Joulukalenteri luukku 20: paljastus ja tulostus


Jouluaattoon on enää 4 yötä. Niin äkkiä se aika menee. Itseasiassa joka vuosi sama homma. Sitten tulee Uusivuosi raketteineen, sitten keväthanget hiihtäjineen ja kohta hättyytellään itikoita pois kimpustamme. Aika ei pysähdy.

Tälle päivälle laitoin muutaman värityskuvan, jotta sinä voisit pysähtyä hetkeksi kiireiltäsi sekä lopussa pieni paljastus vuoden vaihteeseen liittyen.Värityskuvat löysin Pinterestistä ja niitä voit käyttää omaan tarkoitukseesi.

Paljastuksena sen verran, että olen seurannut bloggaajien kosmetiikka-joulukalenterien availua ja se kalenteri, mikä minulla on, on jäänyt vähemmälle huomiolle muissa blogeissa. Koska en ole esitellyt omaani vielä, pääset osalliseksi siitä heti tammikuussa. Olehan siis paikalla avaamassa myös tammikuun luukkuja. 😀

Ja vielä hetken on arvonta voimassa tuolla aiemmin julkaistussa luukussa. Palkinto Ruohonjuuresta. Huomenna uusi luukku iloisissa tunnelmissa.

2 kommenttia:

  1. Taidanpa tulostaa tuon joulupallon itselleni ja perjantaina käytän iltapäivän sitä värittäessä :)

    VastaaPoista
  2. Outi ole hyvä vaan. Näitä on kiva väritellä.

    VastaaPoista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Atc - haaste 2019 Lokakuu

Tähän voit jättää lokakuun atc-haasteen korttilinkkisi. Teemakuva on tässä postauksessa oleva ylempi kuva.  Syyskuussa ei arvontaa ol...