Luonto ei anna periksi ja korttipostia


Kun myrsky riepotteli puita, vettä tihkusi ja yö esittäytyi mustana ja synkkänä, puimme lämmintä yllemme Murusen kanssa ja lähdimme ulos. Kamera kulki mukanani toisella olalla laukussa ja toisessa kädessä kopsutteli kyynärsauva. Halusin kokeilla yökuvausta ja näenkö pimeydessä asiat eri tavalla, kuin päivän valossa. 


Kuuntelimme myrskyn huminaa, ja se kuulosti samalta, kuin Turkin rannikolla meren pauhu. Voi sitä kaukokaipuuta! Nyt emme kuitenkaan uskalla lähteä matkaan, joskaan ei olisi kyllä varaakaan. Sen sijaan ihan lähimaastossakin on kaikkea mielenkiintoista katseltavaa. toisinaan leikittelenkin ajatuksella, että olenkin turisti kotikaupungissani. Mitä näen, mitä löydän, mitä ostaisin, jos voisin...


Tätä sinisävyistä kuvaa ajattelin uuteen puhelimeeni taustakuvaksi. On se ainakin uniikki ja sopivat sävyt makuuni. Myrsky taivutti puun latvoja siksin sokin hyvinkin rankasti välillä, ja mietimme, katkeaakohan puun rungot vai ei. Ei katkenneet. Luonto ei antanut periksi! Sen sijaan oksia lenteli eteemme ja taaksemme kaiken aikaa. Missähän kaikki oravat ja linnut ovat myrskysäällä?

Tällaisia luontokuvia Makrohaasteeseen, jossa aiheena on Luonto. 


Luonnosta lähdetäänkin ihanuuksien pariin sisätiloihin. Nimittäin korttiposti ilahdutti Marja-Riitan lähettämänä. Omat korttini ovat vielä työn alla. 


Näissä korteissa on sitä sanomaa, josta tykkään korteissa. Lisäksi näissä on nähty vaivaa ja pohjatkin on maalailtu itse. Kiitos Marja-Riitta! Näissä on luonnetta!


Ja vielä kuva luontoaiheeseen liittyen, nimittäin kaksi uutta kuusi-stanssiani. Ilman ystävääni ei näitä olisi. Kiitos Nanna! Mahdollistat monenmonet joulukortit ja kesäisetkin metsiköt. 

Kommentit

Upeita iltakuvia. Tuo sininen on juuri se Fazerin sininen :)
Upeita kuvia olet ottanut. Maailma on aivan erilainen yön pimeydessä. Minäkin vietin kesäaamun Kolin huipulla kesällä klo 5.30. Kapusimme pitkin rinnepolkua jo neljän jälkeen. Olipa ihanaa nähdä auringon nousu. Upeita kortteja olet saanut.
sini sanoi…
Jännittävä yöseikkailu! ;D
Hupsis...yön tummuudesta pompsahti esiin jotakin tuttua...kiva että tykkäsit...ja tee aivan rauhassa,ei kiirettä korteilla..��
Oooh tumman metsän syvyyksistä pompsahti jotain tuttua..kiva,että tykkäsit...ei kiirettä...tee aivan rauhassa vaihtarit...
Pieni Lintu sanoi…
Tunnelmalliset kuvat :)
Sulla on hyvä kamera kun sait noin mahtavia kuvia. Toi stanssi on tosi kaunis.
Ei meilläkään kaatunut puita, mutta moskaa lenteli pitkin tietä.
Outi. Sepä se. Ja sekä sininen että Sininen ovat mieluisia.
ENKULI, ihana retki teilläkin. Yö on jännää aikaa
Sini, itseasiassa joo. Se myrsky sen teki. Muutoin rauhallista ja kahdestaan saatiin kulkea ja kuvailla.
Marja-Riitta, kiitos ihanista korteista. Luulen että viikon päästä olen valmis. .. ;)
Tuija, olen tyytyväinen kameraan mutta yökuvaus on vielä harjoittelun alla.
Silkku sanoi…
Ihania yökuvia! Niissä on aina jotain maagista;) Stanssi myöskin kähee:)
SusuPetal sanoi…
Syysöiden musteensinisyys on kaunista!
Tunnelmasta toiseen. Ihania kuvia.
riitta k sanoi…
Oli synklä ja myrskyinen yö... Mutta kauniit kuvat!
Pimeys on ihanaa, kun on se kumppani siinä rinnalla <3 Kivan kuuloinen korttivaihto!
pappilanmummo sanoi…
Myrskyn pauhina oli mahtavaa.
Vintagentti sanoi…
Juuri Kreikasta, ihan Turkin vierestä tulleena oli vaikea uskoa uutisia Suomessa riehuvasta syysmyrskystä kun aurinko ja helle helli oikein kunnolla! Kotiin paluuta on helpottanut onneksi muutama mukavan lämmin ja kuiva syyskesäinen päivä. Kauniit värit ja mystinen tunnelma kuvissasi.
Veera | Oranssia sanoi…
Yökuvausta olisikin mielenkiintoista kokeilla! Siinä on varmaan ihan omat haasteensa, joita pitää vähän pähkäillä. Tuntuu, että hämärässäkin on jo paljon haastekerrointa. :)
Kristiina sanoi…
Pimeällä kaikki näyttää niin toisenlaiselta kuin valoisassa. Ja ihanasti napattu sininen hetki.

T. Täysin arkista