Siirry pääsisältöön

Hyvää uuttavuotta 2018


Kiitos | ensi vuonna | muista arvonnat

Tahdon kiittää sinua kuluneesta vuodesta. Vuosi 2017 on ollut minulle uskomattoman upea ja samalla rankka. Sinä olet kuitenkin tuonut osaltasi valoa ja rakkautta Inspirationin eli kaverillisesti Inspiksen kautta.

Jokaikinen käyntisi, vaikka vaan lukemassa tai vilkaisemassa, jokainen kommenttisi ja jokainen kaverillesi kertominen minusta tai blogistani on antanut minulle rohkeutta ja voimaa ja iloa olla osa yhteisöämme: Inspisläisiä! Vuonna 2017 blogissani alkoi käydä kaksinkertainen määrä lukijoita edellisvuoteen verraten. Kiitos!


Arkeni on kaukana monien muiden bloggaajien arjesta. Menon ja juhlien sijaan arkeni määräytyy voimavarojeni mukaan. Jos olen liian kipeä, joudun perumaan kaiken.

Toisaalta, en voi sopia edes menoja satavarmasti tai nopealla aikataululla. Luulen, että juuri se on osalle teistä "JUST SE JUTTU".
Toisille askartelu ja joillekin uudet tuote-esittelyt. Tarinoitakin on pyydetty ja kissoja lisää mukaan.

Kaikkia ei kaikki voi kiinnostaa, mutta pyrin joka postauksella olemaan oma itseni ja tuomaan esiin minulle tärkeitä asioita. Siten voin olla varma, että myös sinä saat irti eniten ja aidosti aiheesta kuin aiheesta. Tiedäthän, mielistelemättä ja puhumatta asioista joista en tiedä yhtään mitään. Saat sinulle arvoista asiaa etkä "pelkkää löysää täytettä".

Myös minä olen kodin ja läheisten lisäksi saanut uskomattomasti voimaa Inspiksen kautta. Kiitos sinun. Sinullehan haluan olla läsnä ja sinun läsnäolosi saa minut hymyilemään.


Haluan kiittää lukijoiden lisäksi myös yhteistyössä olleita yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Samalla kiitos jokaiselle haasteisiin ja arvontoihin osallistuneille ja tavalla taibtoisella blogiini osallistuneelle. Myös lapselleni ja vaimolleni sekä miniälle iso kiitos! 


Tuleva vuosi on vielä arvoitus, mutta sen verran tiedän jo, että askartelu, pohdinnat, arkea ilahduttavien tai auttavien asioiden esittelyt sekä arvonnat tulevat olemaan edelleen osa Inspistä. Parhaillaan työn alla on atc-korttinivaska vaihtopareilleni, joten niillä aloitetaan.

Haasteet päättyivät ja jatkossa, jos jotain on, on se arvonnan osana. Kaikki muu onkin sitten kohtalon ja tulevaisuuden yhteen kutomaa tilkkupeittoa. Otan aina ilomielin vastaan myös sinun ehdotuksiasi.


Se, mitä haluan sanoa, niin jos vaan voisin, ojentaisin jokaiselle teistä lasin kuohuvaa (saat valita alkoholillisen ja alkoholittoman väliltä) ja toiseen käteen monesti kerrottu syvänpunainen ruusu. Nostaisin maljan sinulle. Juuri sinä merkitset minulle bloggaajana ja ihan tavallisena ihmisenä enemmän, kuin ehkä osaat arvatakaan. 
Kiitos! 

Oikein hyvää uutta vuotta ja innolla odotan näkeväni sinut taas vuonna 2018.  Ps. Arvonnat päättyvät kohta! VOITA ITSELLESI RUOHONJUUREN KANGASKASSI  tai VOITA RUOHONJUUREN HERKKUJA 

Kommentit

 1. Kiitos - oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle ja kiitos, että olet juuri sinä <3

  VastaaPoista
 2. Onnellista alkavaa uutta vuotta 2018 sinulle♥ !

  VastaaPoista
 3. Oikein antoisaa ja inspiroivaa tätä uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 5. Hyvää alkanutta vuotta 2018!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…