Blogisynttäri arvonta ja 7 vuotta oppikoulua

Hip hip huraa! Inspis täytti heinäkuun alkupuolella 7 vuotta ja sitähän täytyy juhlia! Sitä ennen puhutaan hieman seitsemän vuoden oppikoulusta, jota olen ja kenties sinäkin olet kanssani käynyt blogistaniassa. Seitsemän  inspisvuotta, kuin siivillä lentänyt eteenpäin. Ja joo joo, tiedän! Heinäkuu meni jo ja arvonta vasta nyt, mut usko pois, elokuun arvonta on erikseen. Elämä on vaan niin hassua välillä, ettei kaikkea saa ajoissa tehtyä. Tärkeintä on, että tämä on nyt tässä!


7 vuotias lapsi menisi elokuussa eka luokalle kouluun ja kaikki olisi uutta ja jännittävää. Tämä bloggaaminen on sitä minullekin ollut ihan kaiken aikaa. Vuorovaikutus on antanut uutta perspektiiviä ihan elämäänikin, eikä vain blogin kasvutarinaan. Olen mielestäni oppinut kertomaan asioita niin, ettei kukaan vahingossakaan luule että kirjoitan heistä. Se oli alkumetreillä melkoinen koulu, että miten ajatukseni saan ulos niin, etten loukkaa ketään tahattomasti. Enhän minä voinut lukijoita siihen aikaan edes tuntea  saatikka heistä kirjoittaa, mutta asiat kolahtivat jonkun kerran liiankin nappiin joillakin ja siitä se vyyhti sitten alkoi purkautua. En väitä kuitenkaan, etteikö yhä voisi sammakot hyppiä suustani ja väärinkäsityksiä tulla. Voi kuule, tulee niitä, muttei ihan yhtä paljon kuin ennen.


7 vuodessa olen myös kerennyt tutustua teistä muutamiin ja tavatakin osan. Olen hurjan iloinen siitä, että blogi-oppikoulu on tuonut uusia kavereita, tuttuja ja ystäviä luokkakavereistani. Eli bloggaajista ja lukijoista sekä yhteistöiden kautta. Lisäksi elämämme on laadukkaampaa nyt, kuin ennen blogia. Nyt tiedän paremmin, mitkä tuotteet sopivat minulle, mistä kannattaa ostoksia tehdä laadun ja edullisuuden kohtaamiseksi, mikä auttaa meidän arjessa jakamisessa ja voimauttaa henkisellä matkalla, astraalimatkalla tai ihan vaan matkalla kohti seuraavaa postausta tai huomista. Pieniä arjen muutoksia, joista pitemmän päälle on iso apu. Niinkuin vaikkapa tieto erityisherkkyydestä tai eteeristen öljyjen voima. Ja onhan blogissa nyt hyvänen aika kuvatkin eri laatua kuin alussa! Ja silti matkani on vasta alussa. Olenko koskaan valmis? En. En voi millään alueella olla koskaan valmis, sillä jos niin luulisin, olisin väärässä. Aina on jotain opittavaa. Ja sinä olet minun opettajani.


Koska vuodessa on 12 kuukautta, tulee 7 vuodessa 84 kuukautta. Se olisi hurja määrä linkkejä, jos kertaisimme joka kuukaudelta yhden suositun postauksen.  Niinpä päätin kerätä tähän yhden per vuosi, 7 linkkiä, joista luulen jonkun teistä tykkäävän lukea. Lukekaa rauhassa, kommentoikaa, osallistukaa lopuksi arvontaan. Kokeilen, jos ainakin arvonnan ajaksi voisin pitää estot poissa. Jää nähtäväksi montako robottia pääsee läpi huomaamattani. Joka tapauksessa anonyymit, muistakaa selkeä nimimerkki ja palata katsomaan kuka voitti.

7 POSTATTUA VUOTTA

2012: Tarinani fyysisestä kivusta 
Nostan tämän esiin sen vuoksi, että kipu on niin iso osa arkeani. 7 vuodessa kaikki on muuttunut, mutta mielenkiintoista luettavaahan tuo oli minullekin. Tavallaan mistä se kaikkein pahin jakso alkoi.

2013: Rakastan rintojani
Tämä aihe on ajankohtaista aina. Rintojen tutkiminen kuuluu jokaiselle. Se on ilmainen henkivakuutus, mikä saattaa nopeuttaa  rintasyövän löytymistä.

