Hae tästä blogista

Lupasin sinulle ja lupaus pitää

Rakkaat, olen pahoillani, että joudutte odottamaan lupaamiani lähetyksiä postitse sekä muutamaa postausta, joihin haluan faktaa mukaan. Omatuntoni tuskailee tästä, vaikka Serahan se on, joka tässä määrää.

Olen ollut kesän ilman hoitoa, pelkällä lääkehoidolla. Se ei riitä minun kohdallani, vaikka käytössä onkin raju opioidi- ja muu kolmiolääkehoito. Loman aikana se vaan on näin. Hoidot jatkuvat ensi viikolla, joten niin pian kuin mahdollista alan kasata kuoria ja postittaa niitä teille. Samoin askartelut jatkuvat hiljakseen ja postailut.

Enää en kuitenkaan voi ottaa stressiä näistä, vaan olla armollinen itselleni. Olin nimittäin maalis- - toukokuussa jo aivan puhki ja stressin uuvuttama. Tilanteeni huomioiden kaikki tollanen on pahasta. Pidän kuitenkin lupaukset ja 100 varmasti jokainen jolle luvattu, tulee saamaan kaiken ja vähän enemmänkin.
Pahoitteluni tosi pitkästä viiveestä.

(HELKATIN SERA!)

Xoxo, Viltsumari

2 kommenttia:

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit