Hae tästä blogista

After the divorce - Eron jälkeen osa 10 : Katumustako ?

Karmea karjaisu ja sen perään huuto suoraan persiistä katkaisi tämän naisen unelmoinnin ja ihanimmat hitaat ikinä. Katsoimme Pasin kanssa hämmästyneenä ja säikähtäneenä viereemme josta huuto tuli ja vuoronperään toisiamme. Ja kukapa muukaan, kuin entinen rakas, nykyinen syystäkin exä se siinä kirosi ja huusi naama punaisena ja kiukusta kihisten. Hän heilutti nyrkkiään kuin joku hullu härmäläinen puukkojunkkari konsanaan suoraan Pasin naaman edessä. Minulta meni tovi edes tajuta mistä tässä oli kyse. Sen sijaan Pasi reagoi asiaan minua hetken nopeammin. Exä huusi kaikki tuntemansa kirosanat peräjälkeen, kuin osoittaakseen olevansa vahva härkä, mutta tajutessani ne muut sanat yhtenä lauseena paloi pinna minultakin. Sinä aikana Pasi oli jo ottanut oikeaoppisen niska-pers otteen exästäni ja heivannut hänet ravintolasta ulos sidukkapissis siinä perässä kimittäen ja itkua vääntäen jotain "Mikä sun tuli, oma pinkki nalleni - Miks sä suutuit - ketä noi niinku oli?!". Ja kun mä olin just tajunnu, ett se mulkvisti oli kehdannu tulla meille, tai lähinnä Pasille huutamaan "näpit ja turpa irti mun vaimosta! Vedän sua turpaan kusipää! Tuu tappelee niinku mies!" Ja tosiaan säestettynä kaikilla voimasanoilla. Mä huusin sille Pasin otteessa rimpuilevalle paskalle vain yhden ainoan lauseen: " Sun vaimosi en ole ollut sen koommin, kun toi sakkkolihalta näyttävä neiti viihdytti sua heittämällä pinkit stringinsä lattialle ja sä saatana panit sitä!".    Onneksi ravintolassa ei juurikaan muita just sillon ollut enää paikalla, joten ilmaisen sketsiohjelman todistajiksemme pääsivät  ainoastaan baarimikko ja yksi kanta-asiakas.


Kun Pasi tuli takaisin, katsoimme ikkunasta, kuinka exä yritti saada takkiaan epätoivoisesti riuhtoen päälleen ja kuinka pissis meikit naamalle levinneenä yritti auttaa . Olihan se näky!  Sitä katsoessani mietin, rakastiko exäni mua edelleen siis ja oliko tajunnut tehneensä virheen jättäessään turvallisen kotielämän, kalsari-illat ja valmiit sapuskat, yhteiset kauniit muistomme ja vielä aiemmin ihan tavallisen, hyvän ja rentouttavan seksimme tuollaisen ryntäitään esittelevän, näköjään aivottoman panon takia?!?


Vasta hetken myöhemmin havahduin siihen, että Pasi kyseli minulta oliko minulla kaikki hyvin ja että hän oli kietonut kätensä vyötärölleni. Nyökytin hämilläni ja sopersin "nyt on kaikki hyvin. Kiitos sinun". Pasi suuteli mua niin, että jalat löivät loukkua. Hän kaappasi mut hajareisin syliinsä ja suutelua keskeyttämättä kantoi pöytäämme. Ainoa ajatus siinä vaiheessa oli  vain " eihän hänen enää tarvinnut esittää mitään...". Kuulin jopa itseni kysyvän suutelun raosta: " mmm. . Meille vai teille? Mmmm". Ja Pasin vastaavan : " meille, koska sinne toi ei löydä iltaamme pilaamaan".


Tarina on fiktiivinen jatkokertomus. Uusi jakso ilmestyy blogissa ensi perjantaina.
Xoxo
Viltsumari

2 kommenttia:

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Paiseita, korvakäytävää ja karhunpainia

Kuljemme kohti metsää. ajatuksenamme olisi löytää kaksikin kätköä niin, että ensin pitäisi löytää yksi kätkö ilman tarvittavaa laitett...

Kestosuosikit