Siirry pääsisältöön

Suklaacookies


Kun juhlat lähestyvät ja tahdotaan tehdä mahdollisimman paljon itse, mutta ei vaan aika riitä kaikkeen.Revitään hiukset päästä ja nekin harmaina. Stressi on kova. Kuinka voisin koskaan onnistua kaikesta!? 

Nyt voi hyvällä omallatunnolla luistaa sen verran, että valitsee hyväksi koetut tuotteet avukseen. antaa itselleen luvan luistaa hieman ja saada silti maistuvaa tarjottavaa. emme me ole superkoneita, jotka taikovat kaiken edellisiltana alusta loppuun saakka.

Mutta hei, minulla on idea!  Myllyn Paras Pyöreä suklaataikina!


Taikina on pakastealtaassa mm. Prisman ja Cittarin valikoimissa. Kuten nimikin sanoo, kyseessä on pyöreäksi kaulittu taikina, jossa on mukana suklaahippuja. Taikina on valmis siltään, eikä siis vaadi edes nestettä. Vain kaulinta vuokaan sopivaksi tai kekseiksi. Ei tarvitse voidella edes! Ja kuinka monipuolinen taikina onkaan kyseessä!


Tästä pyöreästä levystähän voi nyppiä palasia, pyöritellä ne kämmenellä palloiksi ja litistää keksiksi leivinpaperille pellille. Haarukalla muutama pistely keksien päälle. Tokihan voi paistaa näitä useamman ja tehdä kakun. Ihana rapsakka suklaakeksipellillinen  syntyy muutamassa minuutissa ja piirakka 180-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 35–40 min täytteestä riippuen.

Voit myös laittaa joukkoon makusi mukaan esim. pähkinärouhetta, kuten minä tein osalle.Vaikka kyseessä onkin suklaataikina ja sisältää suklaarouhetta, kyse on myös samalla LAKTOOSITTOMASTA tuotteesta!
Se jos mikä on minusta mahtavaa! Laktoosittomia suklaisia tuotteitahan ei kovin paljon ole markkinoilla. tavallista maitopitoista ruokavaliota noudattavalle kenties suklaa maistuu suklaalevyssä paremmalle, mutta itse kun niitä laktoosittomia makuja maistelen joka päivä tavalla tai toisella, niin tämä vaihtoehto on onnistunut hyvin. Oikeasti maistuu suklaakeksille ja tuoksuu makoisalle.

Osan kekseistä painelin muotilla ja kokeilin, josko saisin sydänpikkuleipiä tarjolle.


Helposti se onnistuu, kun tekee ensin lättyjä ja siitä sitten painelee muotilla. reunat uudeksi palloksi ja pellille.


Melkein kolme pellillistä saatiin suussa sulavia ihanan pehmoisiksi sisältä jääviä keksejä. Maistuvat paremmalta ja enemmän omatekoiselta, kuin valmiit kaupan keksit. Suosittelen! Voit ihan huoleta keskittyä oleelliseen ja antaa Myllyn parhaan auttaa sinua.


 Sen verran taikina uunissa leviää, ettei sydämet ihan sydämiä olleet, mutta erottaa ne erilaisiksi. Maku on tärkeintä ja saahan "omatekoinen" näyttääkin omatekoiselta. hihih.


Meidän pääsiäisajan suklaat olivat tässä. Yllätystä kerrassaan, kuinka maukasta voi pakastealtaan valmispohjasta tulla. Itse tykkäsin pähkinä"täytteisistä" enemmän ja lisäksi siitä, kun sivelin keksille omatekoista omppuhilloa päälle. Nam nam. tulen vielä kokeilemaan uudestaan jotain muuta ideaa, joten ei se tähän jäänyt. Myös toiset maistelijat pitivät tuotteen tuoksusta, taikinan suklaisuudesta sekä erityisesti pähkinöillä maustetuista kekseistä. Plussaa tuli pehmeähköstä sisuksesta!

Kaikkia varmaan kiinnostaa hintakin. Mitä veikkaisit?
Viitosella saat kaksi pakettia Myllyn paras Pyöreä suklaataikina-pakkausta. Yhteensä 5-6 pellillistä pikkuleipiä. Suosittelen vierasvaraksikin pakastimeen, sillä tuote säilyy 12 kuukautta!

Käy tutustumassa myös muihin "MYLLYN PARAS" tuotteisiin.
Myllyn paras saapui luokseni "Hopottajien" kautta testaukseen . Kuulun Hopottajiin, jotka tuovat testaamiaan tuotteita toistenkin tietoisuuteen ja mahdollisesti maistattavat ja koettavat hopotettavia saadakseen laajempaakin palautetta kasaan.
Hauskaa, helppoa ja koukuttavaa. Sopii minulle. Kerron mielelläni lisää jos tahdot. Laita meiliä, niin jutellaan asiasta.


Kommentit

Stiina sanoi…
Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla. Kiitos testaajalle :)
Kata Maria sanoi…
Kokeilemisen arvoisia!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…