Joulukalenteri, luukku 21. pulkka-arvonnan voittajat ja erilaisia lahjoja


On olemassa elämänlaki, joka on julma, 
mutta oikeudenmukainen: sinun on joko 
muututtava tai maksettava enemmän siitä 
että pysyt samanlaisena.

-Norman Mailer


Ensin kyseinen miete sai minut ajattelemaan, että onpa karua tekstiä. Onpa toivotonta ja ei hyvänen aika, en halua tuollaista edes julkaista. Mutta mitä enemmän tuota tekstiä tavasin itselleni ja sisäistin sen sanoman, tajusin, että sehän on juuri niinkuin elämäni konsanaan! Voi hyvänen aika! MEIDÄN KAIKKIEN! 


Löydätkö sinä sen sanoman, joka mietteestä tuo kannustavan ja positiivisen? Pakettia ei tänään ollut joulukalenterissa, mutta jotain sitäkin arvokkaampaa, mitä ei voi ostaa, eikä kääreisiin pakata. 

Nyt viikottaiset sairaalareissut ovat takanapäin ja syyt ja seuraamukset selvillä. Et uskokaan, kuinka suuri helpotus on tieto! Hoito! Apu.
Vielä on loppurutistus edessä ja sitten eläkehakemus kuntoutustuen jatkeeksi vetämään. 

Tämä "kalenteripaketti" oli tällainen erilainen paketti. Tilannekatsaukseksi voisi sanoa, mutta tiedän, että ainakin pitempiaikaiset seuraajani haluavatkin kuulla kuinka etenee tämäkin asia. 


Siedä kärsivällisesti kaikkea, mutta ennen muuta itseäsi.

PIKA-ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! 
Ketkä pääsevät joulun jälkeen pulkkailemaan!? 
Suuri kiitos kaikille osallistuneille!

Neljä LASKIJA(á 10,80€) lähtee seuraaville onnettaren suosikeille: 


Matkaan lähtee siis vihreä laskija Kartsulle, Sundaylle, Piiulille ja Tuulalle.


Ja pääpalkinto, eli ahkio metallijalaksilla (á 27,45€) lähtee yhdelle, jonka nimi mysteeriboksista nousi. Hän on:Enkulille ! ONNEA! Hänelle (vaiko Mimosalle ;) ) lähtee punainen ahkio metallijalaksilla.

ONNEA HURJASTI KAIKILLE VOITTAJILLE!
Toivotan teille hauskaa pulkkamäkeä ja nauruntäyteisiä päiviä!

Osoitteet joko suoraan oikeassa laidassa olevalla yhteydenottolomakkeella tai meilillä somanyinspiration (@) gmail.com (ilman sulkuja ja välejä). Toimita osoitteesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.12.2015. Jollei osoitteet ole siihen mennessä saapuneet, pulkat arvotaan eteenpäin. 

Ja jollei onni nyt osunut kohdallesi, kyseisiä laskijoita ja ahkioita löytyy Plastexilta. Ovat laatua ja kestävät käyttöä! Varo vain, ettet jää koukkuun hauskan pitoon. ;)

Kommentit

Piiuli sanoi…
Jee! Kiitos. <3 Laitan pian sähköpostia. :) Nyt kun satais vielä lunta niin pääsis mäenlaskuun...
Onnea voittajille!
Mielestäni miete tarkoittaa sitä, että kun pysyy omana itsenään, vaikka se vaatiikin joskus paljon, on se tämän elämän tarkoitus.
Siinatar sanoi…
Onnea voittajille! Vierestä vietiin tällä kertaa =).
-Siinatar-
Piiuli, lunta toivotaan. Täältäkin suli pois mutta Suomen talvi on onneksi pitkä.
Näinhän se taitaa olla. Vaikka mitä tulisi. .
Arvat on sekoitettu. :) ehkä parempi onni seuraavalla kerralla. Uusi arvonta on jo tiedossani. Hih. Myös fb.ssä on parhaillaan käynnissä arvonta
Sunday sanoi…
Hienoa kuulla, että sairauteen on löytynyt syynsä. Vaikka helpotusta ei paljoa olisikaan luvassa, niin aina on parempi tietää, epätietoisuus lisää epätoivoisuutta.

Samoin kuin silloin, kun on hätä ja huoli läheisestä. Se on ehkä hirveintä mitä voi olla, kun ihminen on kadoksissa, olen myös joutunut kokemaan tämän. Lopputulos oli, että tämä henkilö löytyi kuolleena, mutta ainakin löytyi ja nyt hän on paremmassa paikassa (toivottavasti). Olisi ollut ihan hirveää odottaa, miettiä ja etsiä kuukausia, vuosia... nämä tapaukset mediassa surettavat kovasti.

Toivon apua läheisellesi. <3

Kiitos yllätyksestä postauksen lopussa! Nyt vaan toivomaan, että saatais tänne vihdoinkin lunta ja kuukauden päästä veljenpoika saa paketista hienon, elämänsä ensimmäisen laskijan! Laitan sähköpostia asap.

Hyvää joulua kaikille!
No nythän mä hokasin. KIITOS. No Mimosalle lähtee punainen ahkio. Upea upea on. Minä olevinaan aina luen paljon blogeja ja yritän pysyä ajan hermoilla. Olipa kiva ylläri.
Sunday, kiitos!
Ei sitä pelkoa ja tuskaa voi toinen ymmärtää, joka ei ole samaa kokenut. Sitä on helppo sanoa, että "nuoret eivät ymmärrä toisten tuskaa" tai "anna olla, tulee esille kun on aika". voih, jos on sairas, masentunut tai jokin muu syy kuin "vain biletys", niin ei siinä ole leikin asia.
Ihan kamala tuo kertomasi lopputulos!
enkuli, uskon ahkion tuovan iloa teille kovasti.