100% mehiläisvahakynttilä


Joulu on tunnelman aikaa ja talvi kokonaisuudessaan on kynttilän taikaa. Minulle kynttilät kuuluvat syksystä aina kevään auringonsäteisiin saakka tunnelmavalaistukseen, ja siksi kaipaankin kynttilöiltä jotain vähän enemmän, kuin pelkkä rätisevä liekki ja kunhan-on-jotakin. 



Kuten huomaamme, maailma muuttuu koko ajan. Eikä ainoastaan parempaan. Yksi keino auttaa maapalloamme on parafiinikynttilöiden sijaan polttaa aitoa 100% mehiläisvahakynttilää. Ei turhia kaasuja. Kaiken lisäksi mehiläisvaha tuoksuu ihanalle ja näyttää hyvältä. tällä hetkellä tätä kynttilää ei verkkokaupasta enää löytynyt, mutta Kaikki lapsiperheet tietävät, kuinka tärkeää lapsille on synttärikakku, ja äidit tiedämme, kuinka haluaisimme kakkukynttilöidenkin olevan puhtaita. Ekokivassa ON edelleen puhtaita vahakakkukynttilöitä!


Ekologisuus ja puhtaus on Ekokivan periaatteita ja sieltä tämän kynttiläpakkauksen tilasinkin yhteistyön merkeissä. Kaunis rasia, upea kynttilä ja kuin kirsikkana kermakakun päällä tulitikkuaski mukana! IHANA! Niin hemmottelua itselle, kuin sopisi lahjaksikin. Ja mitä lahjoihin tulee, Ekokivan leluissa löytyy aina vauvasta alkaen ekologisia leluja, joita ei marketeista saa. Myös suosittu Sophie-kirahvi. 

yhteistyössä Ekokiva

Vinkkaa myös heille, joilla on allergisia lapsia.
Lisää Ekokivan kuulumisia Facebookissa!

Kommentit

Kyntgilä näyttää oikein kivalta ja tuoksukaan ei varmasti ole liian vahva.
Silkku sanoi…
Ihanaa ja rauhallista Joulua sinne teille ♥♥♥
Anne sanoi…
Hyvä lahjaidea! Ihanaa jouluviikkoa<3
Outi. sopivan miellyttävä tuoksu. Ei liikaa henkeen käyvä.
Silkku kiitos ja teille myös kaunista joulua
Ihana lisä oli nuo tulitikut rasiassa mukana. Täydellistä.
Hyvää joulua!