Himalaya Herbals Anti-Wrinkle cream yllätti taas


Rakkauteni Himalaya herbalsin tuotteita kohtaan syttyi saman tien, kun Himalaya herbals rantautui Suomeen ja alkoi löytyä marketeistamme. Siihen aikaan teinkin kokonaisen viikon verrallan Himalaya herbals-postauksia. Enkä syyttä, sillä onhan kyseessä supersuosittu tuoteperhe jonka tehot näkyvät oikeasti ja hintakaan ei huimaa kovasti. 

lehdistökuva


Alunperin Himalaya herbals tunnettiin lentoemojen maahan tuomana tuotebrändinä, mutta todellakin nyt tätä saa päivittäistavarakaupoista ja/tai Prismoista jo. Ostan aina uuden voiteen, kun entinen loppuu. Enkä puhu yksistään kasvovoiteista, vaan yksi lemppareistani on hoitosalva, joka tehoaa rohtumiin ja vaikkapa tulehtuneisiin näppyihin. Tällä kertaa kuitenkin kerron sinulle aikuisen naisen kauneuden saloista, eli anti-wrinkle voiteesta. Olen juuri oikeassa iässä käyttämään sitä. Johan näitä "ryppyvoiteita" tulisi alkaa käyttämään kolmissakymmenissä. 


Tuossa vasemmalla on vanhempi purkkini ja oikealla uusi, lehdistönäytteenä saamani purnukka, jota myydään Prismoissa. Kuten huomaat, pakkauksessa on muutoksia ja mielestäni laadukkaampaan suuntaan. Tuote itsekin on kokenut muutoksia. 

Anti Wrinkle Cream -päivävoide on räätälöity ikääntyvälle iholle. Sen sisältämän aloe veran sakkaridit pitävät ihon kosteutettuna ja kimmoisana. Viinirypäleiden AHA-hapot vähentävät tehokkaasti ihon ikääntymisen merkkejä, ryppyjä ja juonteita sekä vaalentavat maksaläiskiä. Erityisesti näin kesän aikaan omat kasvoni kaipaavat juurikin tällaista maksaläiskien vähentäjää avukseni. Puhumattakaan niistä juonteista ja rypyistä.


Aikaisempi voide tuntui tanakammalta, paksulta ja rasvaisemmalta, joka ei ihan niin nopeasti imeytynyt kasvoihin, vaikka ilman vertailukohdetta pidinkin tuotetta hyvin imeytyvänä ja kevyehkönä. Sen sijaan uusi voide...


..on ohuempaa, ja imeytyy helposti. Voidetta ei tarvitse laittaa niin paljon kerrallaan, koska levittyy paremmin. Tuoksussakin on ero selkeästi, vaikkei tuo vanhempi voidekaan tuoksunut juurikaan. Silti jokin voidemainen tuoksu siinä oli ja se on nyt entistäkin miedompi. Voin vaan sanoa hyviä puolia muutoksesta, koska mitään huonoa en keksinyt itse tuotteesta. Jos jotain negatiivista niin aikaisemman purkin voi pinota toisen kanssa päällekäin, mutta nyt kansi on epäsymmetrinen ja liukas. Kahta en uskaltaisi laittaa päällekäin. Mutta on se nyt niin nätti!


Tiesitkö tämän Himalaya herbals brändistä?

Himalaya herbalsin tuotteet ovat yhdistelmä perinteistä tietoa ja viimeisimpiä tieteellisiä tekniikoita. Kaiken takana on ihana ayurveda, jonka salaisuudet nämä purkit kätkevät sisällensä. Riippumattomien laboratorioiden ja sairaaloiden johtavat ihotautilääkärit ovat testanneet kaikki Himalaya-hoitotuotteet niiden turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi.

kuva lehdistökuva

Himalajan vuoristoa on vuosisatoja pidetty pyrintöjen Mekkana, ihmisen haluna ratkaista luonnon arvoitukset. Sieltä Himalaya herbalskin saa useimmat yrttinsä. Himalaya-tuotteita myydään yli 80 maassa kaikkialla maailmassa. Himalaya on käyttänyt runsasta tietämystään ja tutkimustaan luontaisista kasvipohjaisista parannuskeinoista luodakseen sarjan hoitotuotteita vastaamaan koko perheen päivittäisiä tarpeita. 

kuva lehdistökuva

Yksi tärkeimmistä missioista Himalaya Herbalsilla on sisällyttää ympäristöystävällinen toimintatapa jokapäiväiseen työhön. Siksi he käyttävät vähäenergisiä valaisuratkaisuja, istuttavat puita, säästävät vettä ja kierrättävät jätteet. Lisäksi he myös työskentelevät köyhien maanviljelijöiden taloudellisen aseman vahvistamiseksi Grama Mooligai Company Limitedin (GMCL) kanssa kasvattaakseen yrttejä ja kouluttaakseen maanviljelijöitä kannattavassa maanviljelyssä. Projektin piiriin kuuluu myös naisviljelijöitä. Himalaya herbals

kuva lehdistökuva

Onko Himalaya Herbals sinulle tuttu? 
Mikä sinun suosikkituotteesi heiltä on? 

Jos kiinnostuit, suosittelen lukemaan myös postaukseni aiemmin esittelemistäni Himalaya herbalsin tuotteista, joista mainittakoon mm. Multipurpose cream ja jalkavoide. Linkki TÄSSÄ. Neljä ekaa sivua vie sinut tuotteisiin. Tässä postauksessa on myös muutama muu tuote esillä kuvin. Ovat kaikki uusia tuotteita Himalayalta.


Tuote saatu Success storylta, osa kuvista myös heidän kautta saatuja

Kommentit

Salka sanoi…
Tätä sekä sitä geelivoidetta täytyy jossain vaiheessa kokeilla :) Mun suosikki on ollut se ihan pyöreässä purkissa ollut kosteusvoide :)
Minä tarvitsen myös ryppyvoidetta, siis se joka poistaa ne rypyt.
Maksaläiskät ovat minulle ongelma, tai ei se kauhean suuri ongelma ole.
Olen niihin jo tottunut, mutta liika auringonotto on huono asia .
Minä sain tätä blogivoittona ja jäinpä koukkuun. Minun parkkiintuneeseen naamaan kun kaikki voiteet eivät imeydy. Tämä imeytyy ja tuntuu taivaallisen ihanalta.