Köh köh... Ei kerrota!

Suklaa on ruoka ja nautintoaine. Hyvin moni hullaantuu suklaaseen ja tälläkin hetkellä on kipeästi koukussa siihen. Silti oikein nautiskeltuna suklaa on täydellinen nautinto, jolle ei taida olla korvaavaa vastinetta. Vai onko?

Oma suklaa-intohimoni on syntynyt vastikää ja erityisesti maustettuihin suklaisiin on tullut himo. ajatella vaikkapa popcornilla tai suolalla maustettuja erikoisuuksia. Nam nam.

muffinsit

Olen useamman kerran maininnut myös halustani nauttia päiväkahvit jonkin pienen suussasulavan kanssa. Olipa se keksi, korppu tai leivonnainen. Tottahan toki maistuisi kakut ja piiraat, mutta en ole leipoja-ihminen alkuunkaan! Naurattikin, kun naapurimme tuumasi katsovansa facebookissa leivontapostauksiani kateellisena, että "onpa siinä ahkera leipoja". Voi apua! :D 

 Minä turvaudun kaikkein helpoiten kaupan valmiisiin tuotteisiin. Joko uunituoreisiin tai näihin valmispakkauksiin, mitä esim. Pågen tarjoilee.

korvapuustit
 Olemme ihastuneet Pågenin pikkuisiin puusteihin, joita voi ottaa picnicille mukaan, tai geo-reissuille tai metsäretkille. tänä kesänä retket ovat jääneet, mutta rannalla olemme muutaman kerran makoilleet. Ihana kun voi suolaisen ruuan jälkeen ottaa makeaa jälkkäriksi!

Pågenilla on myös festari-kisa, johon olen osallistunut jo muutaman kerran. Vielä ei ole festarilippuja tiedossa, mutta toista kautta voitimme palkinnot molemmat, minä ja Murunen. Jipii! Pitääpä kipasta hakemassa mystiset ylläripalkintomme lähikaupasta.

kaakao muffinsit

 Minun elämässäni Pågen on ollut mukana lapsuudestani asti. Muistan kuinka meillä syötiin kahvin kanssa Gifflareita, niitä kanelin makuisia. Jos oli juhlat tai jotain vieläkin herkumpaa, niin vanhempani toivat kaupasta sitruuna Cremetäytemuffinsit. Muistan myös sen, kun eka kertaa saimme sitruunan sijaan kaakao-muffinseja! Oi taivas, etä oli IHANIA! Ovat yhä samaa takuuvarmaa laatua!

Cremetäyte muffinsit kaakao
Täyteläisen kaakaon maku, ihana kaakaon tuoksu, pehmeys ja kuohkeus. suussasulavuus. Voi apua! Pehmeä vaniljatäyte leviää kielelle ja koko suuhun tuoden niin valtavia ruoka-kiksejä, ettei eläessään muuta suklaata tarvitse unelmoidakaan! todellakin sinulle, joka rakastat nautintoja!

vaniljatäyte

Pågenin Cremetäytemuffinsit kaakao maistuu koko perheelle. Täytteestä ei ole tingitty. 
Kyllä mieluummin otan yhden muffinsin kahvin kanssa, kuin kiukuttelen herkkuhammasta purren koko päivän, jos toisenkin. (köh köh... siis ei kerrota, että muffinseja menee heti kaksi, jollei kolmekin).


Mikä sinun suosikkituotteesi on Pågenilta? 




Kommentit

Anonyymi sanoi…
Itse söin noita herkkuja nuorempana, mutta nyt aikuisiällä eivät enää maistu. Sensijaan niistä saa nyt nauttia esikoiseni, jonka herkkua etenkin nuo pikku pullat ovat! Kivoja herkkuhetkiä!
Muffinsit on meidänkin perheen kahvipöydän herkkuja <3
KataMaria sanoi…
Harmi ku ette oo puustien kaa päässeet kätköilee! :) Hyvä idea muuten ottaa niitä mukaan ja vaikka termariin kahvia. Taidankin sellaisenkin retken tehä. :P
Tosin noi puustit ei niin herkkuja oo mitä noi muffinssit. :PPP