Solmittava sivellinpussi


Joulu on juhlittu ja nyt suurimmat juhlahumut takanapäin. Voi alkaa katsella tarkemmin, mitä se joulupukki toikaan lahjaksi. Saitko kenties huulipunia, kajalia tai muita ihania meikkituotteita?! Mietitkö, kuinka ne järjestää niin, että löydät tarvitsemasi helpolla?! Tai meikkisiveltimet? 

Tässä yksi esimerkki, jonka minä olen ottanut käyttööni. Tuossa yläkuvassa vasemmalla oleva "käsilaukku" sisältää siveltimet. Sivellinpussi on Pieni sivellinpuoti-valikoimaa ja löytyy täältä.




Toinen sivellinpussi eroaa hieman aiemmin esitellystä, sillä sitä ei napsauteta nepparilla kiinni, vaan rullataan ja solmitaan nauhoilla. Tämä suurempi sivellinpussi on minulla kosmetiikalla johtuen siitä, ettei siveltimiä ole niin montaa, että kahteen menisi ja koska haluan löytää nopeasti kajalit, huultenrajauskynät, mascarat... Juuri ne kaikki pienet meikit, jotka rasioissa tai purnukoissa häviävät. Nyt voin ottaa helposti mukaanikin tarpeelliset, eikä mene aikaa valitsemiseen ja etsimiseen. Löydät solmittavan sivellinpussin täältä



Osa lokeroista on sopivia esimerkiksi kahdelle tai kolmelle meikkikynälle tai kynsiviiloille. Siveltimiäkin mahtuu kivasti mukaan tässäkin.


Osa lokeroista on leveämpiä, jolloin mascarakin mahtuu tai poskipunasivellin.

Pienessä sivellinpuodissa on erilaisia sivellinpusseja ja tottakai siveltimiä, ja erityisesti nyt kannattaa tsekata tarjous, joka on TÄÄLLÄ.

Pieni sivellinpuoti kätkee sisäänsä ihastuttavia tuotteita laadukkaaseen ja virheettömään meikkaukseen sekä ohjausta ja koulutusta ihanan Riitta Vaaran opastuksella.

Facebookissakin kantsii tykätä!
Postaus on yhteistyössä tehty Pienen sivellinpuodin kanssa. 

Kommentit

Kiitos vinkistä, tytär olikin jotain siveltimiä vailla.