Siirry pääsisältöön

Sitä on tiputtu ennenkin lattialle

Tänään olen käynyt ulkoilemassa, ostanut aikuisten värityskirjan, joka tuo lisäiloa sohvalla makaamiseen (kipujen takia) ja olen tippunut tuolilta. Siis ihan oikeasti. Siinä minä lattialla istuin kissa vierelläni. Kissa jatkoi ruokailua, minä itkin ja nauroin yhtä aikaa. Sen siitä saa kun menee yrittämään tuolilta käsin tarjota kissalle lihapalaa. etukumarahan on yksi pahimmista asennoista selälleni, mutta unohdin! Kuvittelinko minä tosiaan olevani terve tai hyvävointinen?! HALOO! Kumarruin, vielä vähän ja VIIIILTO. Se repäisykipu oli käsittämättömän kova. tipuin lattialle kissan viereen. Toinen jalka oli suorassa eteenpäin, toinen kääntyi ihmeelliseen Hot Jooga-asentoon. Ihmeen notkea minä olin! WOW! 

Kissa hyppäsi edestä pois, palasi takaisin ja jatkoi ruokailua, kuin se nyt olisi normaalia, että minä lattialla vääntelehdin. Murunen hyppäsi metrin ilmaan, syöksyi luokseni ja kysyi : "Tipuitsä tuolilta?!". -No en, kun kesken ruokailun ajattelin joogata. 


Iloisempiin aiheisiin sitten. Tuossa oikeassa sivupalkissahan pyörii kuvia sattumanvaraisesti Instan puolelta. Instagramissa julkaisen samoja kuvia myös, mitä blogissa, mutta myös ex tempore-kuvia ja päivän kuulumisia. Se on nin helppoa ja nopeaa!
Älä luulekkaan, että siinä lattialla olisin instaan alkanut kuvia laittaa, vaikka ehkä olisi pitänyt. Olihan se asento just niinku monilla Zen-ihmisillä. Once in a lifetime. Kuvassa esittäisin buddhaa ihan ruumiinrakenteeni takia. Voih, nyt oikeastaan harmittaa...

Loreal
Itsekkyys sikseen. Oma kuva, selfie, ei nyt ole siellä ja sillä selvä. Itseasiassa ihmettelen, miksi joillakin oma profiili on täynnä selfieitä. Kiinnostaako oikeasti jotakuta katsoa joka päivä pari kolme kuvaa samasta naamasta tai belfieitä! 
Onhan se kiva, jos näkee, miltä toinen näyttää, mutta että kaikki tuhat, kymmenen tuhatta, kuvaa on itsestä??? Läheltä..

Ei oma profiilinikaan sen parempi ole. En pysty kuvaamaan treenikuvia, hienoja ravintola-annoksia tai merkkilaukkuja. Tai onhan minulla yksi merkkilaukku, mutta ei sitäkään viitsi koko aikaa kuvata. Tulee jo se selfie-efekti. Deja vu.
Olen  osallistunut kilpailuihin, jos ovat olleet minulle sopivia. En todellakaan haali kotiin tavaraa, jota en tarvitse. Mitä minä koiran ruualla vaikkapa tekisin? Niin alas en sentään vajoa... En, vaikka maksalaatikkoa syönkin. 

Mutta yksi kisa oli ylitse muiden, nimittäin Lorealin ystävä-kisa. Siihen piti laittaa se ystävä, jonka kanssa tahtoisi voittaa Lorealin uutuus-mascaran. Laitoin Outin, ja voitin! Joo-O! Me voitettiin Outin kanssa ne mascarat! Ihan huippua!
Nyt sain sen mascara lähetyksen ja pistin postiin. Rakas ystäväni saa omansa alkuviikosta. Minä kokeilin jo omaani ja tulee upeat viuhkat! Räpsyti räpsyti. voidaan laittaa Torille myyntiin jalallinen tuuletin, kun nyt on omasta takaa kaksijalkainen tuuletin. .. Jollei lankea lattialle...

rippikortti

Mulle on ollut haastavaa istua pitemmän aikaa ja askarrella. Siis istua tipahtamatta tai istua istua. Siksi kaikki atc- ja muu askartelu on jäänyt vähiin, enkä ole saanut edes Korttivuoden mallikorttia tehtyä. Minua harmittaa tämä tilanne ihan hirvittävän paljon. Ei auta edes tuijottaa peilistä spanielin ilme kasvoilla itseäni ja selittää, etten voi tälle mitään. 

Mutta silloin tällöin saan valmistakin aikaan, kun pätkissä teen, ja yksi sellainen on tämä rippikortti. Pätkätyöläisen urakkahomma. Tämäkin löytyy myytävien korttien joukosta. Jos olet kiinnostunut katselemaan tarkemmin korttejani, korujani tai kirppistavaroita, saat ohjeet "TÄÄLTÄ"

maitovaahto
Sain Ikeaan lahjakortin ja mietin, mitä ostaisin koko summan edestä. Rahaa olisi käytettävissä 20 euroa ja minulla ei ollut mitään muuta mielessä, kuin maidonvaahdotin, noin 2euroa. Piti laskemalla laskea, mitä vielä ostaa, eikä siltikään tullut koko summa täyteen. Kuten kuvasta näkyy, maidonvaahdotin ostettiin. 
Ostoskorissa oli myös uudet käsipyyhkeet KotiSpahan, yksi juomalasi rikkoutuneen tilalle (sitä on tiputtu ennenkin lattialle), pari smoothie-lasia...

