Mascara-addikti suosittelee




Olen Viltsu, reilu 4-kymppinen nainen ja olen mascara-addikti. 
Mitä muuta voisin sanoa sen jälkeen, kun huomaan pitäväni kädessäni kymmeniä erilaisia mascaroita?! Kaiken lisäksi vielä ripsiä räväyttämättä väitän tarvitsevani niitä kaikkia! Onko minulla kohtalontovereita?! 

Perusteluni tälle mascara-määrälle ja sen tarpeellisuudelle on yksiselitteinen: HARJAOSA! 
Minulla on yhtä mascaraa lukuunottamatta kaikissa erilainen harja, ja siinä yhdessä on väri tummanharmaa, muuten kaikki mustan eri sävyjä.

Harjojen ero on hyvin oleellinen mascaraa valittaessa ja siinä, minkälaisen katseen tahtoo saada. Tokihan on olemassa muitakin kriteerejä, jotka olen ottanut huomioon. Esimerkiksi kestääkö vettä vai ei, variseeko poskille vai ei tai niinkin oleellinen asia, kuin eläinkokeet. Joissakin on kuituja lisätty ja joissakin jotain muuta oleellista. Tässä postauksessa kerron sinulle erot laveran Intensive volymizing mascaran ja butterfly Effect- mascaran välillä. 


Jo heti kädessä huomaa, kumpi on kumpi. Butterfly effect mascara on pitempi ja suora mascara, kun taas volyymiä löytyy toisesta jo pakkauksestakin. Muhkeamman pakkauksen, eli Volymizing mascaran postaushan löytyy täältä. Minulle tavanomaista on, että yhden mascaran sijaan käytän kahta yhtä aikaa! 


Tässä kuvassa olen käyttänyt vain yhtä ja yhtä, eli vasemmassa kuvassa Butterfly effectiä ja oikeassa Intensive Volymizingia. Koska halusin mascarat pääosaan kuvaan kaikkien värivirheideni sijaan, tein kuvasta seepian. Keskitytään siis olennaiseen asiaan. 

Eroja näiden kahden mascaran välillä on muutamia. 
Ihan selkein ero on se, että Butterfly effectillä ripset ovat taivutellut ja kuin perhosen siivet, erotellut toisistaan. Mascara sisältää ripsiä paksuntavaa bambukuitua ja on vegaaninen. Tämä mascara peittää jokaikisen ripsen samalla, kun harja taivuttaa ripset ja erottelee ne.

Sen sijaan Intensive volumizing mascara tuuheuttaa harjaosan ansiosta ja näin saa ripset näyttämään runsaammilta ja täyteläisemmiltä. Tämä mascara sisältää luomuvahoja, joiden ansiosta ripset kerrostuvat ja  näin ollen tuuheutuvat.

Molemmissa mascaroissa on siis puolensa. Lisäksi laveran valikoimasta öytyvät  volyme mascara, front row curl mascara sekä deep darkness mascara. Ehkä eniten juurikin Butterfly effect mascara lupaa näistä kaikista, mutta makujahan on monia. Esimerkiksi Volyme mascaraa suosittelen heille, joilla omat ripset ovat hyvin vaaleat, eikä ne näy juuri lainkaan. Volyme mascaralla saat omat ripset näkyviksi ja luonnollisesti taivutetuiksi. Oi, nyt minä jo olen kolmannessa mascarassa näiden kahden sijaan... Siispä...Testaa oman makusi mukaan ja löydä itsellesi se mieluisin. 



Molemmat mascarat saatu laveralta testiin

Kommentit

Maskara on aina ollut tärkein meikkini. Upeita ovat ja eron huomaa selvästi.
Kyllä vain, täällä toinen addikti. Käytän aina kahta eri mascaraa meikissäni, yksi erottelee ja toinen tuo väriä ja tuuheutta.
Paketti tuli tänään perille, kiitos tuhannesti, toppi on ihana!
Enkuli , mascara ja kajal, niistä en luovu
Outi, onpa hyvä että tuli perille. Minustakin se on nätti. Ja mulla on itsellä vihreä ja se istuu hyvin sen yläosan sisäpuolella olevan "toppirintsikan" ansiosta.
Jos voisin käyttää ripsiväriä, niin toi toka mistä mainitsit. Se olisi mullekin varmasti hyvä, kun on silmälasit, ripset pitäisi saada näkyviin.
KataMaria sanoi…
Itse ostan suurimmaksi osaksi aina samaa, jonka oon hyväksi havainnut ja opikeastaan ylimääräisiä ei oo, joskus ehkä ostan ku tarjouksessa ja innsotun testaa uutta! :)
Mulan sanoi…
En oo testannut vielä yhtään Laveran ripsaria, mutta olisi kyllä kiva kokeilla. Tuo Butterfly Effect kuulostaa hyvältä. :)
LauraKatarooma sanoi…
Hmm, mulla on yks ripsari ja seki tuli näytteenä jostain. :D No ei, se on hyvä ripsari ja voisin ostaa täyskokoisena. Mulla ripsiväri on ainut meikki, mitä käytän ees. Ja sitäki harvoin. Tänään kyllä käytän pitkästä aikaa, ku lähen ystäväni häitä juhlimaan.