Käteen hyvin sopiva


Tunnet varmaankin taikasienen? Mutta tunnetko Taikasieni-pesimen? 


taikasieni

Taikasieni –pesin on todellinen varrellinen tehopuhdistaja, jonka pakkaus sisältää 1+6 varasientä. Jos Taikasieni on ollut näppärä, niin tämä se vasta näppärä onkin!

siivousväline

Ihastuin hetkessä varrelliseen Taikasieni-versioon, sillä nyt ei tarvitse jynssätä käsin ja on paikkoja, joihin käsi ei vaan yllä tai mahdu! Olen jynssännyt Taikasieni-pesimellä niin hellan pinnan, uunin kuin uuniritilätkin. Aikaisemmin hikiseksi urakaksi osottautunut uunin pesu onkin nyt yks kaks helppoa kuin heinän teko. 

Vastaavasti maljakot, kahvipannut, koriste-esineet... Sellaiset pienet nippelinappelit ja ahtaat kolot. ;) 
Voisin hyvin ajatella tätä myös ulkosalle, eli auton vanteiden pesuun. Kunhan veneen pesu tulee ajankohtaiseksi, olen ensimmäisenä tätä varrellista Taikasieni-pesintä siellä käyttämässä. On meinaan muutama sellainen kohta, mitkä aina jää pesemättä. Ei vaan mahdu sienet ja kädet yhtä aikaa... 

imukykyinen

Pesimen taikasieni on pehmoinen ja muotoiltu niin, että se puree likaan. Kokeilethan kuitenkin Taikasieniä aina ensin pienelle piilossa olevalle alueelle, ettet pilaa puhdistettavaa pintaa. Esimerkiksi lattian vahaus lähtee taikasienellä piloille, samoin maalipinnat voivat kärsiä. Muutenhan tämä on niiin parasta että! Kiertelin yhden sienen kanssa ympäri kämppää ja sieltä täältä kokeilin innoissani, toimiiko. Juu! TOIMII! Ei ollut ongelmaa hyllyn kanssa, ei lasipöydän tai peilinkään. Hyvin puhdistui stereoiden rekki ja työtaso sekä kaakelitkin. Eli hyvin monipuolinen. 

pesusieni

Varsi on muovinen käteen hyvin sopiva. Siinä on tarrapala, johon taikasieni tulee. 

varsi

Jos jotain miinusta, niin tarrapala meinasi irvistellä. Liimasin uudestaan, jottei kokonaan irtoa. Nyt toimii taas! Taikasienipesimen varteen voit kiinnittää myös Taikasieni-karhunkielen niin, että karhunkieliosa tulee pesimen tarroja vasten.

taikasienipesin

Akron taikasieni löytyy myös Facebookista. Tuoteperheen tarvikkeet löydät hyvinvarustelluista kaupoista, rautakaupoista, halpa-tavarakaupoista... Kysy myyjältä tai katsele siivoustarvikeosastolta!


Kommentit

Hei wau. Tollahan saa nurkatkin puhtaiksi.
KataMaria sanoi…
Pitääköhän tuota oikeastikin kokeilla auton vanteille!?!? :)
Tiia Koivusalo sanoi…
Vitsi miten kätevä aparaatti! Tahtoo!
Kata, Pitäisi! toimii sen verran hyvin, että ehdottomasti!