Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri luukku 11 Paketoinnin lisävinkit

En kovinkaan usein katsele blogini tilastoja, sillä numeroita suurempaa on se, että blogiani luetaan ja saatte tästä irti jotain, mikä ilahduttaa. Mutta katsoin toissailtana tilastoja. Huhhuh, kuinka alkoi huimata! Edellisestä kerrasta, kun tilastoja katsoin,  blogiin on tupsahtanut reilu 11 000 kertaa enemmän lukijoita kuussa, kuin aikaisemmin! Kiitos sinulle! Tämä on ihan huippu pikkujoululahja minulle!

Myös tänään laitan sinulle vinkkejä paketointiin, sillä  itse kääreet voivat olla saajalle kuin kokonainen lahja ja näitä ihania lahjapaketti-ideoita on pilvin pimein! Tässä muutama näin ennen joulua. Käytä itse mielikuvitusta ja tee omat pakettiversiosi itse.


Aiotko itse leipoa tai valmistaa jotain pientä hyvää lahjaksi? Tällaisiin upeisiin herkkuihin riittää sellofaani tai kaupan valmis pikkuleiville tarkoitettu lahjapaketti ikkunalla. Koristele pakkaus vaikkapa suklaakonvehdeilla tai kuten minulla tässä, maustettuja manteleita, jogurttihedelmiä ja kuorrutettuja pähkinöitä. 


Moni rakastaa ja kerää peltipurkkeja. Miksi siis et paketoisi sellaiseen ja samalla saaja tulee säilyttämään myös paketin eikä vain sisältöä. 


Oletko syönyt Pringlesejä tai tilannut julisteita? Päällystä ja tuunaa purkki upeaksi lahjaksi pelkästään liimaamalla sen päälle lahjapaperia tai koristele viimeisen päälle hienoksi. Kätevä esim. suklaakonvehdeille, sukkapuikoille, värikynille jne.


Jaa karkkipussit tai pähkinät läpinäkyviin sellofaanipusseihin ja sulje. Näin teet myös mm. Lumiukkosoppapussitkin. Lumiukkosoppaan ohje löytyy TÄÄLTÄ
Lumiukkosoppapaketointi ja siihen ohje TÄÄLLÄ


Sellofaanin lisäksi erilaiset ihanat foliot, kreppipaperit ja harsokankaat sopivat paketointiin erinomaisesti. Organsapussit, pitsikankaat.. Mitä ikinä keksitkään! 

Repost: Kotiliesi Jos lahja ja paketti ovat jo mielestäsi niin nähtyjä ja haluat lisätä vielä lisää jotain muuta, niin sommittele lahjalle kokonainen asetelma! 


Loppupelissä tärkeintä ei ole lahjan arvo tai kääreen hienous, vaan kuinka se annetaan. ;) 

Kommentit

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…