Luonnon oma kosteusmagneetti, Aloe vera

aloe vera

Pohjoismaista kauneutta ymmärtävät pohjoismaiset kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaiset parhaiten. Siksi Tanskalainen Urtekram onkin osannut tehdä juuri meille sopivat tuotteet sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön.

Minä en ole mikään käsivoide-ihminen, vaikka varmasti pitäisi ollakin halkeilevien ja kuivien käsieni kanssa. Erityisesti talvella ja kun askartelen, paperipöly aiheuttaa halkeamia. Samoin jatkuva käsien pesu. mutta kun se käsivoide ei vaan yleensä ottaen ole mun juttu. Ne kun jättävät kädet tahmeiksi ja vähänkään jos kostuvat, tuntuvat liukkailta. Urtekramin käsivoide on saanut minut muuttamaan käsitykseni käsivoiteista.

Tässä on käsivoide, joka antaa käsilleni ihan uuden elämän. Se sisältää runsaasti aloe veraa, joka kosteuttaa ja uudistaa ihoani, ja lisäksi auringon kypsyttämät appelsiinit antavat iholleni raikkaan tuoksun. Tuoksu on kuitenkin sen verran neutraali, ei imelän maukas, joten sanoisin unisex-tuotteeksi. Sopii siis miestenkin makuun. Niin muuten sopivat pakkauksetkin, joita kehtaa poikamieskin boxissaan esillä pitää!

Se, mikä Urtekramin käsivoiteesta erityisesti tekee poikkeuksellisen, on nopea kuivuminen iholle. Tämä siis menee ihon sisälle, eikä jää pinnalle liukastelemaan! Voin askarrella, sotata maaleja ja pestä käsiä, eikä sellaista liukasta tunnetta tule. silti käteni voivat paremmin! Hieron myös kynsille, jotta nekin saavat hyvän olon ja vahvistuvat. 

Seuraa FB:ssä Urtekramia, ja kuulet uutuksista, löydät reseptejä ja muuta kivaa.

Kommentit

Minun työssäni tulee käytettyä käsidesiä niin paljon, että käsien rasvaaminen nousee ihan uusiin ulottuvuuksiin. Tätäkin käsirasvaa voisin hyvin kokeilla.
Suosittelen todella jollei halua sitä "liukuvoidetta" käsiinsä. ;)