Täysin Qtamolla


Kaikkihan me tiedämme, että tupakointi ja muutenkin huonot elämäntavat vanhentavat ihoa. Samoin sairaudet ja väsymys sekä ilmansaasteet ja jopa liiallinen auringonotto. Yksi hyvin oleellinen asia ihon hyvinvoinnissa on positiivisuus. Hymyilevä ihminen on huomattavasti nuorekkaamman oloinen kuin kärttyisä valittaja. 

Vaikka positiivisuus tekeekin ihmeitä kasvoille, ihan kaikkeen sekään ei riitä. Sopivalla, runsaasti antioksidantteja sisältävällä ruokavaliolla sekä oikeilla ihonhoidon tuotteilla voidaan tehokkaasti edistää ihon sisäistä ja ulkoista hyvinvointia. Valitsemalla lautaselle raaka-aineita, joissa koentsyymiä on luonnostaan pieniä määriä, tuetaan päivittäistä Q10-annosta sisäisesti. Suosi siis sisäelimiä, naudanlihaa, rasvaista kalaa kuten lohta, pähkinöitä, avokadoa, rapsiöljyä, pinaattia ja parsakaalia. Ihon kuivuminen voi tuoda rypyt paremmin esiin, joten vettä kannattaa juoda vähintään kaksi litraa päivässä.


Q10 on luonnollinen koentsyymi, jota on kaikissa kehon soluissa. Se toimii antioksidanttina tehden vapaat radikaalit tehottomiksi. Iän myötä oma Q10-koentsyymi-määrämme kuitenkin laskee, joten ihoa kannattaa ravita Q10-koentsyymillä sisäisesti ja ulkoisesti. 

(Vapaat radikaalit = reaktiiviset hapen muodot. Ne ovat todella reaktiivisia, epävakaita molekyylejä, jotka iskevät ja varastavat tasapainoisilta molekyyleiltä. Ne ovat vastuussa tietyistä ihon vanhenemisen merkeistä, kuten rypyt, kollagenin ja elastinin hajoaminen sekä tulehdus.)

NIVEA Q10plus Body -vartalonhoitosarja on kehitetty ihon pinnan ravitsemisen ja pehmentämisen lisäksi erityisesti ihon kiinteyttämiseen. NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle -kasvojenhoitosarja parantaa ihon ulkonäköä hidastamalla ikääntymisen vaikutuksia. Etenkin herkälle iholle on hyvä valita Q10-koentsyymin tapaisia aktiiviaineita, jotka ovat mahdollisimman luonnollisia iholle. Beiersdorfin käyttämä Q10-koentsyymi on lähes täysin identtistä ihon oman Q10:n kanssa. 


Suosittelen kokeilemaan Nivean uutuussarjaa, joka on tarkoitettu ikääntyvälle koko kehon iholle. Olen itse päässyt tutustumaan kolmeen sarjan tuotteeseen, ja ihastuin täysin. Onhan Nivea jo lapsuudestani tuttu nimi, jolla siis on vankka tieto, taito ja kokemus ihon hoidossa. Lisäksi hinta-laatusuhde on huomattavasti suotuisampi kuin monilla kilpailijoilla. Ja se oleellisin asia, eli suosittelen Inspiksessä VAIN niitä tuotteita, jotka minulla TOIMIVAT. Onhan kuitenkin oma maineenikin kyseessä siinä, mitä esittelen ja miten. Niitä, mitkä eivät toimi, eivät päädy koskaan Inspikseen. Nivean suhteen kokemukseni ovat aina olleet positiivisia, eikä tämäkään sarja tuottanut pettymystä. Etenkin, kun nämä kaikki kolme tuotetta lähtevät alle 50 euron suositushinnoin. siis yhteensä! Kilpailevat yritykset saattavat pitää jo yhdestä seerumista lähes sen hinnan! 


NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls -seerumihelmet sisältävät NIVEAn tuotteista suurimman määrän Q10-koentsyymiä. Erittäin tehokas, ihon pintakosteutta parantavaa hyaluronihappoa sisältävä koostumus vähentää selkeästi näkyviä ryppyjä sekä ehkäisee uusien syntymistä. Tuote napakoittaa ihoa aivan selkeästi. Käytän tätä seerumia puhdistetulle kasvojen iholle aamuisin ennen muita tuotteita.
Kuten kuvastakin näet, pullo todellakin sisältää hauskoja pieniä seerumipalloja. todella kaunis ja mielenkiintoinen lisä aamun rutiineihin. 


NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle -päivävoiteet vähentävät tehokkaasti ryppyjä Q10-koentsyymin ja kreatiinin avulla. Sarjasta löytyy tuotteet normaalille ja sekaiholle, kuivalle iholle ja erityisesti väsyneelle, elottomalle iholle. Tämän ihanan voiteen laitan seerumihelmivoiteen päälle. Sitten voinkin meikata normaalisti. 

