Siirry pääsisältöön

Mitä pukki toi?

Meillä tontut olivat jättäneet lahjat kuusen syleiltäväksi  sillä välin, kun me olimme veljeni luona kylässä. Veljeni suureen taloon kokoonnuttiin isommalla porukalla syömään ja jakamaan lahjat.

Me olemme olleet todella kilttejä, sillä pukki toi mm. Saumurin, askartelutarvikkeita, ruokia, tv.n...


Tuo tv saa elokuvat näyttämään aidommilta ja tempaisee katsojan mukaansa. 

Lisäksi pukki toi ihania seinäkoristeita; metallinen unisieppari ja 3 sulkaa. Enkelinsiipiköynnöksen Amanda B.ltä ja timanttityön. Stanssikin oli yhdessä paketissa. 


Luulen, että meidän kissapojat saivat eniten lahjoja. 


Luis varmisti ensin, että lahjat ovat tallessa ja löytyykö paketteja heille. Kyllä löytyi sulkaleluista vikisevään pönttöön ja palloista possuun. Tietysti lahjapaperit ja saksilla kiharalle taivutetut nauhat kiinnostivat myös. Jouluaattona ei kotona oltu lähes ollenkaan, mutta joulupäivänä oli meidän vuoro tarjota ruoka. Se kävikin käden käänteessä pukin tuomalla uudella monitoimikoneella. 


Lisäksi saimme vaatteita, käsityönä tehdyn vihkon, kosmetiikkaa, käsilaukun, upeita tuikkukoristeita, leffaherkkulippuja, rahaa ym ym. 

Todella kiitollinen olen kaikille joilta jotain saimme. Ja jos näin kilttejä olimme nyt, niin toivottavasti yhtä kiltti olen jatkossakin. Ei lahjojen takia, vaan oman itseni ja läheisten vuoksi. 

Mitä sinä sait lahjaksi? Paras lahjasi?  

Kommentit

 1. Kivoja lahjoja saitte. Kyllä eläimiäkin pitää muistaa, meillä oli kanssa herkkuja tarjolla jokaiselle, niin marsuille, kissalle kun koirallekin, kanatkin saivat osansa ja kanit. Kiitos kivasta joulukalenterista jonka teit.
  Hyvää uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
 2. Maatiaiskananen, kiitos. Pojat olivat innoissaan paketeistaan.

  VastaaPoista
 3. Esther, yllätyimme todella kuinka ihania lahjoja saimme.ihana olet. Eläimet todella tarvitsevat hemmottelua myös.
  Helmiä ja timantteja matkasi varrelle.

  VastaaPoista
 4. Paras lahja tänäkin vuonna oli kiireetön aika oman perheen kanssa. Ihania lahjoja te saitte ja kaikki tarpeellisia vielä <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…