Inspiraatio on kipinöinyt uudelleen


Kun aloitin bloggaamisen, oli askartelu tullut elämääni uudestaan pienen tauon jälkeen. Olin muuttanut tyystin korttien tyylin paksuista maalilla maalaamistani korteista kartonkisiin paperiaskartelukortteihin ja jättänyt suuritöiset ja kooltaankin suuret kivi- ja puuaskartelut pois. Sen sijaan korujen teko alkoi kiehtoa enemmän sekä erilaiset paperiaskartelutekniikat. 

Olen kehittynyt niiltä ajoilta jonkun verran, tai aika paljonkin, mutta takapakkia teki lähes vuoden mittainen tauko sairasteluineen. Sinä aikana en jaksanut tehdä kuin "pakolliset", eikä se ollut paljon. Nyt tänään olen saanut voimia takaisin, joskaan en samaan mittakaavaan kuin ennen, ja myös inspiraatio on kipinöinyt uudelleen. 

Blogini nimihän viittaa nimenomaan siihen kipinään, jonka saan normaalista arjessa. Se viittaa erityisesti kierrätysaskarteluun, arjen voimavarojen löytämiseen sekä siihen, mikä tuo ilon arkeen. Minulle se on esimerkiksi se, kun voin antaa jotain yllärinä toiselle. Yläkuvassa oleva kirjanen on tehty Susannalle. Ihastuttavalle blogini lukijalle ja sielunsiskolle. 



Alun perin Susanna tahtoi minun ainokaisen vaihtokorttini. Muutahan en ole kerennyt tehdä vapaisiin vaihtokortteihin, koska ne ovat kaikki menneet sitä mukaa, kun valmistuneetkin. Siispä tälle kortille lupasin tehdä myös kaksi kaveria Sussun vaihtoon.

Mainittakoon kirjasesta sen verran, että kannet ovat kankaiset, rusettikiinnitystä koristavat käytetyistä korvakoruista tehdyt koristeet sekä kauniit nauhat. 


Otin mainosesitteen, jonka tuunasin korttikirjaseksi. Tämä tasku sisältää kaksi korttia. 
Tasku on kokonaan leimattu kierrätyspaperia. Lisäksi tuunattu klemmari pitämään kortit paketissa. 


Samoin toiselle puolen tuli leimailupalasista tasku ja taskuun atc kortti ja korttia pitelemään tuunattu klemmari. Kuva on huono ja kirjanen jo lähetetty, joten pahoitteluni. Klemmari on kolmivärinen. 


Tämä atc-kortti sujahti tuohon taskuun. Tässä on Angelasta saadulla atc-stanssilla tehty pohja Postikortista. Lehdestä leikattu kuva saanut kakkupaperikruunun ja timantit tottakai pitää kruunussa olla! Korvakoruksi sopii noin uljaalle venetsian kaunottarelle vain aito koru, jonka otin vanhasta kaulakorusta. 


Kolmas kortti on tummanpuhuva. Kuvat itse väriteltyjä ja hieman muunneltujakin. Lisäksi lehdestä Angelan stanssilla tehty tausta ja siihen washiteippejä ja keltainen eyelet. Teksti itse kirjoitettu. Pahoittelen tämänkin kuvan surkeaa laatua. 


Kirjasesta löytyy myös pussillinen pientä kivaa, kuten stanssikuvioita, voidenäyte ja itsetehty tagi. Tagi joka näkyy kuvassa osittain, on tuunattu vaatteen tuoteselostelapusta. Laitoin koristeeksi siihen perhosenkin kaulakorusta. Lisäksi pussia kiinni pitelee iso klemmari, jossa isokokoinen metallinen kukka. 

Kommentit

LauraKatarooma sanoi…
Sää kyllä teet upeita juttuja. MOnet kerrat ihastellu sun taidetta. <3
Onpa kauniita, taitoa sulla kyllä riittää.
Ihanuuksia olet askarrellut.

Mukavaa viikonloppua teille kyyhkyläisille.
Jaana H-V sanoi…
Aarteita olet tehnyt!
Susanna sanoi…
Kiitos ihanainen tuosta kauniista kirjasesta ja ihanista korteistasi!!! Se on niin aarre kaikine ihanuuksineen!!! Sorry kun en ole ehtinyt vielä laittamaan blogiini! Kivaa viikonloppua sinne teidän perheelle!
Katarooma, Voi että, kiitos suuresti! Tuntui hyvältä kuulla, että tykkäät. Ei sitä itse osaa sanoa omista töistä oikein mitään. Tai no, pois en anna ennenkuinolen tyytyväinen itse. :)
Outi, kiitos ystäväni. Onhan minulla vuosien kokemus takana, jotain siis täytys osatakin. :)
Enkuli, kiitos. :) Hyvää viikonloppua sinullekin,sis
Jaana, voi sinua. :) Kiitos! Kiva oli tehdä . Kivan tekeminen saa aikaan ihmeitä
Susanna, ole hyvä, ja kiitos itsellesi! En minäkään vielä ole kerennyt esitellä sinun lähettämää aarretta! Hiplailen sitä täällä ensin, enkä ole raaskinut vielä käsistä kameran eteen laskea :D
Silkku sanoi…
Aivan ihana! Kyllä tuollaisesta ihanuudesta yllättyy varmasti:) Mukavaa viikonalkua sinulle ♥
Silkku, kiitos. Kyllähän tuo Susanna kehui kirjasta. Hauska näitä on näpertää tehdä