Aikuisen naisen päiväkirja: Elämän tarkoituksesta ja loppunut kosmetiikka


Jos voisin, kävelisin meidän valkoisesta ulko-ovesta ulos ja tekisin eilen maahan sataneesta vitivalkoisesta lumesta lumiukon pieneen pihaamme. Jos voisin, matkustaisin toiseen kotiini Turkkiin takaisin välittämättä ilmastosta juuri sillä hetkellä, vaikka normaalisti olenkin SE ärsyttävä viherpiipertäjä. Jos voisin, istuisin Joululahjaksi hankkimallemme divaanisohvalle rakkaan kultani lämpimään kainaloon katsomaan boxilta jotain toimintaleffaa meidän uudesta 55" televisiostamme. Jos voisin...


Mutta kun en voi! Ei ole voimia, ei mahdollisuutta, ei Sera anna lupaa. On siis maattava memory foam-patjalla vielä äsken puhtaissa lakanoissa vuoteessamme hikisenä tuskasta, hiukset rasvoittuneina ja sekaisin kuin peikkometsän Usvalla. Kysyin itseltäni ohimennen, onko minusta elämään tätä elämääni näin? Onko minusta mihinkään? Näen insta-kuvissa iloisia ihmisiä uimarannoilla, energiaa uhkuvia nuoria lautailemassa alas jyrkiltä vuorilta, maailman hurjimmalta viidakkokeinulta alas tuntemattomaan laskeutuvat naiset.. Miksi minä en saa elää unelmiani? Miksi minut on kahlittu reilu nelikymppisenä sänkyyn kipuineni?


Kyyneleet alkoivat vieriä poskilleni. Kysymys ktselleni sattui ja samalla veti toivottomuuteen. Elämäni oli tässä. Samalla ravistelin sen pienen perkeleen pois olkapäältäni ja avasin silmäni. Kattoon piirtyivät lukemattomat valoisat tähdet ja sateenkaaret. Seinää koristi vihreät valoraidat. Kristallien ja valon taikaa, jota juuri sillä hetkellä tarvitsin. Otin kristalleista yhden, rosopintaisen ametistin käteeni ja kuiskasin sille kysymykseni uudelleen: Miksi minä en saa elää unelmiani?

En nähnyt valkoista enkä onneksi mustaakaan enkeliä tai hentoisia valoa hohkavia keijuja. Yksisarviset olivat jonkun toisen turvana. Näin vain kristallin, jonka uskomattoman vahva energia virtasi minuun käsieni kautta. Se energia toi mukanaan vastauksia.


Anna kun ensin kerron, miksi ametisti. Ametisti on voimakas sisäisen rauhan ja sydäntietoisuuden kivi. Se on energioita välittävä ja transformoiva tietoisuuden kivi, joka omaa korkean henkisen värähtelyn.  Ametisti vahvistaa henkisyyttä, auttaa ottamaan yhteyttä henkimaailmaan ja on erittäin suojeleva kivi. Ametisti helpottaa myös nukahtamista. Tässä muutama syy.


Vastaus, joka sydämeeni välittyi, oli valoisa ja kaunis. Olen jankuttanutkin sitä, että elämä vaakatasossa on elämisen arvoista, mutta näinä kaikkein kivuliaimpina hetkinä se unohtuu itseltäni. Nyt se muistui mieleeni ja pyyhki pois kaiken synkän ja armottoman. Henkisyys on minun unelmiani, ja sitähän olen 30 vuotta jo harjoitellut, harjoittanut, opetellut, oppinut ja lopulta sisäistänyt. Siinä on se unelmieni tie, jota yhä syvemmälle kuljen. Lisäksi vaakatasossakin voi olla toiselle tukena, voin auttaa, voin kuunnella. Voin lukea kirjoja, kuunnella mantroja ja musiikkia, meditoida, sahaja joogata, sänkyjoogata, keräillä kristalleja, kaunistautuakin,  jos ei ole tuska päällä ja sen vuoksi iho rasvoittuva ja hikinen koko ajan. Voin pitää huolta ihostani, voin leikittää kissoja, pötkähtää rakkaani kainaloon, katsella niitä kattoon ja seinään tulevia valoilmiöitä.. ja minä hymyilin. Elämäni on elämisen arvoinen. Minun ei tarvitse tehdä samoja asioita kuin toiset ollakseni just niin ihanan täydellinen, kuin olla voimme. Just niin. Olen riittävä juuri näin.


Ja tiedätkös, mitä tämä kaikki merkitsee sinulle!? SINÄ olet myös ihanan täydellinen, riittävä juuri noin. Ja sinäkin pystyt elämään unelmiasi ja tekemään niitä asioita, joista saat iloa. Aina se ei tarkoita samojen asioiden jatkamista ikuisesti. Se voi olla luopumisen tuskaa jota seuraa löytöretki uuteen. Se voi olla ihan tavallisia asioita, hiljentymistä aloilleen, toisen rohkaisemista... Sinun seikkailusi on löytää sinun oma onnellisuutesi.


Keveämpää loppuun. Mun yksi lemppareistani loppui. I love lemons & limes- kylpyvaahto & suihkusaippua. Ihanan energinen, sitruksinen tuoksu, runsas vaahto ja hyvä pesussa suihkussa ainakin. 

Onnistuminen elämässä edellyttää asioiden 
tekemistä, eikä selitysten keksimistä niiden tekemättä jättämiselle. Näiden ajatusten myötä, hyvää yötä ja näkemiin tälle iltaa. 


Edelleen, kaikki kuvat ovat omiani.

2 kommenttia:

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...