Kukkailottelua

Pakko myöntää, että elän tunteiden vallassa suurimmaksi osaksi. Järki tulee mukana viiveellä, vai kuinka se menikään. Hih hih. Tunneihmisen maailma voi järki-ihmisestä tuntua vaikealta ymmärtää, mutta samoinhan se voi olla toisinkin päin. 

Minun tunne-elämää vahvistaa hsp, minkä seurauksesta välillä reagoin hyvinkin voimakkaasti asioihin. Onnekseni olen löytänyt keinoja kääntää tunteet voimavaroikseni, tai estää itseäni voimasta pahoin tunneryöppyjen vuoksi. Tällaisia keinoja on esimerkiksi sulkea hetkeksi uutisten tulva ja keskittyä kauniisiin asioihin. Tällaisia kauniita asioita on vaikkapa luonto ja kukkaset. Tässä muutama kuva kukkailottelustani. 






Kukkailottelu Mansikkatilan mailla käy värikkäänä parhaillaan. 

Entä, mikä on sinun keinosi rauhoittaa itsesi ahdistavien asioiden keskellä?

Kommentit

Liplatus sanoi…
Hyvin rentouttavaa on kuvaaminen, ei sitä mukavampaa harrastusta ole. :)

Kauniita kukkasia!

Mukavaa viikonloppua!
Unknown sanoi…
Kyllä se on mm. tuo valokuvaus, mikä rauhoittaa. Varsinkin kun saa hyviä kuvia!
sini sanoi…
sama täällä, suljen tietoisesti silmäni ja korvani kauheimmilta uutisilta, etenkin jos ne koskevat lapsia. Kivoja kuvia olet ottanut!
Huopalintu sanoi…
Kauneus ja kukat kyllä tekevät hyvää. Oma aika ja rauha vaikkapa luonnon keskellä tekee minulle myös hyvää. Olen itsekkin herkkä ja kaikki liiallinen melu ja informaatiotulva ahdistaa usein.
Elisa LPP sanoi…
Puutarhalla on kummallinen rauhoittava vaikutus <3
Metsällä vielä parempi!
Taina K sanoi…
Luonto, rannalla tai metsässä kävely, puutarhassa touhuaminen...itselleni hyviä keinoja rauhoittua. Joskus vaikka hömppäsarjat tai leffat, joilla pistää aivot narikkaan.:)
Kiva, kun olet mukana Kukkailottelussa!<3
riitta k sanoi…
Kukat ja luonto rauhoittavat mieltä. Minäkin sensuroin jonkun verran uutisia itseltäni. Kaunista kesän jatkoa.
Liplatus, olen samaa mieltä. Silloin jos kamera on hyvä, rentouttaa kuvata maailman ihmeitä.
Satu, onnistuminen tuo hyvän olon.
Sini, toisaalta ihanaa, että meitä on muitakin, enkä ole yksin tämän asian kanssa, toisaalta taas ihan kamalaa, että uutisiin tulee koko ajan kauheuksia. Että sitä tapahtuu. Ja sekään ei kivaa ole tietenkään, että osa meistä reagoi vahvemmin näkemäänsä ja kuulemaansa.
Huopalintu, olipa vuodenaika mikä tahansa, niin löytyy kuvattavaa. Sinäkin bruutukseni... <3
Elisa, mikä tahansa kasvillisuus. Kotonakin yrtit ja kaktusvauvat jne
Taina K, aivan totta, myös hömppäsarjat tai hömppäromaanit.
Riitta K. Ehkä se sensuuri on ihan hyvästäkin, vaikkei sillä tosiasioita saakaan pois. On kuitenkin muistettava, ettei silläkään saa maailmaa paremmaksi, että me stressaamme ja huolehdimme liikaa. Hajoilemme. On huolehdittava erityisesti itsestämme, jotta voimme olla osa parempaa maailmaa