5 ihaninta kesäpuuhaa



Kesä on Picnicien aikaa. Erityisesti Juhannus, jolloin yötöntä yötä juhliessa maistaa niin ruoka, kuin juomakin. Ja jollei tahdo tissutella tai ryypätä rämmäyttää, niin mikäpä sen maukkaampaa, kuin Värska mineraalivesi


Värska Originaal on luonnon mineraalivesi, jonka kevyesti suolainen maku on kehittynyt miljoonien vuosien aikana syvällä maan uumenissa. Kristallinkirkkaaseen veteen on liuennut hyödyllisiä mineraaleja maaperän kivilajeista täysin luonnollisella tavalla ja juuri sopivissa määrin. Värska Originaal pullotetaan suoraan lähteellä ja siihen lisätään ainoastaan hiilidioksidi.Tämän luonnollisempaa mineraalivettä saa hakea! 


 Värskaa saa myös sitruunalla maustettuna. 
Tämä tarkoittaa, että myös Värska Lemon sisältää kaikki samat terveelliset mineraalit kuin Värska Originaal.

Maku on verrattavissa lähelle Vichyvettä, muttei kuitenkaan ole sama. Värskaa saa mm. Prismoista ja muista hyvin varustelluista kaupoista. Lisäksi paljon halvemmalla, kuin mitään muuta pullotettua juomaa. Valittavana on 0,33l kierrekorkkipullo, 0.5litran kierrekorkkipullo ja 1,5litran kierrekorkkipullo. 


Minun listani näyttää tältä: 

1. Tuoreiden hedelmien ja mansikoiden tuoksuttelut, maistelut ja niiden hyötykäyttö. Esimerkiksi Picnicille voi hyvin hakea torilta mansikkarasian ja muutaman hedelmän. Juomana Värska

2. Valo on kesässä hyvin oleellista. Se mahdollistaa monia kivoja puuhasteluja. Esimerkiksi sisätiloissa näkee ilman sähkövaloa askarrella ja ulkona vaikkapa pelata mölkky-peliä. Kesällä tärkeää on muistaa nesteytys, sillä hikoilu lisää juomisen tarvetta. 

3. Lämpö auttaa minua hyvin paljon. Voin liikkua enemmän, ja kesäisin olenkin ahkera siivoamaan, käymään mattolaiturilla tai veneilemässä. Lämpö ja Värska saavat hymyilemään. 

4. Jäätelökojut houkuttelevat vähän joka kojulla. Siispä tötterö käteen ja kävely rakkaan kanssa lähipuiston penkille. Jäde on kiva syödä ulkona.

5. Luonto on kauneimmillaan ja elävänä. Tuoksut ja kauneus saa halajamaan metsään, niitylle, rannalle, vesille... Kesällä on kiva onkia mato-ongella ja katsella lokkien kalastelua. Ihan vaan olla. Eväät mukana ja kummallakin oma Värska. 



Kommentit

Hyvältä näyttää sinun kesälista, minulla se olisi loma, uinti, kiireettömyys, perhe ja ystävät.
Outi ei hassumpaa sinullakaan. Mullakin perhe kuuluu osana kaikkeen siihen mitä listasin.
Olipa kiva kesälista. Pitääkin testata tuota Värskaa. Mainoksia olen nähnyt, mutta ei ole tullut vielä maistettua.
Noksu sanoi…
Oikein oli kesäinen lista. :) Jäätelökojut kyllä ihan parhaita.
Veera / Oranssia sanoi…
Mukavan kuuloinen kesälista! Kesään kuuluu kyllä ehdottomasti herkuttelu tuoreilla marjoilla ja hedelmillä! Ja jäätelöllä! :)