Atc 2019 toukokuu ja VOITTAJA


Kyseessä on "2019 ATC-HAASTE".
ATCHaaste ilmestyy kerran kuussa aina kuun eka päivä. (Ilmoitan poikkeuksesta) Ajatuksena on tehdä mallikuvan mukaan sellainen atc tai atc coin, joka sinua puhuttaa ja jonka teet juuri tätä haastetta varten . 

Atc- kortin koko on 6,4x8,9cm tai kolikko 6,3 cm (hyväksyn myös 6,4cm kokoiset kolikot)

Minä annan malliksi digikuvan ja siitä kuvasta katsot juuri ne asiat jotka sinun työhösi haluat toteuttaa. Voit käyttää esim. samoja muotoja, värejä, hahmoja tai mikä sisimmässäsi sitten tuntuukaan hyvältä. Annat sisimpäsi ohjata käsiäsi toteutukseen. Kerrot sitten julkaisussasi mitä kortissa on kuvasta. Kiva olisi kuulla myös luomistuntoja, mutta saat toki pitää ne omanakin tietona.

Lisäksi linkität julkaisusi haasteeseeni kommenttilaatikkoon ja haasteeni julkaisuusi, jotta mahdollisesti lukijasikin löytävät haasteen. Huom. Tärkeää on linkittää kyseinen postaus jossa korttisi on. Ei blogin etusivua! 


 1. Annan digikuvan
 2. Kuuntele sisintäsi ja tee kuvaan liittyen atc tai atcoin. 
 3. Kortissa voit käyttää esim muotoja, värejä.. mitä tahansa, kunhan jotain otat mallikuvasta. Kerro blogissasi, mitä käytit mallikuvasta. Mallikkuvan saat jakaa. 
 4. Kerro halutessasi luomistunnoistasi
 5. Linkitä blogiisi tämä haaste. 
 6. Kommentoi tähän linkki blogisi haastejulkaisuun.
 7. Blogiton, lähetä kuva minulle
 8. Kommentoi tähän, että osallistut
 9. Yksi voittaa nyt, yksi vuoden lopussa


Atc- kortin koko on 6,4x8,9cm tai kolikko 6,3 cm (hyväksyn myös 6,4cm kokoiset kolikot)


Blogittomat saavat osallistua myös, kunhan lähetät minulle sähköpostilla kuvan työstäsi ja nimimerkkisi. Sen jälkeen kommentoit haastetta "Osallistun blogittomana". 


Kuukausiarvonta on niinä kuukausina, kun minullakin on voimavaroja osallistua askarrellen. Silloin teen atc.n itsekin ja arvon sen voittajalle. Kuoressa saattaa olla hyvinkin extraa esim. Seuraaviin töihisi.Vuosiarvonta on aktiivisimpien osallistujien kesken vuoden päästä vuoden vaihteessa. Palkinto on yllärisetti askartelutarvikkeita. Haastetöissä ei arvostella ketään eikä valita hienointa eikä kalleimmista tarvikkeista tehtyä atc-korttia.


Ennen uutta haastetta huhtikuun arvonnan voittaja: Sirpa H.
Onnea! Osoitetta kaipaan.


Uusi haaste päättyy 31.5.2019.

HUOM. Toki voit tehdä muitakin töitä aiheesta, mutta ne eivät osallistu arvontaan. Ilo on silti nähdä mitä sait aikaiseksi. 

TOUKOKUUN TEEMA:  
Tehdään jotain värikästä 

Tässä kuussa ei ole arvontaa, mutta toivottavasti osallistut silti. 

12 kommenttia:

 1. Kiva taas päästä näkemään kortteja.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Jokaisella niin oma korttipersoonallisuus. Innolla odotan. Kivaa päivää sinullekin.

   Poista
 2. Kortit tehty :)

  https://susannanart.blogspot.com/2019/05/inspiration-haaste-519.html?showComment=1558361437181#c4369269853566717912

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://susannanart.blogspot.com/2019/05/inspiration-haaste-519.html

   Uusi linkki, kun sähelsin jotain tuon aikaisemman linkin kanssa, eikä se toimi :D

   Poista
  2. https://maaritart.blogspot.com/2019/05/varikasta-elamaa.html
   Ups; ekaa kertaa mukana, ja huomasin, että luin ohjeet huonosti. Kortit eivät taida noudattaa mallikuvaa. Mutta haaste oli niin ihana, että inspiraationi tuli värien tuomasta energiasta :). toivottavasti kelpaavat kuitenkin....

   Poista
 3. Jaa, laitoin väärän linkin edelliseen... tässä oikea linkki

  https://susannanart.blogspot.com/2019/05/inspiration-haaste-519.html

  eli, kortit tehty :)

  VastaaPoista
 4. https://maaritart.blogspot.com/2019/05/varikasta-elamaa.html

  Ups; luin uudestaan ohjeet, ja huomasin, että nyt en ihan mallikuvaa noudattanut, mutta inspiraationi tuli värien tuomasta energiasta, eli toivottvasti kelpaavat haasteeseen...Aihe oli ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hauskoja ja kesän aurinkoa hehkuvia kortteja! Kyllä nämä teemaan sopivat. Olethan mallikuvasta poiminut värejä. Kiitos kun osamlistuit tämän kuun haasteeseen. Ps. En pääse kommentoimaan blogiasi, joten kommenttini on tässä.

   Poista
 5. https://maaritart.blogspot.com/2019/05/varikasta-elamaa.html
  Ups; ekaa kertaa mukana, ja ohjeet luettu vähän huonosti. Ei ehkä ihan noudata mallikuvaa, mutta toivottavasti käy kuitenkin...Haaste on ihana, ja inspiraatio tuli värien tuomasta energiasta.

  VastaaPoista
 6. https://maaritart.blogspot.com/2019/05/varikasta-elamaa.html
  Ups; ekaa kertaa mukana, ja ohjeet luettu vähän huonosti. Ei ehkä ihan noudata mallikuvaa, mutta toivottavasti käy kuitenkin...Haaste on ihana, ja inspiraatio tuli värien tuomasta energiasta.

  VastaaPoista
 7. Viimein sain jotain väkerrettyä!

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...