Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri, luukku 21. pulkka-arvonnan voittajat ja erilaisia lahjoja


On olemassa elämänlaki, joka on julma, 
mutta oikeudenmukainen: sinun on joko 
muututtava tai maksettava enemmän siitä 
että pysyt samanlaisena.

-Norman Mailer


Ensin kyseinen miete sai minut ajattelemaan, että onpa karua tekstiä. Onpa toivotonta ja ei hyvänen aika, en halua tuollaista edes julkaista. Mutta mitä enemmän tuota tekstiä tavasin itselleni ja sisäistin sen sanoman, tajusin, että sehän on juuri niinkuin elämäni konsanaan! Voi hyvänen aika! MEIDÄN KAIKKIEN! 


Löydätkö sinä sen sanoman, joka mietteestä tuo kannustavan ja positiivisen? Pakettia ei tänään ollut joulukalenterissa, mutta jotain sitäkin arvokkaampaa, mitä ei voi ostaa, eikä kääreisiin pakata. 

Nyt viikottaiset sairaalareissut ovat takanapäin ja syyt ja seuraamukset selvillä. Et uskokaan, kuinka suuri helpotus on tieto! Hoito! Apu.
Vielä on loppurutistus edessä ja sitten eläkehakemus kuntoutustuen jatkeeksi vetämään. 

Tämä "kalenteripaketti" oli tällainen erilainen paketti. Tilannekatsaukseksi voisi sanoa, mutta tiedän, että ainakin pitempiaikaiset seuraajani haluavatkin kuulla kuinka etenee tämäkin asia. 


Siedä kärsivällisesti kaikkea, mutta ennen muuta itseäsi.

PIKA-ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! 
Ketkä pääsevät joulun jälkeen pulkkailemaan!? 
Suuri kiitos kaikille osallistuneille!

Neljä LASKIJA(á 10,80€) lähtee seuraaville onnettaren suosikeille: 


Matkaan lähtee siis vihreä laskija Kartsulle, Sundaylle, Piiulille ja Tuulalle.


Ja pääpalkinto, eli ahkio metallijalaksilla (á 27,45€) lähtee yhdelle, jonka nimi mysteeriboksista nousi. Hän on:Enkulille ! ONNEA! Hänelle (vaiko Mimosalle ;) ) lähtee punainen ahkio metallijalaksilla.

ONNEA HURJASTI KAIKILLE VOITTAJILLE!
Toivotan teille hauskaa pulkkamäkeä ja nauruntäyteisiä päiviä!

Osoitteet joko suoraan oikeassa laidassa olevalla yhteydenottolomakkeella tai meilillä somanyinspiration (@) gmail.com (ilman sulkuja ja välejä). Toimita osoitteesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.12.2015. Jollei osoitteet ole siihen mennessä saapuneet, pulkat arvotaan eteenpäin. 

Ja jollei onni nyt osunut kohdallesi, kyseisiä laskijoita ja ahkioita löytyy Plastexilta. Ovat laatua ja kestävät käyttöä! Varo vain, ettet jää koukkuun hauskan pitoon. ;)

Kommentit

Piiuli sanoi…
Jee! Kiitos. <3 Laitan pian sähköpostia. :) Nyt kun satais vielä lunta niin pääsis mäenlaskuun...
Onnea voittajille!
Mielestäni miete tarkoittaa sitä, että kun pysyy omana itsenään, vaikka se vaatiikin joskus paljon, on se tämän elämän tarkoitus.
Siinatar sanoi…
Onnea voittajille! Vierestä vietiin tällä kertaa =).
-Siinatar-
Viltsu Mari sanoi…
Piiuli, lunta toivotaan. Täältäkin suli pois mutta Suomen talvi on onneksi pitkä.
Viltsu Mari sanoi…
Näinhän se taitaa olla. Vaikka mitä tulisi. .
Viltsu Mari sanoi…
Arvat on sekoitettu. :) ehkä parempi onni seuraavalla kerralla. Uusi arvonta on jo tiedossani. Hih. Myös fb.ssä on parhaillaan käynnissä arvonta
Sunday sanoi…
Hienoa kuulla, että sairauteen on löytynyt syynsä. Vaikka helpotusta ei paljoa olisikaan luvassa, niin aina on parempi tietää, epätietoisuus lisää epätoivoisuutta.

Samoin kuin silloin, kun on hätä ja huoli läheisestä. Se on ehkä hirveintä mitä voi olla, kun ihminen on kadoksissa, olen myös joutunut kokemaan tämän. Lopputulos oli, että tämä henkilö löytyi kuolleena, mutta ainakin löytyi ja nyt hän on paremmassa paikassa (toivottavasti). Olisi ollut ihan hirveää odottaa, miettiä ja etsiä kuukausia, vuosia... nämä tapaukset mediassa surettavat kovasti.

Toivon apua läheisellesi. <3

Kiitos yllätyksestä postauksen lopussa! Nyt vaan toivomaan, että saatais tänne vihdoinkin lunta ja kuukauden päästä veljenpoika saa paketista hienon, elämänsä ensimmäisen laskijan! Laitan sähköpostia asap.

Hyvää joulua kaikille!
No nythän mä hokasin. KIITOS. No Mimosalle lähtee punainen ahkio. Upea upea on. Minä olevinaan aina luen paljon blogeja ja yritän pysyä ajan hermoilla. Olipa kiva ylläri.
Viltsu Mari sanoi…
Sunday, kiitos!
Ei sitä pelkoa ja tuskaa voi toinen ymmärtää, joka ei ole samaa kokenut. Sitä on helppo sanoa, että "nuoret eivät ymmärrä toisten tuskaa" tai "anna olla, tulee esille kun on aika". voih, jos on sairas, masentunut tai jokin muu syy kuin "vain biletys", niin ei siinä ole leikin asia.
Ihan kamala tuo kertomasi lopputulos!
Viltsu Mari sanoi…
enkuli, uskon ahkion tuovan iloa teille kovasti.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…