Hae tästä blogista

Joulukalenteri luukku 11 Paketoinnin lisävinkit

En kovinkaan usein katsele blogini tilastoja, sillä numeroita suurempaa on se, että blogiani luetaan ja saatte tästä irti jotain, mikä ilahduttaa. Mutta katsoin toissailtana tilastoja. Huhhuh, kuinka alkoi huimata! Edellisestä kerrasta, kun tilastoja katsoin,  blogiin on tupsahtanut reilu 11 000 kertaa enemmän lukijoita kuussa, kuin aikaisemmin! Kiitos sinulle! Tämä on ihan huippu pikkujoululahja minulle!

Myös tänään laitan sinulle vinkkejä paketointiin, sillä  itse kääreet voivat olla saajalle kuin kokonainen lahja ja näitä ihania lahjapaketti-ideoita on pilvin pimein! Tässä muutama näin ennen joulua. Käytä itse mielikuvitusta ja tee omat pakettiversiosi itse.


Aiotko itse leipoa tai valmistaa jotain pientä hyvää lahjaksi? Tällaisiin upeisiin herkkuihin riittää sellofaani tai kaupan valmis pikkuleiville tarkoitettu lahjapaketti ikkunalla. Koristele pakkaus vaikkapa suklaakonvehdeilla tai kuten minulla tässä, maustettuja manteleita, jogurttihedelmiä ja kuorrutettuja pähkinöitä. 


Moni rakastaa ja kerää peltipurkkeja. Miksi siis et paketoisi sellaiseen ja samalla saaja tulee säilyttämään myös paketin eikä vain sisältöä. 


Oletko syönyt Pringlesejä tai tilannut julisteita? Päällystä ja tuunaa purkki upeaksi lahjaksi pelkästään liimaamalla sen päälle lahjapaperia tai koristele viimeisen päälle hienoksi. Kätevä esim. suklaakonvehdeille, sukkapuikoille, värikynille jne.


Jaa karkkipussit tai pähkinät läpinäkyviin sellofaanipusseihin ja sulje. Näin teet myös mm. Lumiukkosoppapussitkin. Lumiukkosoppaan ohje löytyy TÄÄLTÄ
Lumiukkosoppapaketointi ja siihen ohje TÄÄLLÄ


Sellofaanin lisäksi erilaiset ihanat foliot, kreppipaperit ja harsokankaat sopivat paketointiin erinomaisesti. Organsapussit, pitsikankaat.. Mitä ikinä keksitkään! 

Repost: Kotiliesi Jos lahja ja paketti ovat jo mielestäsi niin nähtyjä ja haluat lisätä vielä lisää jotain muuta, niin sommittele lahjalle kokonainen asetelma! 


Loppupelissä tärkeintä ei ole lahjan arvo tai kääreen hienous, vaan kuinka se annetaan. ;) 

2 kommenttia:

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit