Gluteenittomat huom!

Sokeriton maitosuklaanappi. siinä lauseessa on kolme asiaa, joista nousevat karvat kananlihalle. Mielikuvani joulukalentereiden suklaanapeista ei houkuta. Maitosuklaasta en pidä, ellei se ole erään tietyn firman ja sokeriton makeinen.. Enpähän tiedä... 

Voiko siis Dammenbergin suklaatehtaan sokeriton maitosuklaanappi olla poikkeus?
Se testataan nyt! 



Dammenbergin suklaatehtaan ajatus on tehdä suklaaherkkuja kaikille. Kaikilla tarkoitetaan myös allergisia eri raaka-aineille. Olemmekin suklaiden kohdalla olleet epätoivoisia, kun olemme yrittäneet löytää kahvipöytään tai ruokapöydän jälkkäreihin suklaata, joka olisi vähä-laktoosista, pähkinätöntä sekä soijatonta. Vielä ei ole kuitenkaan sellaisten herkkujen aika, vaan ensin tuon esille tämän sokerittoman vaihtoehdon.

Dammenbergin suklaa valmistetaan käsityönä aidoista luonnon raaka-aineista. Tämä sokeriton maitosuklaanappi on myös pähkinätön, gluteeniton ja kananmunaton! Yleensä ajatukseni on, että mitä enemmän tuotteessa on -ton päätteisiä sanoja, sen mauttomampaa mössöä se on. Tosiaan ennakkoluulot olivat jo pinnassa ensimmäistä nappia maistaessani.

Olin valmis jättämään maistelut sikseen, mutta päädyinkin ottamaan toisen ja kolmannen ja kiikutin Muruselle kourallisen ja sanoin silmät kirkkaina; "Maistappas!". Molemmat mutustelimme suklaata iloisina ja hämmentyneinä. Tämä ON makeaa suklaata, vaikkei sokeria olekkaan! Tämä maistuu hyvälle maitosuklaalle, eikä joulukalenterin pahville. Suklaa maistuu sille mitä se on, eli 100% lisäaineetonta ja 100% kaakaovoita.



Tilaa suosikkisuklaasi netistä tai piipahda Sääksjärven suklaamyymälään!

Kommentit

Nam mitä herkkua ja ihanaa kun ei ole pätkääkään pähkinää :)
Tiia Koivusalo sanoi…
Hieno vinkki Viltsu ja hieno ajatus, suklaata kaikille. <3
Anonyymi sanoi…
Nam suklaata ei voi vastustaa ❤️ Ihanaa viikonloppua ❤️
maiju sanoi…
toi suklaatehdas on niin ihana, kun huomioi niin monta erilaista ruokarajoitetta. Siinä saa Fazerin suklaat olla ihan rauhassa.
Todellakin, allergiat on huomoitu ja silti maku erinomainen