Inspiroiduin ja pohdiskelin teidän jutuista!

Elokuu alkaa uhkaavasti saada päätöksensä, joten on aika paljastaa, mitkä postaukset ovat inspiroineet tai puhutelleet minua elokuun aikana eniten. En ole juurikaan ääntä pitänyt asiasta, joten tässäpä saattaa olla yllätyksenä juuri sinun postauksesi.

Elokuun 20 eniten inspiroivaa/puhuttelevaa postausta, joiden upeus on saanut joko sormeni uppoamaan maaliin tai kaivamaan kameran esille. Kenties runoilemaan tai muuten vaan haukkomaan henkeä. Ehkä pohtimaan elämän syvällisyyttä tai... No, syitä on monia. Missään paremmuusjärjestyksessä nämä eivät ole, joten numeroilla ei sinänsä ole mitään väliä. Ja listahan voisi olla pitempikin, sillä listan ulkopuolelle jäi lukuisa ihana postaus. Johonkin on kuitenkin vedettävä raja, ja raja menee juurikin Kivempi blogin Listahaasteen kakskymppisessä.

tämä koru oli kaulassani häissäni. Valitsin helmet lempiväreistäni ja tein korusta omannäköiseni. 

  1. Olen vastikää löytänyt inspiksen askarteluun ja alkanut taas atc-korttejakin tekemään. Kaikki menevät sitä mukaa kuin teen ne, mutta silti vaihtoja järkkään lisää ja lisää. Esimerkiksi tänään kyselin atc-esikuvaltani, Silkulta, josko saisin hänen kaksi korttiaan, ja tekisin tilalle hänelle 2 korttia. Silkun "Uusia atc-kortteja" sai sydämeni pamppailemaan. Ne kaksi ekaa ovat niin minua!
  2. Koulut ovat alkaneet ja kesälomalaiset palanneet sorvin äärelle. Yhä useampi lähtee fillaroimaan töihin, osa kulkee kävellen. Erään naisen ajatuksia lukiessani "Sinä pyöräilijä, minä kävelijä!" postauksesta nyökyttelin kiivaasti päätäni ja pohdin, miksi uhmataan omaa ja toistenkin henkeä poukkoilemalla pyörineen autojen eteen tai jalkakäytävillä?!
  3. VillaTuta kyselee: Tiedättekö sen tunteen, kun kädet tulevat levottomiksi ja on pakko mennä ihailemaan lankavarastoa? postauksessaan "Vanhanaikaiset tossut". Tiedän sen tunteen, kun pakko askarrella! Ihastelen myös VillaTutan käden jälkeä ja olenpa jo itsekin alkanut katsella villasukkia esille.
  4. Olen poncho-ja huivifriikki, ja koleammilla keleillä vedän ponchon sisälläkin ylleni. Tai suuren hartiahuivin. Talvella kaulaliinan virkaa ajaa neuloshuivit, tuubihuivit tai takin sisäpuolelle kaulalle sitomani kevyet silkkihuivit. Ei siis ihme, että Tuulannelin postaus: "RENTO JA KÄYTÄNNÖLLINEN PONCHO" sai minut seikkailemaan nettiin ja etsimään jälleen yhtä uutta ponchoa. Ihan vain siksi, että talvikin on tulossa... ;)
  5. Onko sinulle tuttu "Rakkauden resepti"? Happystarhomessa rakkautta on tulvillaan ja rakkauden resepti saa pinkit sydämet leiskumaan. Onnellisia kaikki he/me, joilla rakkaus on reseptillä leivottua.


lahja kissaihmiselle

6. Askartelu on minulle huumetta. Ei siis ihme, että askartelijoista on löytynyt minulle niin       ystäviä kuin blogituttujakin. Korttihurahdus inspiroi minua sekä askartelemaan että etsimään tuttuja kasvoja kuvista postauksellaan: "Tunnelmia eiliseltä"

7. Juuri uuden kameran saaneena valokuvaus ja valokuvat ovat kiinnostavia erityisesti. Miltä näyttää mikin linssin takaa, mikä voisi olla kuvauksellista... Ihan tätä normiarkea ja omaa Suomen kauneutta. Siispä Tuhansia sivuja-blogin kirjaesittely: "Finland in 50 stories" alkoi kiinnostaa kovasti. 

8. Julkimeikkaajat saavat katseen hapuilemaan milloin meikkaajasta poispäin, milloin jännittyneenä meikkaajaa ja lopputulosta. Tuijottaahan ei saa, mutta... Oikeasti aikuinen pohtii asiaa "JULKISESTA MEIKKAAMISESTA"

9. Pohdiskelen asioita, joskus liikaakin. Kyllä minulle on sanottu, että "älä mieti noin paljoa". Mutta minkäs luonteelleen mahtaa?! Mietin maailmanmenoa, Suomen taloutta, naapurin vesivahingon seurauksia, omaa jaksamistani, luonnon hyvinvointia, nälänhätää, avaruuden saloja... Mutta onko meillä vapaus valita vaikkapa nyt se, mitä pohdimme tai mitä emme? Saako pohtia näinkin paljon, että kirjoittaa tätä kommenttia blogiinsa?! :D Tässä ja nyt-Unelmien kera pohtii "Valinnavapaus. Vai vaikeus."

