Hae tästä blogista

Suihku-luxusta

Tämä postaus sun kannattaa lukea!! Sisältää myös alekoodin! 
Yhteistyössä Aroma sense Finland

Suihkuvieraiden kehujen vuoksi uusintana postaus suihkustamme. Lisäksi linkki kokemuksiini. Tätä on kehuttu! 

Oman blogin pitämisessä hyviä puolia on mm. Se, että ihan itse voin päättää, mistä kirjoitan ja mistä en. Koska minusta normaaliin elämään kuuluu perus asiat, kuten vaikkapa terveys,  hygienia tai nautinto, en koe mitään sellaista liian tabuksi kirjoittaa. Ne voivat olla joillekin hävettävää, noloa, vaikeaa puhua, mutta mikä siinä on, jos kaikki kokee samoja asioita, miksi niistä ei sitten voisi puhua?? Nyt eletään 2019!! Siitäpä päästäänkin tämän päivän aiheeseen, eli jos suihku on heikko. 


Minulla on ollut heikko suihku siinä mielessä,  ettei kaari ole ollut tarpeeksi pitkälle lentävä. Toisaalta suihkuttaessa on tullut niin paljon kerralla, että miettimään pistää mihin luonto sen kaiken imeyttää ja paljonko se tulee maksamaan niin minulle kuin luonnollekin. 

Koska olen kipupotilas, jokainen suihku myös iski vyön alle kipeästi. Aivan kuin joku olisi vetäissyt seipäällä polvitaipeeseen tai alaselkään. Niin ei vaan voinut jatkua! Oli otettava yhteyttä ammattiauttajaan, jonka löysin etsittyäni Järvenpäästä. 


Mistä oikein on kyse? 

Suihkusta ihan kirjaimellisesti. Meillä on tehty kylpyhuone- ja saunaremonttia pikkuhiljaa sitä mukaa, kun on ollut mahdollisuuksia. Nyt loppusilauksena saatiin saunasta tehtyä meidän unelmasauna. Lisäksi kylppärissä  vaihdoimme suihkupään erilaiseen. Sain nimittäin blogiyhteistyössä Aroma sense Finlandilta (maahantuoja) meille suihkupään, joka on kuin tehty meille. Tästä onkin paljon kerrottavaa! 

Aloitetaan ihan siitä, että tämä suihkupää sopii kaikkiin nykyaikaisiin suihkuletkuihin ja pidikkeisiin. Eli mitään suihkuremonttia ei tämä muutos vaadi. Toisaalta, jos olet remppaa tekemässä, nyt kannattaa panostaa laatuun ja hemmotteluun, kun hinta ei kuitenkaan häpeä tavallisten suihkujen rinnalla ja jos olet nopea, niin  saat kaiken lisäksi Koodilla viltsumari -15% alennusta verkkokaupassa 31.03.2019 asti.

Linkki tässä ja myös postauksen lopussa. 


Mikä tästä suihkusta sitten tekee niin hyvän?

Itseasiassa "hyvä" on lattea sana sille, kuinka suuren nautinnon minä tästä saan. Tuntuu jopa hassulta hehkuttaa suihkua näin, sillä tätä ennen minulle suihku kuin suihku olivat ihan samanlaisia keskenään. Olipa minkälainen hienous tahansa kyseessä. Ja nyt väitän käsi sydämellä löytäneeni sademetsän kotimme spahan!! Vieläpä niinkin luxus-tuotteesta, mitä käytetään yhä useammassa hotellissa ympäri maailmaa aina Hilton-hotelliketjusta lähtien. Erityisesti jos hotelli tarjoaa ns. Stay well-lomia. (Näin kertoi netti).


Kun tavallinen suihku suihkutti selkääni vasten, minuun tosiaankin koski kovaa. Onhan etenkin alaselkäni hyvin kivulias muutenkin mm. Hermovaurioiden, tulehdusten yms vuoksi. Ei ollut kiva peseytyä, kun se aiheutti kipua. Silti oli pakko. Aroma sensen AS-9000 suihkupää suihkuttaa niin hellävaraisesti, että jopa minun ihollani vesisade tuntuu silkkiseltä!Suihku tuottaa jopa 421 000 negatiivista ionia, mikä on huikeat 4 kertaa enemmän, kuin Niagaran vesiputous. Koet siis vesiputouksen raikkauden kotonasi kovan suihkun sijaan. Koet suihkun kuin kesäpäivän kevyt sadekuuro tai romanttisten leffoen suutelukohtaus vesiputouksen alla.


Aroma sense-suihkupäissä on ohut vaihdettava suodatin, joka suodattaa niin epäpuhtaudet kuin ruostetta ja muita metalleja sekä kalkkia.  Koska me kaikki haluamme vain kaikkein puhtainta nautintoa peseytyessämme, on myös mukana antibakteerikuulat, jotka pehmentävät vettä ja neutralisoivat mahdolliset bakteerit. Enää ne
eivät tahraa kylpyhuonettasi.

