Libresseviikko; Multistyle


Malttamattomana odotin tätä päivää saadakseni esitellä sinulle uutukaisen Libressen Multistyle-pikkuhousunssuojan! Hyvää asiaa ei vaan voi pantata itsellään ja tämä on nyt sitä! 


Pakkaus avautuu niin vaaka- kuin pystysuunnassakin ja sulkeutuu kätevästi ja toimivasti. Pikkuhousunsuojat ovat yksittäin pakattuja, jolloin voin kuljettaa suojaa käsilaukussa, housun taskussa, huomaamattomasti kädessä... Eikä kukaan huomaa mitään! Toisaalta, sen verran nätti paketti, että voisi tuollaisen huoletta heittää työpöydällekin odottelemaan taukoa. 



Nämä uudet Multistyle pikkuhousunsuojat ovat sirokokoisia, muotoiltuja ja todella imukykyisiä, niissä on mukautuvat reunat, joiden vuoksi ne sopivatkin erinomaisesti  kaiken tyyliisiin pikkuhousuihin; Ministä maksiin. Multistyle on 15 cm pituinen, hengittävä ja laadukas tuote. Sen imukyky on 2/3. Pikkuhousunsuojaksi siis todella imukykyinen. Kokoonsa nähden hämmästyttävä.

Nyt ei enää tarvitse etsiä nukkaavia pussukoita tai sekoittaa suojia meikkeihin, käyttää epähygieenistä suojaa tms sillä Multistyle pikkuhousunsuoja on ratkaisu kaikkiin noihin ongelmiin. Hygienia on sana, joka meidän kaikkien tulisi muistaa. Lisäksi yksi oivallus tähän; Kun Multistyle-pikkuhousunsuojan ottaa käyttöön, kannattaa suojapakkaus jemmata taskuun. Ei ole tilaa vievä! Ei todellakaan! Mutta kun poistat pikkuhousunsuojan käytöstä, voi sen hävittää omassa pakkauksessaan roskiin!

Libresse on aina kantanut vastuunsa luonnosta ja ympäristöstä. Silti Libresse haastaa itseään kaiken aikaa enemmän ja enemmän ympäristöä suojelevampaan suuntaan ja toivoo sinun tulevan mukaan. Lue lisää "ECO ACTIONS"

Useimmat Libressen tuotteet on valmistettu puista saatavasta selluloosakuidusta. Kaikki metsätoiminta Libresseltä on sertifioitu ISO 14001 -ympäristönhallintastandardin mukaisesti. Lisäksi niillä on erillinen sertifikaatio FSC:n (Forest Stewardship Council) kansainvälisen ympäristösertifiointijärjestelmän mukaisesti.

Tästä minä tykkään!

Kommentit

Mä tykkäsin tuosta muovipäällisestä, näyttää niin nätiltä, että ei tarvitse edes piilotella laukunpohjalla näitä suojia.
Tiia Koivusalo sanoi…
Kiitos kovasti vinkistä, ilomielin käyn näitä ostamassa. Onpa muuten pirtsakan näköisiäkin.

Halauksia ja voimia! <3