Tunnetko yhä sen tuoksun sitruunoista!?

blogiarvonta

Muistutus vielä, että heinäkuun Yotuel-arvonta on päättymässä ja viikonloppuna arvon kahdelle palkinnoksi n. 30 euron edestä Yotuelin hammastahnoja! Näin samalla juhlistamme Inspiksen 3-vuotis-juhlaa. 
Et voi voittaa, ellet osallistu! 

Kyllähän elokuussakin on namunen tarjolla, kuten jokaisena kuukautena, muttei sentään näin herkullista.. tai sitten on. Eipä sitä vielä tiedä. Hih.
Katsotaan sitä sitten, kun namunen tupsahtaa tarjolle.

minttusuklaa
Se, ettei voi voittaa, ellei koskaan koeta onneaan, on niin totta. Jos taas koettaa ja koettaa, kyllä sitä joskus pakostakin onnistaa! Niin myös tällä kertaa, kun osallistuimme Murusen kanssa arvontaan, jossa pääpalkintona oli pallogrilli täynnä sapuskaa. Kun Murusen kännykkä piippasi ja viestissä kerrottiin voitosta, tokihan se pallogrilli oli mielessä. Kun samaan aikaan oma kännykkäni piippasi ja kerrottiin palkinnosta, alkoi hymy hyytyä ja mitintämyssy takoa mitä "kaikille" jaettaisiin. Ekokassit mainostekstein? Se sen täytyy olla. Vaan olikin molemmille oma suklaalevy mintun makuisin krokantein. :D Päiväys menossa,,, :D Onneksi kuitenkin yhä jäljellä sen verran, että kehtaa syödä ne. mutta kyllä vain ilo oli tästäkin, vaikka se pallogrilli jäikin saamatta. Saimmehan suklaa-säpinät ekokassien sijaan. 

Mutta sitten itse asiaan, eli testaamaani käsisaippuaan. 

käsisaippua

Ecobellassa laatu ja hinta kohtaavat, samoin asiakaspalvelun ihanuus ja helppous lähestyä. Tuotevalikoimassa on niin ekologista hemmottelua kuin arkista ihanaakin. Tämä käsisaippua periaatteessa kuuluisi jälkimmäiseen kategoriaan, mutta toisaalta voiko tätä olla sanomatta hemmotteluhoidoksi samalla?! 

Tiesit varmaan jo, että olen rakastunut luonnonkosmetiikkaan pysyvästi. Olen saanut näkyviä tuloksia ja myös kosketeltavia, joten miksi vaihtaisin siihen, mikä ei toimi?!

Myös käsisaippuoissa on eroja ja Eco Cosmeticsin sitruuna-käsisaippua osoittaa sen omalla tavallaan. Ei liian äitelä eikä liikaa mitään. Juuri sopiva balanssi aisteille ja käsille kaikkea.

Tuoksu on sen verran voimakas, etten suosittele hajusteyliherkille, mutta meille, joille tuoksut eivät tee pahaa, tämä on täydellinen! Kuvittele tilanne, että heräät Etelän auringossa. Hotellihuoneesi on all-inclusive, joten tarjoilija kantaa aamupalan sinulle huoneeseen, tai oikeastaan uima-altaalle,jonne sen pyysit. Aamuaurinko, sinä lepotuolissa, hibiscus kukassaan ja tarjottimella vastaleivottua leipää, suolaista juustoa, oliiveja sekä vastapuristettua tuoremehua. Lisäksi helmeilevä kirkas vesikannu, jossa jääpalat ja tuoreet, vastaleikatut sitruunaviipaleet sekoittavat mehuaan veteen. Kaadat vettä lasiisi ja nuuhkaiset... tunnetko sen kirpsakan tuoreen sitruunan, jonka mehu aivan kuin valuisi pitkin sormiasi, kun leikkaisit ne viipaleet itse?! Tämä tunne, pidä siitä kiinni hetki!

Tunnetko yhä sen tuoksun sitruunoista!? Nuuhkaiset ilmaa, ja nuuhkaiset käsiäsi. Peset kätesi juoksevan veden alla, ja nuuhkaiset vielä kerran kuin varmistuaksesi, ettei se sitruunainen tuoksu niin vain kaikkoa. Mutta samalla tiedät, että se kaikkoaa ihan kohta. ei se kauaksi aikaa jää. Mutta sen hetken.. Sen hetken...

...ja heräät päiväunestasi. Olet taas kotona, omissa arkirutiineissasi. aina, kun tahdot palata takaisin noihin tunnelmiin ja mielikuvamatkallesi, sinun tarvitsee vain pestä kätesi Eco cosmeticsin sitruuna-käsisaippualla! Tämä ihana nestemäinen saippua ei edes kuivata käsiä, vaikka pesen toistuvasti askartelun lomassa tai kissan leikkien lomasta. Saippua sopii koko perheelle, mutta varoitus, saattaa loppua kesken, kun näitä matkoja on niin ihana tehdä. ;) Omani siis Ecobellasta.

Saippuan koostumus on sopivan paksua ja vaahtoaa juuri sopivasti uskoakseni, että puhdistaakin oikeasti. Ecocert-sertifioitu, parabeeniton, ei sisällä SLS:ää, PEG:iä, parafiineja, ei keinotekoisia väri-, tai säilöntäaineita. Ei myöskään synteettisiä hajusteita.
Tuote tuotettu hiilidioksidineutraalisti. Täydellisesti biohajoava, joten sopii loistavasti käytettäväksi myös kesämökillä, Karavaanireissuilla tai vaikka Suviseuroissa. ;) Syntisen ihana tuote!

Ecobellassa on muuten vielä kesäale, jossa osa tuotteista -30% alennuksessa. Mm. aiemmin esittelemiäni Benecosin tuotteita! vink vink!

valkoviini

En ihan Turkin tarjoilijapoikaa saanut viiniä kantamaan uima-altaan reunalle, mutta menetteli se oman rakkaankin tarjoama valkoviini kotisohvalla. ;)

yhteistyössä ecobellan kanssa

Kommentit

Sitruunan tuoksusta tulee aina puhtaus mieleen :)
Oma rakas tarjoilijana on aina parempi kuin kukaan muu.