Asentaminen käy käden käänteessä samoin kuin suodattimen vaihtokin. Työkalujakaan ei tarvita. Riittää, kun kierrät suihkupään auki. Ei siis mitään rakettitiedettä.


AS-Suihku neutralisoi myös kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä huikeat 98%sesti . Tämän huomasin heti omakohtaisesti, sillä aiemmin suihkussa käynti sai minun ihoni kutiamaan, mikä ei pesun jälkeen tunnu kovin kivalta. Nyt kutinaa ei ole. Ei myöskään hilseilyä päänahassa. Kaiken huippu oli kun halusin testata mitä Aroma sense tekee hiuksilleni. Tämän vuoksi pesin hiukset normaalisti samalla shampoolla kuin ennenkin, mutta jätin hoitoaineen pois. Koska hiuslaatuni on paksu ja karhea, jouhimainen, on hoitoaine ollut ihan aina ehdoton järvessä pesua lukuunottamatta. Hämmästys oli suuri, kun AS teki hiuksistani helpot, kauniit ja pehmeät ilman hoitoainetta! Useamman pesukerran jälkeen edelleen sama toistuu. Ainoastaan satunnaisesti käytän jatkossa hoitsikoita esim. sähköisyyttä poistamaan tai muita täsmähoitoja varten. En enää vain siksi, että pesun jälkeen hiukset tuntuisivat hyvältä. Omakohtaisesti voin siis säästää rahaa myös hoitoaineissa ja luontoa pakkauksien vähentyessä.


Rakastan tuoksuvia suihkutuotteita, eteerisiä öljyjä, kosmetiikkaa, joissa mukana C-vitamiiniä, meditaatiomusiikkia, hämyvaloja, kynttilöitä... eijeihei.. ei nyt sentään tuota kaikkea suihkupäähän ole saatu mahdutettua! Heh heh

AS.ssa on varressa patruuna, joka tuo suihkuhetken aivan uudelle levelille! Nimittäin aromageelipatruuna, joka antaa suihkuhetkiin ihanan kosteuttavan ja luonnollisen aromaattisen vivahteen c-vitamiinin kera. Toki voit halutessasi valita tuoksuttomankin patruunan, mutta pakkauksen mukana saat sitruunan tuoksuisen ja se on mun lempparini.  Me päästiin testaamaan myös kookos-vaniljaa, mikä on mieto tuoksu ja sademetsän tuoksua, mistä en oikein sitä tuoksua edes huomaa. Sitruunakaan ei ole överi vaan hyvin hento, silti niin, että tuoksun huomaa. Mitään astmakohtausta en ole tästä todellakaan saanut. Tähän kun yhdistän saunassa tehdyn meditoinnin rauhallisen musiikin soidessa taustalla, kylppärin kynttilät ja saunajuomana kuplivaa juomaa sekä tietenkin oma rakkaan seuran, niin se on sitä parhautta!


Aroma sensellä on muunlaisiakin suihkupäitä, kuin tämä yksi ainoa, joten jokainen koti löytää omansa  erilaisten mallien väliltä. Tämä meidän malli on TM rakennusmaailman 09/2014 testivoittaja. Ymmärrän hyvin miksi. 


AS-suihkupään levy kasvattaa veden painetta ja säästää vettä huikeat 20-35% tavalliseen suihkuun verrattuna. Tämän vuoksi AS säästää rahat takaisin vedenkulutuksessa noin vuodessa. Vaikka vettä tuleekin runsaalla paineella, lyhenee peseytymisaika, kun huuhtelu on tehokasta. Samaten esim. meillä aiemmin saunan pesussa roiskittiin vettä epätoivoisesti, kun laatusuihkun paine ei riittänyt lähellekään lauteita. Ei edes pelkällä letkulla. As.n paineet sen sijaan yltävät lauteille ja ylikin, vaikka letku onkin sama. 


Miinuksia? 

No joo, on kaksi. Meillä tuo seinäteline on jo löystynyt ajansaatossa ja koska AS-kahva on painavampi kuin vanha kahva, ei uusi kahva meinaa pysyä seinällä muuten, kuin suihkun ollessa päällä. Onneksi kuitenkin tuolla Aroma sensen verkkokaupassa on varaosiakin sekä itse AS-suihkupäihin niin myös letkuja ja seinällä olevia liukuja. Itseasiassa AS myy jopa Oraksen liukuja halvemmalla, kuin Oras itse. Toinen miinus on se, että meidän vanha letku näyttää nyt rumalta uutta terästä vasten, joten samalla kun tilaamme liu'un, tilaamme taatusti uuden letkunkin. Ja tästä en neuvottele! :D  


