Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri luukku 20: paljastus ja tulostus


Jouluaattoon on enää 4 yötä. Niin äkkiä se aika menee. Itseasiassa joka vuosi sama homma. Sitten tulee Uusivuosi raketteineen, sitten keväthanget hiihtäjineen ja kohta hättyytellään itikoita pois kimpustamme. Aika ei pysähdy.

Tälle päivälle laitoin muutaman värityskuvan, jotta sinä voisit pysähtyä hetkeksi kiireiltäsi sekä lopussa pieni paljastus vuoden vaihteeseen liittyen.Värityskuvat löysin Pinterestistä ja niitä voit käyttää omaan tarkoitukseesi.

Paljastuksena sen verran, että olen seurannut bloggaajien kosmetiikka-joulukalenterien availua ja se kalenteri, mikä minulla on, on jäänyt vähemmälle huomiolle muissa blogeissa. Koska en ole esitellyt omaani vielä, pääset osalliseksi siitä heti tammikuussa. Olehan siis paikalla avaamassa myös tammikuun luukkuja. 😀

Ja vielä hetken on arvonta voimassa tuolla aiemmin julkaistussa luukussa. Palkinto Ruohonjuuresta. Huomenna uusi luukku iloisissa tunnelmissa.

Kommentit

  1. Taidanpa tulostaa tuon joulupallon itselleni ja perjantaina käytän iltapäivän sitä värittäessä :)

    VastaaPoista
  2. Outi ole hyvä vaan. Näitä on kiva väritellä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…