Teini keski-ikäinen osa 3 kautta 3

Murusen synttäriherkkuja

Hassua, että teininä halusin olla aikuinen ja tehdä aikuisten juttuja. Halusin olla äiti ja käydä ruokaostoksilla. Minusta oli todella kivaa mennä kauppaan ja valita ostoskärryyn tarvikkeita, olipa ne kuinka arkisia tahansa. Äitiä leikin ihan pienestä lapsesta alkaen. Tänä päivänäkin olen onnellinen äitinä ja nautin shoppailusta. Ihan siis maitokaupassa käynnistä. Mutten ruuhka-aikana. Ruuhka-ajan tuuppivat ja naama norsun v***lla olevat saavat minut ahdistumaan. Se taas johtuu HSP:n tuomasta kuormittumisesta.

omatekoista pizzaa

Kyllä mä myönnän olevani jälkeen jäänyt joissakin asioissa. Esimerkiksi olen tilannut itselleni Demi-lehden, kun taas jotain aikuisempaa luen harvemmin. On niissäkin hyviä lehtiä, en sitä kiellä, mutta kyllä tuo nuorten tyttöjen lehti on minusta se number one. Lisäksi Robin on huikeen mahtava artisti samoin kuin Mikael Gabriel ja Elastinen. Olen myös hyräillyt "Jopon tarakalla"-biisiä Kliffin keikalla. Eih, en kuuntele mitään Markku Aroa tai Koivuniemen Paulaa. Dannystä puhumattakaan. heh heh

Äkkiä joku sanoisi, että "juu juu, Viltsuseni, ymmärrän. Elät nyt kadotettua nuoruuttasi ja tarvitset terapeuttista apua", mutta väitän, ettei mun varhaisella aikuistumisella ole nykyisen nuorten juttujen ihailun suhteen mitään tekemistä. Minä nyt vaan olen tällainen! Kyllä keski-ikäinenkin saa tykätä nuorten jutuista siinä, missä nuoret keski-ikäisten jutuista! Ja ei Robinin musiikin kuuntelu minusta edes puumaa tee, jos sitä seuraavaksi mietit. Meidän perheessä minä olen se nuorempi osapuoli. Murusen kanssa meillä on ihan mukavasti ikäeroa, muttei "liiaksi asti". Ja jos vielä sitäkin mietit, etteivät nuoret oikeasti tykkää meidän ikäisten jutuista, niin väärässä olet! On heitäkin, ihan niinkuin on meitäkin. hah.

thai-ruokaa vatsa kupurallaan

Se, että nuorena tein lapsenikin, on vaan hyvä asia. Poikani kanssa hassuttelemme kuin kaverukset konsanaan, vaikka tottakai on myös rajoja ja rakkautta. Olen auktoriteetti ja olen äiti. Lapseni ja aiempi työni edesauttoivat pysymään kiinni siinä, mikä on lasten ja nuorten tämän päivän hittituote, --biisi tai muu In -asia. Tiedän myös, mitä tarkoittavat C8 tai 888. Puhumattakaan siitä, mitä tulee X:stä ja D:stä. Tiedän sekä alkuperäisen Jos sulla on toinen-kappaleen sekä uuden Jossulla on toinen.

Ikäkriisiä en ole koskaan potenut, vaan koen iän positiivisena asiana ja myös vahvuutena. Olen ylpeä niin keski-ikäisyydestä että nuorekkuudestani. Kaiken lisäksi minua luullaan usein nuoremmaksi kuin olenkaan, ja hauskahan se on kertoa olevansa 5-10 vuotta vanhempi ja eläkeläinen. XD

Kommentit

Ikä on vain numero!
T: toinen ikiteini
Hihhii. Sieltä löytyy toinen ikinuori. Minä seilaan nuorisoporukoissa kuin itsekin olisin nuorisoa ja ihanasti minut on otettu mukaan heviporukoihinkin. Uskomatonta, miten nuoriso kunnioittaa vanhempia ihmisiä.
Tiia Koivusalo sanoi…
Juu ei tuijoteta ikää tai tässä iässähän voi jopa ahdistua. Ihan mieletön tuo teidän pizza ja hei vielä pyöreässä muodossa, wau. :)
Outi, Jes! tyylikkäästi nuorekkaina ikuisesti. hihii
Enkuli, sinä oletkin sellainen iloinen karjalan heili, että ihmekös tuo. :D
Tiia, hus pois kaikki ikäahdistukset. :D
Pizzaan laitamme yleensä sitä mitä kaapista löytyy. Mutta eikös pizzan kuulukin olla pyöreä?!
maiju sanoi…
Juteltiin eilen radiossa siitä, että onko koskaan oikean ikäinen. Itse olen sitä mieltä, että saa ja pitääkin olla ja tehdä juuri sellaisia asioita kun tuntuu sisimmässä itsestään hyvältä ;)
Maiju, niin juuri. Olen ihmetellyt ikäkriisejä ja niistä varoittajia. Miksi kriisi olisi oltava? Ja miksi kaikkien tulisi olla samassa muotissa? Olen aina ollut erilainen ja tulen olemaan. Onneksi ystäväni ymmärtävät ja itseasiassa persoonia kaikki hekin. Numeroista viis. Muistan sinullekin jonkun sanoneen ettet saisi pukeutua väreihin. Eikö vain? Kamalaa pukea aina mustaan. Kaikkialla on jo entuudestaan mustaa. Olet ihana väripilkku.