Niin, en tiennyt paremmasta. Nyt tiedän!

Esittelin sinulle Dammenbergin suklaatehtaan sokerittoman maitosuklaanapin aiemmin. Jos silloin hihkuin hämmennyksen sekaisena maitosuklaan ja nimenomaan sokerittoman puolesta, niin entäpä tämä sitten?!

Sokeriton Tummasuklaanappi


Jos ensin kuitenkin kerron oman huomioni pakkauksesta. Mennään sitten vasta maistelemaan suklaita. On meinaan niin fiksut rasiat, etten ole äskettäin näin helppoa ostettavaa nähnytkään.

Ihana pakkaus, joka sopii viemisiksi tai lahjaksi tuoltaankin. Luksusta itselle ja perheelle. tyyliä ja silti ERITTÄIN HELPPO AVATA! Pahvipakkaus avautuu repäisemällä, kuten tavallinen maitopurkkikin, mutta helpommin. Ylälaita avautuu kokonaan. Sisällä on pussi, joka myös aukeaa vetämällä eris suuntiin. Ei siis tarvitse väkivaltaa käyttää eikä huutaa poliisia apuun, jos suklaan himo iskee. Ja iskeehän se, kun tätä katselee ;) Pakkaus on niin näppärä, että säilytän tyhjät rasiat ja tuunaan niistä myöhemmin lahjarasioita. 

Pakkauksessa on kuva tuotteesta, joka vastaa melko hyvin oikeaa suklaanappia.
Pakkuksessa on myös kerrottu SELKEÄSTI ja rittävän surin kirjaimin, kenelle tuote soveltuu. Eli tämä tummasuklaanappi on pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton, sokeriton sekä minun lmppari: Laktoositon!

(Kyllä, olen laktoosi-intolerantikko, mutta voin laktaasientsyymejä käyttämällä käyttää normaaliakin maitoa. Se vain on arvokasta touhua ja satunnaista, ettei vatsa totu entsyymeihin. syön siis suklaatakin, mutta jos se on laktoositonta, olen myyty täysin! )

Dammenberg on kertonut pakkauksessa kaiken suomeksi ja ruotsiksi. Tuoteselosteet löytyvät useammalla kielellä takaa.

Jos mietit, miksi minä hehkutan näitä asioita, kun suklaahan se tärkein on, niin ihan siksi, että erityisruokavaliolla on oltava tarkka. Ei niinkään oma tilani, mutta läheiseni tilanne on haastava ja samoin monen ystäväni joilla gluteeniallergia, eli Keliakia. On työlästä lähteä selaamaan tavaratalon valtavaa suklaatarjontaa, ja yrittää löytää sopivia tuotteita. Tällainen fiksu pakkaus säästää aikaa, vaivaa ja mahdollistaa suklaanautinnon, kun se etsiminen ei enää ole turhauttavaa. 



Suklaatehdas Dammenbergin tuotteet ovat Keskon (K-Kaupat) asiakkaiden tilattavissa koko Suomeen. lisäksi Etelä-Suomen lista on pitkä, joten linkki vie sinut suoraan myyntipisteille: NAPSAUTAS TÄTÄ

Sokeriton tummasuklaanappi sisältää 16% vähemmän kokonaisenergiaa, kuin tavallisessa tummasuklaassa on. eli hyvä syy dieetilläkin maistella näitä. Hihii.
Valmistettu 100 % kaakaovoista, ilman lisäaineita ja säilöntäaineita.

Kaakaomassa, makeutusaine: maltitoli, kaakaovoi, emulgointiaine (soijalesitiini), vanilja. Kaakaopitoisuus 55%.

Tumma kaakao, tumma suklaanautinto. Sellainen sopivankokoinen palanen kerrallaan suussa liukenee kitalakeen. Siellä kieli pyöräyttelee sulanutta suklaamassaa ja aiheuttaa koko suun kattavan orgasmin, joka leviää koko kehoon. Mietin, kuinka huumaavaa suklaa todella onkaan! Siis kyllä tähän jää kiinni! ;) Ja minä olen aikaisemmin kuolannut ihan erilaisten suklaiden takia.. Niin, en tiennyt paremmasta. Nyt tiedän!

Koska omakohtainen yhteistyöni Dammenbergin kanssa on tällä mallilla, että suklaa saa hymyn kasvoilleni ihan vaan olemalla tuossa vierelläni pienessä valkoisessa pussissaan, koen aiheelliseksi tuoda sinullekin tietoon, mikä maistuu ja missä on asiat huomioitu hyvin. Ota tai jätä. :)

Kommentit

Mielelläni kyllä näitä maistaisin, näyttävät niin makoisilta ♡
Mukavaa alkanutta viikkoa!
Tiia Koivusalo sanoi…
Kääk oisko tässä ratkaisu mun kaikkiin ongelmiin!
Ainakin tumma suklaa on vaaleita parempaa plus tämä keveys. Maussa ei sitä huomaa! On kuin van hottenin kaakao mutta ilman kitkeryyttä
Ainakin tumma suklaa on vaaleita parempaa plus tämä keveys. Maussa ei sitä huomaa! On kuin van hottenin kaakao mutta ilman kitkeryyttä
Ainakin tumma suklaa on vaaleita parempaa plus tämä keveys. Maussa ei sitä huomaa! On kuin van hottenin kaakao mutta ilman kitkeryyttä