Nolo nuoruus, fiksu vanhuus

Nuorempana Viltsuna ajattelin, että on ihan yks ja sama, mitä kosmetiikkaa laitan naamaani ja pääasia on se, että saan halvalla. Suosinkin erästä brändiä, josta sai tilattua halpoja meikkejä ja voiteita sinnekin pikkukaupunkiin, jossa asuin. Paikallisista kosmetiikkaa myyvistä kaupoista en todellakaan raaskinut ostaa mitään. 

Kerran sentään uteliaisuus voitti ja menin pieneen, hämyiseen kauppaan, jossa oli viisissäkymmenissä oleva tyylikäs myyjänainen ja asiakkaana iäkkäämpi nainen. Sieltä ostin yhden soolo-luomivärin poistomyynnistä, kun en ilennyt pois lähteä tyhjin käsin. Olin niinkin ovela, että sen aikaa katselin, lähinnä kauhuissani ja uteliaana ympärilleni, mitä myyjä palveli edellistä asiakasta. Ei siellä montaa askelta tarvinnut hyllyltä toiselle ottaa, kun oli niin pieni puoti. En kerennyt pois lähteä, kun jo oli vuoroni. Myyjä kysymään, mitä tulin hakemaan. Änkytin jotain, mutta onneksi silmiini osui halvin tuote, joskin kallis sekin. Soolo luomiväri sellaista sävyä, jota en käyttänyt koskaan. Se oli siis "pakko" ostaa, kun hävetti olla niin nolo, etten ollut koskaan aikaisemmin käynyt missään "kauneuskaupassa". Hah, varmasti se myyjä uskoi, että just sitä tulinkin hakemaan! :D Olihan se pelastus tuollaisen kokemuksen jälkeen herkälle tytölle tehdä tilaus postimyynnistä ja vieläpä äidin nimissä. :D Myöhemmin muutin kotoa pois, ja tein oman tilauksen omalla nimelläni. Olin silloin jo 16 vuotias. Myönnän, että siihen aikaan kiinnosti kovastikin paketista saamani voiteen kaverina ilmaislahjat, tarjoustuotteet ja erilaiset purkit ja huivit ja muut oheisvalmisteet. Itsessään oleellisin unohtui, eli MIHIN ASIAAN tarvitsin sitä kaikkea! Ostinko siis kauniita asioita halvalla vai esimerkiksi kuivan ihon tuotteen? Niinpä...

Nyt aikuisena jo ymmärrän hyvän päälle jotain ja tiedän, ettei se hinta aina takaa laatua eikä todellakaan ole ihan sama, mitä naamaani laitan. Jätettyäni kyseisen brändin tuotteet alkoi jo pelkästään laadukkaammilla kemiallisilla voiteilla ihoni voida paremmin. Saatikka, kun löysin luonnonkosmetiikan. Nyt hoidatan jo koko kehoani luonnollisin keinoin. Nordic Health Systems on luontaistuotteiden, luonnonkosmetiikan ja ekotuotteiden maahantuonti- ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys, jonka tuotevalikoimasta löytyvät tutut nimet kuten Lavera, Born to Bio, Nurme ja Sosar. Lisäksi kiinalaisen lääketieteen-, luontaistuotealan- sekä terveydenhuoltoalan tuotteita.  Lisäksi NHS - Vesipiippu sekä NHS – Nenähuuhtelukannu, jotka löydät apteekkien vakiovalikoimasta, ovat NHS:n valmistuttamia. Heidän kauttaan olen löytänyt itselleni uutta puhtia ihonhoidossa ja kokonaan uusia ulottuvuuksia. Kauneudenhoito ei rajoitu meikkiin tai hiuksiin, vaan se on koko kehon juttu.  Virossa valmistettu Nurme kosmetiikkasarja on uusin tuttavuuteni, jonka tuotteiden sirous ja tehokkuus ovat hämmästyttäneet minua joka kerta. Ensi kosketukseni oli Laventelin tuoksuinen vartalonkuorinta, joka on poistanut vartaloltani kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia jo jonkin aikaa. Kun keho on kuorittu, ottaa se paremmin vastaan ja jo pienempinä määrinä hoitotuotteitakin. Esimerkiksi kuvan Hampunsiemenöljyn

Iholle ja hiuksille sopiva hampunsiemenöljy on tehokkaimpia kosteuttajia, mitä tiedän! Onhan kyseessä 100 % Hampunsiemenöljy! Laitankin tähän Incin, jotta näet, etten ihan palturia puhu. 

