Miten sinun kasvosi puhuvat toisille


Voi ihanuus, mitä hyvää Dr.Hauschka tekeekään kasvoille!
Dr. Hauschka on luonnonkosmetiikan ammattilaisia. Palkittu useaan otteeseen ja tunnustuksia laidasta laitaan. Tuotteet ovat tarkoin valmistettuja, tutkittuja ja BDIH-hyväksyttyjä. Siksi en lainkaan ihmettele uudistavan hoitorituaalin ihanuutta.


Mikä on uudistava hoitorituaali? 

Uudistava kasvohoitosetti sisältää Dr. Hauschka Kiinteyttävän naamion, kasvohöyrykylvyn sekä savinaamion. Lisäksi pakkauksesta löytyvät posliinikulho ja naamiosiveliini hoitorituaalia varten.

Setti on tarkoitettu ikääntyvälle ja kuivalle iholle, eli juuri passeli meille keski-ikäisille.
Hoito auttaa ihoa tuntumaan vahvemmalta ja tasaisemmalta.

Hoitorituaali on laadukas, hienostunut ja juhlava toimenpide arjen kiireiden keskellä. Kaikki muu pysähtyy ja katoaa. On vain se hetki. Hetki rentoutua, tuntea hyvää tekevät tuotteet kasvoillani ja hiljentyä omiin ajatuksiinsa. Mitään synteettisiä hajusteita tuote ei sisällä, vaan kaikin puolin 100% luonnon- tai luomutuotantoa.



Jokaisen tulisi antaa hetki itselleen. Edes muutama minuutti. Muutamakin minuutti omaa aikaa, hemmottelua ja nautintoa antaa paljon.
Dr.Hauschkan hoitorituaalien avulla voit hoitaa itseäsi yhtä intensiivisesti, kuin elät elämääsi. Valittavana jokaiseen ihotyyppiin oma hoitorituaalinsa.
Jokaisella meistä omat kasvomme piirtävät oman kuvansa ja kertovat toisillekin meistä ihmisenä ja tavoistamme, voinnistamme ja siitä, kuinka huolehdimme itsestämme. Halusimmepa tai emme.
Dr.Hauschka auttaa sinua myös siinä, miten sinun kasvosi puhuvat toisille. ;)





Kommentit

Kuulostaa niin hyvältä tämän tyylinen itsensä hemmottelu ♡
maiju sanoi…
Mulla on sama setti. Jos vaikka ehtisi viikonloppuna testaamaan
EstherH. sanoi…
Hyvää Saksalaista luonnonkosmetiikkaa ja käytän itse paljon. Hyvä!