Atc.t Saksa-Itävalta-Belgia

Kansainvälisissä ryhmien välisissä atc-korttien vaihdoissa jännittävää on se, kun ei tiedä etukäteen välttämättä keneltä kaikilta kortteja saa ja minkälaiset tyylit kullakin on. Olen ollut useassa tällaisessa vaihdossa mukana. Nyt viimeisin otti jo sen verran voimille, etten taida enää pystyä osallistumaan, tai sitten pitää hoitojeni alkaa vaikuttaa niin paljon, että aikarajalliseen askarteluun on mahdollista osallistua. No mutta, ne kortit, jotka sain, ne taas kerran saivat minut muistamaan, miksi edes näin pitkään olen osallistunut. Haluatko nähdä korttini? Niin vähän arvelinkin.


Vaihdon teemana oli eläimet ja jotain leimattua.


RIE lähti toteuttamaan haastetta linnuin ja sammakoin. Huomasithan liikkuvan silmän. Kortin nimi on Animal. 
Kortissa on musta pohja, jonka päälle on liimattu mausteilla värjätty paperi. Kaikki eläimet ovat leimattuja . 


CHRISTINE näki paljon vaivaa kortin kanssa. Vihreän pohjan päälle on liimattu itse taiteiltu kesäinen paperi.  Tämän päälle on liimattu leimatut jänikset. Jänöjussit ovat sen verran irrallaan taustasta, että näytävät olevan oma kerroksensa. Lopuksi vielä 3 eri kerroksessa on stanssattua ruohoa ja lehteä. Kortin nimi on Tieren. 


Seuraavaksi minua aluksi hämmennyttänyt kortti, jonka tekijä on ALIE. Kortin nimi on Animals. Lisäksi kortin taakse on kirjoitettu suomeksi käännä sekä terveisiä. Korttihan on huikea väreineen, mutta mietin, mikä tässä muka on leimattua. Sitten tajusin, ettei leimaus-rajoja näy, mutta koko kortti on leimattu, leikattu ja väritetty. Siis todella mielenkiintoinen tekniikka. 


IRIS sukelsi syviin vesiin ja bongasi sieltä kalan minulle. Kortin nimi on Tiere Finnland - Tauseh 2019. Ruskealle taustalle on liimattu suihkemusteilla tehty pohja. Nuolet ovat stanssattua, kala leimattu ja väritetty ja huomaa myös puolihelmet ilmakuplina. 


PETRA teki  kortin, josta oli otettava parikin kuvaa.  Kortin nimi on Tiere animal's.  Aluksi oli kaikkialla mustaa.Mustan peitti mausteilla värjätty merivesi. Pikkukalat leimattua.  Sitten tuli siimoissa ilmakuplien näköiset helmet. Mikä ilmakuplat oikein aiheutti? 


Kaiken edellä mainitun päälle lokalahti kaksi mustekalaa ja ylös leimattuna teksti. Pelkästään katsottuna kortti on huikean ihana, mutta mieti, kun tähän lisätään meriveden kohinaa, mustekalojen jutustelua ja pohjautuvien rähinää.. kortti todellakin ääntelee liikkeen tahdissa! 


Kiitos ihanat naiset! 

Kommentit

Silkku sanoi…
No on tosiaan upeita kortteja kaikki! Niin erilaisia ja persoonallisia, mielikuvitusta on käytetty 😊 ps. blogissani on arvonta.