Jollei anneta kauhalla, otetaan lusikalla

Otsikko kertoo taas niin paljon päivän aiheesta. Hih. Olenkin saanut palautetta otsikoistani, että ne suorastaan vaativat tulla katsomaan, mitä tällä kertaa on tarjolla. Mielikuvitusta ei kuulemma puutu otsikoista(kaan). No mutta, sehän on hyvä vaan. Hihii. tänään todellakin ammennetaan lusikalla, sillä kauhat ovat pesussa. No ei vaisinkaan. On ihan pakko esitellä nämä ekologiset kertislusikat, sillä tällaisia olen kaivannutkin! 


Kun käymme retkillä, ja kertikset ovat mukana, on paljon kivompi nakata lusikka nuotioon, kuin heittää se johonkin roskikseen tai kantaa kotiin roskiin. Ja valitettavan usein nuotiopaikoilla lojuu muovijätettä maassa! Niin, tai puoliksi sulaneena siellä nuotiossa. Ensimmäiseksi siivoamaan nuotiota, kun eihän sitä myrkkykaasua tahdo haistella eikä maistella! Toisin se on puisten kertisten kanssa !


Nicolas Vahe on näiden pikkulusikoiden takana. Sen lisäksi, että ovat siis erinomaiset retkillä, ovat upeat kotona jälkkäreillä! Ajatteleppa lasten kutsut tai aikuisten juhlat, joissa lusikoita menisi, eikä viitsisi alkaa ostamaan yhtä juhlaa varten nippua pikkulusikoita! toisaalta ne valkoiset kertiksetkään ei uppoa... Eikös näytäkin hyvältä jälkkäripiiraassa tämä puinen Nicolas Vahen lusikka!?


Näitä kehtaa näytellä! Ei maistu kuitenkaan jälkkärit puulta. :D 


Kaiken lisäksi suu ei halkea. Ainakin minulla ne valkoiset pikkulusikat, ja isommatkin, repivät huulet auki. Aina niissä on joko joku pykämä tai liian terävä reuna. Tässä Puisessa ei siis ole sitä ongelmaa. 


Kyytipojaksi maitovaahtokahvi. Kupissa Cafe au Lait ja maitovaahto, johon "kasvoi tatti". :D 


Myös viljainen omenaherkku onnistui näillä lusikoilla. 


Miltäs näyttää sinun silmissäsi? 


Nämä ihanat Nicolas Vahet myydään SisustusChillissä 48 lusikan pakkauksissa. SisustusChill on ihana verkkokauppa, josta muitakin Vahen tuotteita on tarjolla niin arkeen kuin juhlaankin. SisustusChill myy tuotteet kattaukseen, herkutteluun ja sisustukseen. Lisäksi joitakin muita ihania tuotteita, kuten aisten upeita vaatteita. Katso ja ihastu! Maksuvaihtoehtoja riittää, mikä minusta on erinomaista, sillä kaikilla ei ole eikä tule olemaankaan periaattesta luottokortteja. Tilauksetkin voi tehdä myös puhelimitse. Kätevää! 




Tähän loppuun vielä lusikoiden pakkaus. Nicolas Vahe on laatumerkki, jonka ihanat Deli-tuotteet sopivat myös lahjapaketteihin, lahjakoreihin tai tuomisiksi. Kerää vaikka näiden koivu-lusikoiden kaveriksi sopiva kokoonpano.


Kommentit

Nicolas Vahe:lla on ihania juttuja.
Suloisia ihanuuksia ja ihania herkkuja. Jo katsominenkin taitaa lihottaa.
Ihanaa viikonloppua teille ihanat.
Salka sanoi…
Onpas kivoja lusikoita! Totta muuten, niissä muovisissa saa helposti suun rikki, ovat aika salateräviä. Pistänpä merkin korvan taakse :)
KataMaria sanoi…
Toden totta tuo, et retkelle pitäisi olla nämä puiset lusikat! Toki niitä vielä normi ruokakaupoissa oo minä aina törmännyt. :(