Voiko veteen rakastua!?

madara

Kysymys, joka taitaa olla retoorinen, sillä ainakin instan puolella hyvin moni maailmalla merten rannoilla asusteleva merenneito taikka surffipoika hehkuttaa rakkauttaan veteen. Erityisesti meriveteen. Vastaavasti moni ravintoasioista tietoinen hehkuttaa juotavan veden määrän tärkeyttä, mikä oikeasti onkin tärkeää! Voisin kuvitella Saharan autiomaahan eksyessäni itsekin rakastuvani veteen, jos kangastus muuttuisikin todeksi ja vesi olisi juomakelpoista. Tilkka puhdasta vettä on taatusti arvokas asia myös monessa kehitysmaassa. 

Mutta ei tarvitse mennä niin syvällisyyksiin löytääkseen vettä johon rakastua. Nimittäin Ruohonjuuresta testaukseen saamani Madaran Multi action Micellar water/Misellivesi saa sydämeni sykkimään jo sitä luokkaa, että mietin rytmihäiriön pulpahtavan rintaan. (Se ei taas olisi uutta sekään)

micellar water

Mitä Misellivesi sitten on? Tämä vegaani ja pähkinätön vesi on valmistettu ilman eläinkokeita ja se on läpäissyt Natural & Organic Ecosert-laatuvaatimukset. Olet ehkä kuullutkin kasvojen puhdistusaineista ja kasvovesistä. Misellivesi on all-in-one-tuote, jolla onnistut yhtä aikaisesti puhdistamaan kasvojen epäpuhtaudet ja meikit ilman huuhtelua, tasapainottamaan kasvojen ihon ja kosteuttamaan. Tuote soveltuu myös herkemmälle iholle.
Kaikki tämä yhdellä puhdistuskerralla!  Misellivesi sisältää kosteuttavaa aloe veraa, ihoa silottavaa hyaluronaania ja rauhoittavaa pohjoisen pionia.

Olen aikaisemmin käyttänyt puhdistusmaitoa ja kasvovettä tai silmämeikinpositoainetta ja vesipesu, mutta tämä tuote ei tosiaankaan kaipaa huuhtelua tai muunkaanlaista jälkipyykkiä.

Oma silmämeikinpoistoaineeni on ollut erityisen tehokas ja hyvä, joten hieman pisti arveluttamaan, onko misellivedestä vastusta. Kyllä on! Parastahan tässä on se, että sama aine sopii niin silmämeikille kuin koko kasvoille! Mietippä vaikkapa reissussa! Yksi pullo riittää mukaan! tosin itselläni myös ihan arkikäytössä. Ei ole aiheuttanut ongelmia suuntaan eikä toiseen. Iho on tasapainoinen, puhdas ja näpytön.
misellivesi



Kommentit

Ihanan kuuloinen tuote ♡
Mukavaa loppuviikkoa!
Tiia Koivusalo sanoi…
Tuo pullokin on niin kaunis. Kuules puhdistin eilen tuolla tyttäreni ihon näppylöitä, kummallisia valkoisia pieniä näppylöitä, niin tänä aamuna olivat pienentynteet. Tänään jatketaan kyseisen veden käyttöä ja toivotaan että näpyt lähtee lopullisesti. :) Madara on ihana <3
Riitta Sinikka sanoi…
♥hauskaa viikonloppua!
Boksiaddiktio sanoi…
Misellivedet ovat ihan mainioita, olen myös rakastunut niihin. :) Tätä yksilöä en tosin ole vielä kokeillut.