Rakastaja, jonka tahdon ottavan minut

Sain laveralta ihanan paketin jokin aika sitten. Vaaleanpunaiseen silkkipaperiin oli kääritty kerta kaikkisen ihania tuotteita. Täydellinen lahja työkyvyttömyyseläkkeen saatuani. Lupasin sinullekin näyttää, mitä kaikkea sain, kunhan ensin itse testailen. Siten voin kertoa sinullekin mielipiteeni. Nyt olen valmis avaamaan pakettia lisää ja tuomaan esille laveran uutukaisen yövoiteen. 

Sen lisäksi, että lahja on täydellinen juuri tähän hetkeen, on myös suuri ilo esitellä uusi tuote juuri blogini synttäreiden alla. Täyttäähän Inspis ensi kuussa 4 vuotta! Ensimmäisen kirjoitukseni tein 5.7.2012. 


Laveran luonnolliset kauneudenhoitotuotteet ovat jo yli 25 vuoden ajan tarjonneet avun kaikille ihotyypeille. Valikoimassa on noin 200 tuotetta, joista taatusti jokainen löytää oman suosikkinsa. Lavera onkin sulattanut sydämeni ja kaunistaa päivä päivältä arkeani sekä juhlaa. Toivon, että sinäkin löydät omat onnesi avaimet laveralta. 


Tiesitkö, että nukkuessamme ihosolumme toimivat täydellä teholla korjaten edellisen päivän aiheuttamia vahinkoja. Re-Energizing Sleeping Cream -tehoyövoide tukee luonnollista solujen uusiutumista ja taistelee väsymyksen merkkejä vastaan. Uudistunut koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee ihosta raikkaan, levänneen ja säteilevän kauniin heti herätessäsi.

Jo ensi kosketuksesta nautin suunnattomasti tästä tuotteesta. Koostumus on kermamainen, pehmeä, helposti levittyvä. Kasvoille jää kevyt pehmeyden tunne, joka aamun tullen on saanut kasvot hehkumaan terveyttä. Sen lisäksi, että tunne ja voiteen toimivuus ilahduttavat, myös tuoksu on aisteja kutkutteleva. Kuinkakohan voisin kuvailla sen niin, että tuoksu saa oikeutta?! Karamellimainen, ehkä jokin hubbabubba-purkka tai tutti frutti tulee mieleen. Ei ällömakeutena, vaan kuvainnollisesti juuri sellainen rakastaja, jonka tahdon ottavan minut syleilyyn ja kaatavan hellästi satiinilakanoille. Juuri sellainen, joka saa aamullakin hymyn ja onnen tunteen aikaan avattuani silmät ja huomattuani hänen yhä olevan siinä. Vierelläni. lähelläni. Ihollani. 


Viisi vaikutusta jo yhdessä yössä:

Tukee ihon luonnollistea uusiutumista
Elvyttää ihoa
Taistelee väsymyksen merkkejä vastaan
Kosteuttaa tehokkaasti
Tekee ihosta sileän

Tämän yhden ainoan voiteen ominaisuudet todellakin tuottavat tulosta jo yhden yön aikana. Oikea prinsessatuote! Menet nukkumaan kasvojen iho väsyneenä ja heräät iho virkeänä ja pehmeänä. Helppoa, luonnonmukaista ja laadukasta kasvojen hoitoa edulliseen hintaan verrattuna monien muiden laatuvoiteiden rinnalla. Soveltuu siis juuri sinulle, joka et syystä tai toisesta jaksa vehdata kymmenien eri voiteiden kanssa saadaksesi näkyviä tuloksia. Itseasiassa, miksi maksaa monesta purkista, kun voi saada yhdestäkin apua. Kaiken lisäksi tuotteen löytää mm. Sokokselta, Ruohonjuuresta, apteekeista... Hyvin varustelluista kaupoista. Katso sinua lähin jälleenmyyjä tästä listasta: NAPS




Tuote saatu: lavera

Kommentit

Tämä oli kyllä hyvä voide. Jää käyttöön :)
Minäkin tykkään tästä! On aivan ihana. Laveran tuotteissa on muutenkin niin ihanat tuoksut :) Pelkästään niistäkin jo innostuu. Ja vielä enemmän, kun tuotekin on toimiva!

PS. Onnittelut blogisynttäreistä jo etukäteen!
Jenni, nekin ovat varmasti mahtavia tuotteita. Yksi sellainen, mitä ilman en tule toimeen, on lavera 2-In-1 Compact Foundation -Meikkipuuteri
Jusu, kiva kuulla, että löytyi sopiva tuote. Itsekin tykkään kovasti tästä. -KIN.
Mia, ihan totta, tuoksu on yksi oleellisista asioista sekä pakkauksen ulkonäkö toisena. Laatu näihin yhdistettynä. Jotenkin sitä vaan nauttii kun saa kaikkia mahdollisia aisteja käyttää samaan aikaan