2014: Tahdotko?
Vaikka elämässämme onkin paljon sellaisia asioita, joissa voimme tehdä valintoja, ei kaikkea voi valita.  Homous on yksi tällaisista asioista. Vaikka homoutta tai heteroutta ei voikkaan itse valita, voimme valita rakkauden ja rakkaudettomuuden välillä. Rekisteröimme parisuhteemme Murusen kanssa 2014 ja saimme kissan, Luisin, kävimme Turkissa ja vaikka mitä kaikkea, mutta silti halusin nostaa juuri tämän postauksen puhuttavaan teitä ihanat.

2015: Prinsessatarina
Tämä tarina vaati päästä uudestaan esille. Ajankohtainen tämäkin aina. Lisäksi herättää miettimään omaa käyttäytymistä.
Me saatiin tänä vuonna toinen kissa, Carlos, mutta annetaan tälle prinsessalle nyt ääni kuitenkin.

2016: Sinä pystyt siihen!
Havittele onnea, sillä olet sen arvoinen.

2017: Adhd ei ole vitsi 
Yhä tänäkin päivänä kuulee tai esim. Facebookista lukee kuinka jollakin on taas "adhd-päivä". Kuinka "on vähä adhd". Ai että se kalskahtaa pahasti! ADHD ei ole vitsi! Se ei ole hetkellinen levottomuuden tunne! Mitä se sitten on? Lue tämä postaus ainakin.

2018; Blogikaveri-postaus : Carlos kertoo hampaiden pesusta
Mun oli vaan pakko nostaa tämä postaus, vaikka meinasin, etten tuote-esittelyjä nosta. Jos tykkäät kissoista tai haluat nähdä jotain hauskaa, klikkaa tämä auki. On nimittäin yksi kuva muutakin kuin hampaanpesua ja aina se saa nauramaan.

2019: Ihmeidentekijän kautta onnellisuuteen
Voiko sairas olla onnellinen? Mitä onnellisuus vaatii? Oletko sinä onnellinen?

Ja sitten heinäkuun koruarvontaan!


Palkinto on tällä kertaa upea suomalaisena käsityönä tehty kaulakoru. Koru on  pitkä ja takana lukko. Sävymaailma musta ja tumma vihreä. Takaosassa kirkas metalliketju. Aivan ihana juhlakoru tai arkiasun yksityiskohta. (Kissatalous)Kuinka osallistut arvontaan 

 1. Kerro kommentissasi mikä edellisistä seitsemästä postauksesta on suosikkisi ja miksi. 
 2. Jätä nimimerkkisi 
 3. ja halutessasi liity seuraajakseni, ellet ole sitä jo. 
 4. Arvonta päättyy 10.08.2019 klo 23.59.59 toisinsanoen puolenyön aikaan.
 5. Ilmoitan voittajan pian sen jälkeen. Tule katsomaan kuka voitti ja ilmoita meikillä yhteystietosi jos olet voittanut korun itsellesi. 
 6. Jos voittaja ei lähetä itse yhteystietojaan 7 vuorokauden sisällä voittojulkaisusta, joudun arpomaan uuden voittajan. 
Onnea arvontaan just sulle, ihquliini. Viltsumari   
11 kommenttia:

 1. Tahdotko on yksi suosikkipostaukseni. Siinä avaat itsellesi tärkeää asiaa ja se on todella henkilökohtainen postaus. Tykkään sellaisista postauksista muutenkin, joissa tuntuu, että pääsen olemaan osa postaajan elämää.
  Ihanaa elokuuta sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla. Tuo oli asia, jota itkettiin, toivottiin, haaveiltiin ja juhlittiin. Nyt meillä on 2 hääpäivänä eroamatta kertaakaan.

   Poista
 2. Ensimmäinen on suosikkini koska läheiseni on kipeä.
  Onnea blogillesi.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, voimia hänelle ja teille läheisille. Kiitos sinulle. Tykkään itsekin tuosta, vaikka itse sen kirjoitinkin.

   Poista
 3. Vuoden 2012 postaus. Tarinasi fyysisestä kivusta on henkilökohtainen tarinasi, minkä myötä olet vertaistukena kipujen kanssa kamppaileville. Kauniita elokuun päiviä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kipu on todellakin arkeani ja vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin läheisiinikin.paraikaa pinnalla hoitotuen tarkistus, sillä tilani on pahentunut edellisestä niin paljon.

   Poista
  2. Onneksi olkoon Tarja K. Olet heinäkuun arvonnan voittaja!

   Poista
 4. Ensimmäinen eli vuoden 2012 postaus saa miettimään.
  Jaksamista Sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Tämän vuoden postaus, koska näitä aiheita oon viime vuosina joutunut itsekin käsittelemään.. Sairastaminen muuttaa ihmistä ja elämää.. ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. 2016: Sinä pystyt siihen! Aina pitää olla luja usko, koskaan ei saa luovuttaa.
  aiholapp (at) lailanet.fi

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...