After the divorce - Eron jälkeen osa 5 : Minäkö alkoholisti?


Tilasin ison tuopin kylmää, huurteisessa lasissa kuohuvaa olutta ja työnsin kolme aiemmin juomaani kuohuviinilasia kauemmas itsestäni. Vinkkasin joutilaana seisovaa tarjoilijaa hakemaan lasit pois pöydästäni, sillä kaiken epätoivoisen yrittämisen jälkeen se se vielä puuttuisi, että minusta tehtäisiin muiden ihmisten uteliaisuutta ja juorunjanoista halua kiiltävissä silmissä arvio; alkoholisti.


Vaikka toisaalta  lähes kaikkihan käyvät baareissa juomassa joskus ja jos joku ikkunan takana vilistävistä työmuurahaisista minut näkisi , olisi hänkin tullut baatriin ja juoma-aikeissa, eikö vain? Sitäpaitsi näkeehän tästä hienosta mekostakin jo, etten mikään laitapuolen kulkija ole. Ainoa vihje siihen suuntaan, etten voinut hyvin, oli lasien määrä edessäni. Mutta kuka sitä baarissa oikeasti yhdellä kävisi!? Sehän on vain vitsi! Sitä paitsi minuthan on juuri jätetty! Hemmetti! Minulla on kaikki oikeus vetää vaikka lärvit yksin, oksentaa kotimatkalla pusikkoon tien varrella ja sammua hitto omalle kotisohvalleni!

Tarjoilijan tullessa viemään lasit pois olin jo vähällä sanoa, että antaa niiden olla siinä sittenkin, mutta vaikenin kuitenkin. Työtäänhän hän vaan tekee.


Olin siemaissut jo muutaman kerran olutta, kun sivusilmällä näin baariin astelevan jonkun asiakkaan. Ihan hiton yks ja sama mulle. Kaikki oli jo näytetty ja koetettavaksi tarjottu. Enää ei mikään voisi mennä huonommin.

TARINA JATKUU ENSI PERJANTAINATarina on fiktiivinen. Lue myös osa 1 , osa  2 ja osa 3 sekä osa 4

3 kommenttia:

  1. Blogin äärellä ollaan ja jatkoa odotellaan :) Lämmintä viikonloppua toivotellen Tarja / Ruusu-unelmia ja villasukkia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjantaina taas kurkistetaan erokuvioihin. Kiitos kun olet mukana tarinaa lukien. Hyvää viikonloppua.

      Poista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...