Hae tästä blogista

Perjantain pysäkki: After the divorce - Eron jälkeen osa 4, Kolmas kerta toden sanoo

Mikä ääliö olinkaan uskoessani edes hetken jonkun naistenlehtien hömpänpömppä juttujen toimivan oikeasti. Oloni oli kaikkea muuta kuin tyylikäs, vapaa ja villli. Olin jälleen epäonnistunut avioliitossani numerolla kolme. Sitä ei mikään muuttaisi. Ja koska uskoin liikaa kaikkeen hölynpölyyn, kuten rakkauteen ja sananlaskuihin, kolmas kerta toden sanoi. Eli se oli sitten tässä, suhteeni ja rakkaushömpötykset kohdallani.
Kiitti vitusti kohtaloni.


Koska mikään top-listan asia ei tehnyt minuun vaikutusta, tai oikeastaan siihen herra täydelliseen mätsiini, päätin, että aion repiä koko listan kotona ja polttaa sen niin pian kuin mahdollista. Sitä ennen kuitenkin ryyppäisin pääni täyteen, sammuisin kotisohvalle ja huomenna hukuttaisin itseni vessanpönttöön omaan oksennukseeni.
Naurahdin ajatukselleni tylsistyneenä.Tarina on fiktiivinen. Lue myös osa 1 , osa  2 ja osa 3.


2 kommenttia:

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Paiseita, korvakäytävää ja karhunpainia

Kuljemme kohti metsää. ajatuksenamme olisi löytää kaksikin kätköä niin, että ensin pitäisi löytää yksi kätkö ilman tarvittavaa laitett...

Kestosuosikit