Koska video kertoo paremmin oleellisen, laitan tähän loppuun vielä Aroma sensen oman, suomenkielisen videon. Kannattaa katsoa. 
Huomioi tosiaan myös alekoodissa se, ettei tätä kuukautta ole enää paljon jäljellä. Kannattaa tehdä tilaus nyt, jos meinaat säästää tuon -15%. Rahallisesti se on esimerkiksi tästä meillä olevasta -13,35€. Sillä rahalla saat vaikka sen uuden letkun ja jää ylikin vielä. Tai lisäpaketin aromapatruunoita  joista on muutes reilusti eri tuoksuvaihtoehtoja. Minua kiinnostaa  erityisesti suosikiksi nousseen sitruunan lisäksi testata mm sitruuna-mango, jasmiini ja mänty.  Koodilla viltsumari -15% alennus verkkokaupassa 31.03.2019 asti. Linkki tässä   
Näin Aroma sense kuvaa tuotetta itse:

AS-9000 suihkupää
89,00€
TM rakennusmaailman 09/2014 testivoittaja suihkupää. 
AS-9000 suihkupää tuo vesiputouksen raikkauden kylpyhuoneeseesi. Suihkussa on erittäin pehmeä ja rentouttava vesisuihku. Suihku auttaa kuivan- ja atooppisen-ihon hoidossa. Moni on saanut apua myös päänahan hilseilyyn.

  • Suodattaa kalkkia, metalleja ja muita epäpuhtauksia. 
  • Ne ei tahraa enää kylpyhuonettasi.
  • Antibakteerikuulat pehmentävät vettä ja neutralisoi mahdolliset bakteerit
  • Kosteuttava vaikutus (auttaa kuivan ihon hoidossa)
  • Säästää vettä ja energiaa, jopa 140€ vuodessa *)
  • Neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen.
  • Korjaa heikon pesutehon ja paineen
  • Aromaterapinen suihkunautinto


Tuote sisältää sitruunan tuoksuisen aromigeelipatruunan. Aromigeelipatruuan käyttö-ikä 6 000L / n. 2kk 4 henkisessä perheessä. Referenssikohteemme säästi 18% lämmintä vettä vaihtaessa heikkopesutehoiset säästösuihkut AS-9000 malliin.

*) 4 henkisessä perheessä joka lämmittää veden sähköllä. Laskentaan käytetty Vattenfall, Motiva ja HSY laskureita sekä tietoja.

LUE MYÖS TÄMÄ: 
-Miltä Aroma sense on tuntunut pitemmässä käytössä? Linkki


Yhteistyössä Aroma sense Finland

10 kommenttia:

Tämä matka -blogi kirjoitti...

Tuo filtteri on mielenkiintoinen! Kloori on todella epämieluisaa ja kuivattaa ihoa ja hiuksia ikävästi. En ole tiennytkään, että tuollainen innovaatio on olemassa.

Onneli Winter kirjoitti...

Hauska alku postauksessa...oli ihan pakko lukea ;) Hyvä suihku on kyllä tärkeä, niin arkipäiväiseltä kuin se kuulostaakin. Mukavia suihkutteluja :)

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Suihkupäällä on tosiaan merkitystä. Meillä on iso suihkupää, jossa on kaksi eri toimintoa. Toinen on kuin olisit sateessa ja toinen on hierova toiminto. Kyllä toimii!

hannamaria kirjoitti...

Hyvä suihku on kyllä itselle elinehto, totesin viime syksynä tämän viimeistään että heikolla paineella ei saa edes hiuksia kunnolla pestyä. Ja ihan bloggaajakollegana, nykyään on tapana jo lukijankin silmissä uskottavuuden säilyttämiseksi (sekä yleisten ohjeistusten mukaan) laittaa yhteistyömerkintä postauksen alkuun :)

hanna
https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Minna M kirjoitti...

Postauksen alku sai minut muistelemaan entistä työpaikkaani. Olin töissä urologisella osastolla. Sitten muistelin yhtä entistä kotiamme, jonne halusin ehdottomasti sadevesisuihkun. Nykyisiin suihkuihimme olen tyytyväinen. Ja etenkin siihen, että suihkuja on kaksi.

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Tuo suihku-sana ssai niin mielikuvituksen lentämään ja etenkin, kun meidän suihku oli heikko. Nyt toimii. Olihan se sanaleikkiä käytettävä. Hih.

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Heikko paine oli suurin syy suihkun vaihtoon meilläkin. Nyt toimii.
Hyvä pointti. Laitan aina loppuun ja sen tekstin alkuun, josta kyseinen asia alkaa. Niin tässäkin. Toki voisi hyvä olla ihan alussa.. mietin asiaa.

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Sadesuihku on rakkautta

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Hih hih. Kiitos

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Nyt kun suodatin on, olen katsonut sitä välillä ja miettinyt, että voi pyhä jyssäys, kuinka paljon kaikkea värilikaa veden mukana tuleekin!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Kummipoika kertoo totuuden Wiltsusta

Esitin kummipojalleni nämä 25 kysymystä ja hän vastasi niihin. Muutan tämän nuoren miehen nimen hänen yksityisyyttään suojellakseni hänen it...

Kestosuosikit