INCI: Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil

Iholle ja hiuksille tarkoitettu Hampunsiemenöljy kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja auttaa säilyttämään sen kosteuden. Hampunsiemenöljyn sisältämät rasvahapot ovat samankaltaisia ihon omien lipidien kanssa. Hiustenhoidossa se lisää hiusten kiiltoa ja terveyttä. 

Hampunsiemenöljyn pakkaus on yksinkertaisuudessaan suloinen ja soveltuu naisille ja miehille. Pullon pumppumekanismin ansiosta annostelu on helppoa. Yksi kevyt painallus riittää! Se, mitä tässä tuotteessa suosin erityisesti, on se, että samaa tuotetta tosiaan voit käyttää iholle ja hiuksille. Silloin, kun tuote on näinkin monipuolinen ja luonnollinen, on se edullinen hinta laatusuhteessakin. 

Minullahan hiukset  ovat kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi haasteen edessä yhtenään ja vaikka nyt tällä hetkellä saankin huokaista hetken kaiken muun oireilun suhteen tässä asiassa, niin hiukset ovat todella kuivat! Hampunsiemenöljy onkin erinomainen hoitamaan kuivia hiuksia ja mikä parasta, samalla öljy antaa kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä ja vielä kirsikkana kakun päällä, katkenneiden hiusten törröttävyys on poissa! En tarvitse niiden hiuspätkien takia käyttää muotoilutuotteita tai lisää kuivattavaa lämpöä. Onhan se myös helpompaa ja nopeampaa painaa kerta tai kaksi Hampunsiemenöljyä käsiin, hieroa ensin käsien välissä ja sitten hieroa hiuksiin ja lopuksi vielä jämät omiin käsiin, kuin että odottaisin suoristusraudan lämpenevän ja sitten alkaisin suortuva kerrallaan käsitellä sitä. 

Riittoisa Nurmen Hampunsiemenöljy löytyy NHS:n tukkukaupastaTuote saatu: Nhs
Hamsa korut omiani, Glitteristä

Kommentit

Aivan ihana tuo kuvissa näkyvä koru <3
Kivaa alkavaa viikkoa!
EstherH. sanoi…
Hyvä postaus. Itsekin olen kallistunut kaikkeen luonnonmukaiseen. Ja tarkkaan katson mitä tuote sisältää.Olen myös todella ongelmallinen ihoni kanssa, no joidenkin mielestä muutenkin :)Upea koru.
LauraKatarooma sanoi…
Olipa tänne parissa viikossa kertyny paljon mielenkiintoista luettavaa. Sulla on kyllä hyviä ajatuksia, joita lukiessa ei voi ku nyökytellä päätään.
Outi, kiitos. Tarkoitatkohan ylempää vai alempaa korua? Molemmista tykkään. :)
Esther, iho kiittää ja kumartaa luonnonkosmetiikalle. Ja ihmekös tuo. Onhan luonto meille muutenkin tärkeää! Olkaamme siis yhteydessä luontoon jatkossakin.
Kiitos, molemmat korut ovat yhtä aikaa ostettu ja tykkään kyllä
Katarooma, voi että, kiitos kauniista sanoistasi. Olen taas voinut sen verran paremmin tänä vuonna, että jaksan blogia päivittää useammin.
Tiia Koivusalo sanoi…
Nurme on kyllä ihana brändi ja ilman huuhtelukannua ei elämästä tulisi yhtikäs mitään. Arvaas kuka sortui silmäkoruun Kreikan matkalla. ;) Kivaa uutta viikkoa Viltsu <3
Tiia, ensinnäkin kiitos että käyt lukemassa ja kommentoimassa näitä vanhempiakin postauksiani.
Silmäkoru? Wau! Sen haluan nähdä! En muista koskaan nähneeni vastaavaa. Olet rohkea.
Tiia pakko oli googettaa ja vihdoin eyejewelryllä löysin. Hui. Silmäkoru näyttää hurjalta. En uskaltaisi ottaa valkuaiseen implanttia. Sattuiko se? Olen utelias ja tahtoisin nähdä miltä se näyttää sinulla.