10. Talossa no 23 sen sijaan pohditaan sitä,  "Kun työpaikka vie minulta terveyden". Koskettaa, osui ja upposi! Olen sairastunut astmaan työpaikan vuoksi. Lääkäri totesi, että voinhan aina haastaa kunnan, mutta koska suvusta löytyy astmaa, lopputulos tulee olemaan Perinnöllisyys. Vastaavasti työni kuormitti selkääni sen verran paljon, että se nopeutti rappeumaa ja nikamasiirtymää. Siinä vaiheessa kun sairaslomalle jäin ensimmäistä ja viimeistä kertaa, oli leikkaus väistämätön ja selkärankaani yritettiin suoristaa mahdollisimman paljon. Toka leikkauksessa poistettiin rautakehikko. Siispä vaikka asiat ovatkin hieman toisenlaiset ko. bloggaajalla, saa hän minulta täydet sympatiat osakseen. 11. Erään naisen ajatuksia on kiva lukea. Yksi tällainen pohtimaan pistänyt postaus oli "Iltarutiinit!". Niin, montakos rutiinia sitä onkaan iltaisin? Entä aamulla tai koko päivänä?!

12. Kuten olet ehkä huomannutkin, niin kosmetiikka on isohko osa elämääni. Olipa arkimeikistä kyse tai hemmotteluhoidosta. Beauty Highlight antaa kunniaa pienelle kaunokaiselle nimeltä huulipunat. "Huulipunaseikkailuja" on lukemisen arvoinen postaus.

13. In this light and on this evening-blogin postaukset yleensäkin avartavat maailmaani, joten ei ihme, että listalle päätyi postaus "Luku 618-Öljy ylle vai alle?". Olenhan itsekin öljyjen käyttäjä. Hyvä postaus.

14. Lahjaideat ovat toisinaan kiven alla eikä millään löydä mitään, mitä antaa vaikkapa parille, jolla on jo kaikkea. Meilläkin on hääjuhlia tiedossa joten Ruusumäen "Selviytymispakkaus avioparille" tuli ideoineen tarpeeseen.

15. Pari viime vuotta olen elänyt itselleni enemmän tai vähemmän aikaisempaan verrattuna. Tai opetellut ainakin. Se on yllättävän vaikeaa. Ostaa jotain itselle sen sijaan, että aina muille. Ottaa se viimeinen kakkupala omaan suuhun sen sijaan, että antaa tuplapalaset toiselle. Pysähtyy hetkeksi ja kuuntelee mitä oma keho ja mieli sanoo tarvitsevansa. Tuulannelin postaus "LÄSNÄ IHAN ITSELLE" sai taas pysähtymään ja muistamaan MINUT. Muista sinäkin itsesi!

uusi stanssini. Tätä kaipasin jo kauan. Nyt se on tässä. JEE!
16. Voi Silkku minkä teit, kun esittelit niin "naurettavannäköiset muovipalaset" uudessa upeassa elementissään! Voinko enää koskaan katsoa lasten pikkulelupalikoita samoin silmin kuin ennen?! Näperryksiä ja "Pikku koristeiden tuunausta".

17. Minulla on Gelli plate! Suuri haaveeni toteutui, kun ystäväni antoi synttärilahjaksi gelli platen! Mistä on kyse? Kristallihelmi innostaa kokeilemaan ja tekemään gellillä ihanuuksia. "GELLI MAALAUSTA JA TAGEJA"

18. Tässä ja nyt- unelmien kera kysyy: "Peukutatko?" Ajattelemisen arvoista asiaa, runollisuutta ja wow mitä sielun maisemaa! Boheemi runosieluni huutaa lisää!

19. Lasten juhlat ovat kautta aikojen olleet suosittuja askartelijoille ja juhlien suunnittelijoille. Itselläni ei enää lapsia ole kotona, mutta Kaikki paketissa esitteli niin oivan suolatikkutelineet, että mikä ettei aikuistenkin juhliin! "IDEA LASTENJUHLIIN: TIIPII SUOLATIKUILLE"

20. Villa Tuta leikitteli elokuisella varjoleikillä ja haki töitä. "Etsin mallintöitä!"

Kommentit

Susanna sanoi…
Voi ihana että oli minunkin blogini mainittu! Kiitos ja kiva että olen innostanut :)) terkut sinne teille täältä meiltä!
Anonyymi sanoi…
Ihania juttuja ja postauksia olet bonganut. Kiitos, kun jaoit näitä!
Sait ainakin minut hyvälle mielelle :)
Kivoja postauksia olet listannut, monta noista jutuista olen itsekin lukenut.
Kivaa tiistai-iltaa!
Salka sanoi…
Kiitos listalle pääsystä ^_^ öljyasia avarsi munkin maailmaa, on ihanaa oppia jotain uutta :) terkkuja!
Oi oi! Mieletön lista. Nyt löytyi lukemista. Kiitos osallistumisesta #Listahaasteeseen :)
Tuta sanoi…
♥Kiitä ja kumarran Viltsumari, että pääsin mukaan listaasi♥
Monta ihanaa postausta vinkkasit♥
Unknown sanoi…
Oi, ihan ensimmäiseksi lämmin kiitos, että olet nostanut kirjoitukseni otsikoihin <3 Ilahduttaa kovasti.

Toisekseen kiitos tästä listasta, löysin uusia blogituttavuuksia tätä kautta.

Oikein ihanaa alkavaa syksyä sinä ihana <3