Voiteen tuoksumaailma on Nivean voiteille tyypillinen, joten mitään pettymystä ei siltäkään saralta syntynyt. Yritin kuvaan saada valkoisen voiteen, mutta epäonnistuin täysin valotuksessa ja kuva muutti voiteen keltaiseksi. Seerumipallot ovat keltaisia, mutta tämä voide on puhtaan valkoinen! Jätin siis kuvan kokonaan laittamatta itse sisällöstä. 


Q10Plus Firming body lotion, on tarkoitettu normaalille vartalon iholle. Tuote on päivittäin käytettävä kosteuttaja, joka kiinteyttää ihoa jo kahdessa viikossa! Valitettavasti ihan rasvaimuun tämä ei kykene, mutta apu on kuitenkin siihen, ettei iho ala roikkua ja jo vanheneva ihoni saa napakkuutta.


Erityisesti ongelma-alueina itselläni pidän vatsan seutua, jossa raskausarvet ja veltto iho ovat huomattavia. Myös käsivarret ja reisien sisäpinta on itselläni haastavia. Onneksi voin saada apua pienellä vaivalla arkirutiineissa. Plussaa on tuotteissa myös koostumus, sillä voiteet ovat helposti levittyviä kevyitä voiteita. Ainoastaan tehoseerumissa koostumus on hieman rakeisempaa, mutta sekin levittyy ihan kivasti kasvoille. 


Nivean uutuustuotteet löydät hyvin varustelluista tavarataloista ja marketeista sekä verkkokaupoista. Lisätietoa saat Nivean verkkosivuilta sekä Nivean facebook-ryhmästä. Myös miehille suunnatuille tuotteille on oma ryhmä: NiveaMen

Ihonhoidon asiantuntija Beiersdorfin pääkonttori on Hampurissa, Saksassa.  Beiersdorfin tuotemerkki NIVEA on maailman suosituin ihonhoitobrändi. Yhtiön muita kansainvälisiä tuotemerkkejä ovat muun muassa Eucerin, Labello, La Prairie ja Hansaplast/Elastoplast. Beiersdorfilla on yli 130 vuoden kokemus ihonhoidosta ja se on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan.


Tuotteet lehdistönäytteinä saatu akvamariinilta. Kommentit

EstherH. sanoi…
Kiva postaus ja asiaa sivun täydeltä. Itsekin tykkään Nivean tuotteista, vaikka nykyään kallistunkin enempi käsintehtyyn luonnonkosmetiikkaan..mutta Nivea on hyvä :)
Anonyymi sanoi…
Mulla on aina ollut vaikeuksia löytää sopivat ihonhoitotuotteet. Mulla on sekaiho ja finnejä tuppaa tulemaan aina silloin tällöin. Joskus niitä on jopa kuusikin saman aikaisesti. Ja se ärsyttää. Talvella kasvoni vaativat tehokkaaman kosteuttaja ja kesällä toivoisin hieman kevyempää.
Olisikohan näistä tuotteista apua mun ongelmiin? Mitä luulet?
Hyvin kirjoitit. Mä oon käyttänyt Nivean kasvorasvaa, ihan ok !!
Esther, luonnonkosmetiikan tuotteet itselläkin lähellä sydäntä, mutta käytän joissakin tapauksissa myös kemianteollisuuden kosmetiikkaa. Nivealta on muutama meikkituotekin kulkenut mukanani vuosia ja siksi tiedän etten tule täysin 100 %sesti siirtymään luonnonkosmetiikkaan koskaan. Tämä setti varmistaa sen. Etenkin tätä seerumia tulen ostamaan lisää
Minna, en ole näppyjä saanut näistä ja sen verran kevyttä on ettei ihohuokoset tukkeudu. Katsot vaan omalle ihotyypeillesi sopivan vaihtoehdon. Suosittelen lisäksi hyvää pesua ja vaikka turvemaiden tms välillä. Kasvovesihän sulkee ihohuokoset joten se myös hyvä. Anti wrinklet eivät sinänsä ole näppyvoiteita mutta muuten kyllä saat kosteutta tai mattaisuutta ja elinvoimaa.
Tuija, kiitos. Tämä Q10plus-sarjan kasvovoide on kokeilemisen arvoinen tuote myös. Kiva kun olet löytänyt hyvän tuotteen itsellesi myös.
Lady of The Mess sanoi…
Nivean tuotteet ovat kyllä aina osoittautuneet hyviksi - ja niiden hinta/laatusuhde on loistava!
Nyt alkoi tuo seerumi houkuttamaan - kiitos vinkistä!
Aurinkoisia päiviä sinulle, Viltsu Mari <3