja? Pr sample: Vivian Gray käsisaippua pumppupullossa, Sunrise Cosmetics 7.90 €

2 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Itse olen menossa I love me messuille tyttären kanssa.
Ihanaa tiistaita sinulle Viltsu ❤️

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

kivaa siellä varmasti on.

JOKO LUIT TÄMÄN?

Evogenom

-yhteistyö-  Sisältää huikean alekoodin  Oletko koskaan miettinyt sitä, kuka sinä oikeastaan olet? Mitä geenit sinusta kertoisivat, jos vois...

Kestosuosikit