Siirry pääsisältöön

Suklaacookies


Kun juhlat lähestyvät ja tahdotaan tehdä mahdollisimman paljon itse, mutta ei vaan aika riitä kaikkeen.Revitään hiukset päästä ja nekin harmaina. Stressi on kova. Kuinka voisin koskaan onnistua kaikesta!? 

Nyt voi hyvällä omallatunnolla luistaa sen verran, että valitsee hyväksi koetut tuotteet avukseen. antaa itselleen luvan luistaa hieman ja saada silti maistuvaa tarjottavaa. emme me ole superkoneita, jotka taikovat kaiken edellisiltana alusta loppuun saakka.

Mutta hei, minulla on idea!  Myllyn Paras Pyöreä suklaataikina!


Taikina on pakastealtaassa mm. Prisman ja Cittarin valikoimissa. Kuten nimikin sanoo, kyseessä on pyöreäksi kaulittu taikina, jossa on mukana suklaahippuja. Taikina on valmis siltään, eikä siis vaadi edes nestettä. Vain kaulinta vuokaan sopivaksi tai kekseiksi. Ei tarvitse voidella edes! Ja kuinka monipuolinen taikina onkaan kyseessä!


Tästä pyöreästä levystähän voi nyppiä palasia, pyöritellä ne kämmenellä palloiksi ja litistää keksiksi leivinpaperille pellille. Haarukalla muutama pistely keksien päälle. Tokihan voi paistaa näitä useamman ja tehdä kakun. Ihana rapsakka suklaakeksipellillinen  syntyy muutamassa minuutissa ja piirakka 180-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 35–40 min täytteestä riippuen.

Voit myös laittaa joukkoon makusi mukaan esim. pähkinärouhetta, kuten minä tein osalle.Vaikka kyseessä onkin suklaataikina ja sisältää suklaarouhetta, kyse on myös samalla LAKTOOSITTOMASTA tuotteesta!
Se jos mikä on minusta mahtavaa! Laktoosittomia suklaisia tuotteitahan ei kovin paljon ole markkinoilla. tavallista maitopitoista ruokavaliota noudattavalle kenties suklaa maistuu suklaalevyssä paremmalle, mutta itse kun niitä laktoosittomia makuja maistelen joka päivä tavalla tai toisella, niin tämä vaihtoehto on onnistunut hyvin. Oikeasti maistuu suklaakeksille ja tuoksuu makoisalle.

Osan kekseistä painelin muotilla ja kokeilin, josko saisin sydänpikkuleipiä tarjolle.


Helposti se onnistuu, kun tekee ensin lättyjä ja siitä sitten painelee muotilla. reunat uudeksi palloksi ja pellille.


Melkein kolme pellillistä saatiin suussa sulavia ihanan pehmoisiksi sisältä jääviä keksejä. Maistuvat paremmalta ja enemmän omatekoiselta, kuin valmiit kaupan keksit. Suosittelen! Voit ihan huoleta keskittyä oleelliseen ja antaa Myllyn parhaan auttaa sinua.


 Sen verran taikina uunissa leviää, ettei sydämet ihan sydämiä olleet, mutta erottaa ne erilaisiksi. Maku on tärkeintä ja saahan "omatekoinen" näyttääkin omatekoiselta. hihih.


Meidän pääsiäisajan suklaat olivat tässä. Yllätystä kerrassaan, kuinka maukasta voi pakastealtaan valmispohjasta tulla. Itse tykkäsin pähkinä"täytteisistä" enemmän ja lisäksi siitä, kun sivelin keksille omatekoista omppuhilloa päälle. Nam nam. tulen vielä kokeilemaan uudestaan jotain muuta ideaa, joten ei se tähän jäänyt. Myös toiset maistelijat pitivät tuotteen tuoksusta, taikinan suklaisuudesta sekä erityisesti pähkinöillä maustetuista kekseistä. Plussaa tuli pehmeähköstä sisuksesta!

Kaikkia varmaan kiinnostaa hintakin. Mitä veikkaisit?
Viitosella saat kaksi pakettia Myllyn paras Pyöreä suklaataikina-pakkausta. Yhteensä 5-6 pellillistä pikkuleipiä. Suosittelen vierasvaraksikin pakastimeen, sillä tuote säilyy 12 kuukautta!

Käy tutustumassa myös muihin "MYLLYN PARAS" tuotteisiin.
Myllyn paras saapui luokseni "Hopottajien" kautta testaukseen . Kuulun Hopottajiin, jotka tuovat testaamiaan tuotteita toistenkin tietoisuuteen ja mahdollisesti maistattavat ja koettavat hopotettavia saadakseen laajempaakin palautetta kasaan.
Hauskaa, helppoa ja koukuttavaa. Sopii minulle. Kerron mielelläni lisää jos tahdot. Laita meiliä, niin jutellaan asiasta.


Kommentit

Stiina sanoi…
Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla. Kiitos testaajalle :)
Kata Maria sanoi…
Kokeilemisen arvoisia!

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.