Olethan huomannut 3vuotis-heinäkuun namusen, jossa SINÄ voit voittaa Yotuelin hammastahnoja! Kaksi palkintoa yhteisarvoltaan n. 60 euroa! 

bloginamu

Nyt nukkumaan! Kauniita unia!

Maitokupissa , jonka pohjalta löytyy myös kahvitilkka, on Nicolas Vahen kertislusikka. Lusikat saatu sisustusChillistä.

Pidä peukkuja, etten tipu sängystä.

Kommentit

Voi kauhistus, onneksi et ollut yksin kotona kun päätit joogailla keittiön lattialla.
Otahan nyt tämä päivä ilman joogaa :)
Ihanaa, jee, kiva päästä koittamaan tuota ripsaria, omat räpsyt kun on piikkisuorat ja vaaleat. Pitää sitten Rachidille räpsytellä oikein urakalla :D
Tiia K sanoi…
Onnea teille ihanuuksille ripsariarvonnan voitosta. <3 Tuo on megahyvä ripsari vielä. :) Jee maitovaahtoa, eikö maistukin kahvi vaahdolla eriltä, pehmeämmältä. Ei päivää ilman vaahtoa, sano. ;)
Salka sanoi…
Voi ei, putoaminen kuulostaa kivuliaalta :/ onneksi suhtaudut ilolla ja myönteisyydellä! Sun asenteesta olisi monilla opittavaa! Itse löysin lihasjumeihin foamrollerin ja se on tehokas! Parin illan ruokailun jälkeen takareidet ja pohkeet jumittomat. Selän ruokailu on haastavampaa. En tiedä, olisiko tuosta sulle mitään apua, en ehkä ilman lääkärin konsultointia lähtisi kokeilemaan..selkään siis. Mutta esim.jaloille ja käsille tuo on oiva kapistus! :)
Viltsu sanoi…
Outi, ehdottomasti Rachid tuomariksi, jotta kelpaako ja toimiiko halutulla tavalla ha ha
Ja khyl jooga ei ole mun juttuni.
Viltsu sanoi…
Tiia, viel pitää punainen maito testata. Vaahtoaa varmasti paremmin kuin lirut. Hihih
Mutta kyllä, hyvää on liruvaahtokin.
Viltsu sanoi…
Salka, kuntoutusjaksolla kysyin foam rolleria, kun toisellakin näin, mutta vastaus oli jyrkkä EI. Selkäni problematiikka sitä luokkaa , ettei moista saa kokeilla eikä edes perus hierontaa alaselkään.
Muta muutamat joilla eri vaivoja, saivat apua. Tosi kiva että myös sinulla auttaa sillä olisihan se suht helppoa toteuttaa kotonakin. Oikeat ohjeet vaan ja aikaa ja vaivansa.
Voi kiitos. Asenne on niitä ainoita asioita mitä jäljellä ja mikä pitää "terveenä". Mikä siis auttaa jaksamaan ja pitää pään edes näin hyvässä kunnossa mitä se on. Jos asenne katoaisi, tilalle tulisi vakava masennus, itsesääli, toivottomuus... Aluksi asenteen positiivisuutta ylläpitäminen oli tosi vaikeaa, mutta harjoittelu ja kärsivällisyyttä, ja ollaan tässä pisteessä että mitä enemmän kakkaa sataa, sitä vahvempi asenne positiivisuutta kohtaan. Taistelu siitä ettei mieltäni tuhota.
Todella kiva että se näkyy myös ulospäin eikä ole vain kuvitelmaani. Kiitos sinulleSalka sanoi…
Hahhaa, nyt huomasin hassun typon. Siis rullailu, ei ruokailu :D sen siitä saa kun puhelimella kommentoi! Vähän mietinkin, että sun selällä voi olla sellaiset haasteet, ettei foamrolleria kannata kokeilla. Kielsikö kuntouttaja myös jalkojen ja käsien rullailun?

Ja kyllä sun asenteen muutkin huomaa :) uskon, että siihen on ollut opettelemista mutta kärsivällisyys palkitaan :) <3 hyvä sinä! :)
Taru sanoi…
Hui!! Onneks ei käynyt pahemmin, siis lonkka sijoiltaan tms. Mä laitan paljon selfieitä, koska seuraan kuvien avulla laihtumistani. Lisäksi naamaselfieitä otan meikin vuoksi, laitan tavallaan muistiin "millainen meikki".
Viltsu sanoi…
Taru, ei sun kuvat ole pelkkää selfietä eikä selfiet tylsiä. Ei hätää.
Viltsu sanoi…
Tuosta selfie-belfie-asiasta on nyt tullut kysymyksiä ja pohdintoja. En ole asiaa tarkoittanut niin, etteikö saisi olla omaa kuvaa. Tottakai saa olla! Se, että selfieitä on jonkinkin verran, ei vielä tee selfie-profiiliksi. Tämä siis tarkoitti niitä, joilla on lähikuva omasta naamasta tai pepusta eikä mitään muita kuvia laisinkaan. Ymmärrän hyvin esim. treenikuvat ja laihiskuvat, ymmärrän sillontällön lähikuvatkin, mutten sitä, ettei ole mitään muuta kuin lähikuvia naamasta. Toki saa olla jos tahtoo, mutta itse en välttämättä "Seuraa" sellaista profiilia. Se on vain minun mielipide. Eihän kaikki tykkää minunkaan profiilista.
Ja vielä tarkennan tuota lähikuvaa, että asento ja ilmekin on niissä yleensä samat, joten mitään vaihtelua ei näy. Siksi se ei minuun uppoa. seuraajia heilläkin on, joten uppoaa johonkin toiseen! hyvä niin!

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…