Siirry pääsisältöön

Sydämen valittu

sieppari

Ihana sydän-sieppari on Sussulta saatu. Hän halusi ilahduttaa ja tukea, antaa voimaa jaksaa. Tämän sydämen valittu sydämellisten asioiden sydänsieppari tuo hyvää energiaa kotiimme lisää. 

sydän
Laitoin eilen sydämen roikkumaan paikkaan, jonka löysin tälle sopivaksi. Poissa kissan ulottuvilta, mutta silti esillä. Tänään minun vointini on ollut yllättävän hyvä! Taisi ystäväni ladata sydämeen parantavia voimia... 
Mitä? Et usko vai? 

sulat

Ihanat sulat hulmuavat nahkanauhoissa. Kaunis, siro ja täynnä rakkautta. Kiitos ystäväni.

Muistathan osallistua myös arvontaan, jonka järjestän yhdessä Yotuelin kanssa. "KLIK"

Kommentit

  1. Todella kaunis, meidän tytöt ovat tehneet Unisiepparit askartelukerhossa. :) Kivaa sunnuntaitai Viltsu <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Ameriikan lapsimissit

Avasin telkkarin sattumalta TLC:ltä josta tuli juuri sillä hetkellä dokumenttiohjelma Ameriikan lapsimisseistä. Jäin seuraamaan ohjelmaa, sillä paraikaa äiti kinasi tytön kanssa siitä, harjoitellaanko kisoihin ohjelmanumeroa vai ei. Äiti vaatimalla vaati, tyttö itki, ettei halua.


Ohjelmassa seurattiin muutamaa äiti-lapsi paria ja vain yhdestä jäi sellainen kuva, että tyttö itse halusi esiintyä, harjoitella, tulla isonakin malliksi. Lavalla kuitenkin jokainen esiintyi hymyillen ja loistaen.. juuri niinkuin näemme ulkopuolisin silmin. Eräs äiti sanoikin# että hänen tyttö jos häviää, se johtuu ainoastaan harjoituksen puutteesta. Mielestäni kyseinen lapsi näytti nätiltä, ihan tavalliselta tytöltä kotioloissa. Mietinkin, kuinka paljon äidin ajatteluun vaikutti se, mitä jokainen äiti ajattelee lapsestaan; "minun lapseni on maailman kaunein".


Minä en ole oikeastaan hyväksynyt lapsimissikisoja koskaan. Misseyden tulisi olla täysi-ikäisen oma valinta itsestään. Ei muiden päätös, mit…