Siirry pääsisältöön

Libresse-viikko ja DEO FRESH


Olen aikaisemminkin puhunut Inspiksessä kuukautissuojista ja menkkahirviöistä. Minipilsu-kokeiluita unohtamatta. Nyt jatketaan samalla linjalla, sillä olen täysin sitä mieltä, että aiheesta VOI ja SAA ja PITÄÄ puhua!

Kyllähän joillekin kaikki alapäähän viittaava on tabua ja hys hys-asiaa, mutta minä en sille linjalle lähde, vaan toivoisin, että nykyajan tyttöset saisiva tietää jo ENNEN menkkojen alkamista, mitä se tarkoittaa! Miksi ja miten se tapahtuu ja kuinka noloilta tilanteilta voidaan välttyä.

Libresse on yritys, joka on minun matkassani kulkenut kaikkien vuosien ajan. Vieraissa olen käynyt, myönnän, mutten löytänyt sieltä yhtään sen parempaa sidettä, kuin Libresse on. Päinvastoin, koen Libressen olevan hinta-laatusuhteeltaan se ainoa oikea.

Minun mieltäni on kaivertanut kuitenkin blogeissakin pohditut asiat tuoksullisista kuukautissuojista. Mitä se tarkoittaa? Haluanko parfymoida alapääni kukkasilla? Tai voiko se olla terveellistä edes? entä kaikki ne hajut, jotka yhdistetään sekaisin? Hmm... Oletuksia ja mielipiteitä sieltä täältä, jotka eivät selviä kuin yhdellä tavalla...


Libressen kanssa yhteistuumin yhteistyöhön ja eikun testaamaan. Sopivasti uutuuksia tarjolla, eli "LIBRESSEN"  Normal DEO FRESH-pikkuhousunsuojat.

Ihan alkuunsa minua ihastutti pakkauksen värimaailma. erottuu kaupan hyllyltä, on helppo ja nopea valita kärryyn kyytiin ja jatkaa shoppailua, kun aika ei mene siellä hyllyjen välissä oikeaa suojaa hakiessa. Lisäksi yksi hyvin hyvin HYVIN upea pointti; Pakkaus sopii vaakatasossa matalaan kylppärin laatikkoon, ja avautuu sivusuunnassa käyttöä helpottamaan, mutta huom! Pakkaus avautuu myös päältä samoin! Eli sopii myös syvempään laatikkoon! Tämä on niin PARAS! 


...Ja avaamisen jälkeen pakkauksen saa ihan oikeasti kiinni pysyvänä suljettua!

Seuraavaksi se oleellisin, eli pikkuhousunsuoja. Suoja on muotoiltu siten, että se istuu mukaasti karkaamatta pikkareista mihinkään. Siihen on kuvioitu etu- ja takapuoli, jotta imukykyisyys on taattu pysyvyyden lisäksi.

Avattuani pakkauksen odotin huikeaa hajuvesipöllähdystä, mutta ONNEKSI sitä ei tullut! Kyllä pitää nenä kiinni pikkuhousunsuojaan laittaa, jotta nenään saa sen tuoksun. Ja kyllä, minähän nuuhkaisin!
Ei ollenkaan paha! Ei laisinkaan! Hyvin luonnollinen, puhtoinen ja miellyttävä mieto tuoksu. Raikas!
Lisäksi kiinnitin huomiota suojan huokoisuuteen, eli ei mitään ekstrakerroksia tuoksunkaan vuoksi.

Käytössä pikkuhousunsuoja on miellyttävä ja huomaamaton. Ei siis tuoksu kilometrien päähän deodorantilta, vaan päinvastoin, poistaa tehokkaasti kaikki pahat hajut. Lisäksi deo fresh EI sekoita hajuja, vaan pysyy raikkaana ja hengittävänä, kuin puhdas toinen iho omalla ihollani. Minkäänlaisia ihoärsytyksiä EN saanut! Pois siis ne ennakkoluulot! Nämä tuotteet ovat laatua ja tarkoin tarkastettuja. Ei Libresse olisi maamme johtavia suojaajiamme, ellei laatu olisi korkealla ja ellei juuri minusta ja sinusta välitettäisi!

Minä olen vakuuttunut! Minä olen niin vakuuttunut Deo Freshin toimivuudesta, tehokkuudesta ja keveydestä, että uskallan suositella sinuakin koettamaan! 
Sopii jokaiseen päivään ja esim kuukuppien kanssa käytettäväksi varotoimenpiteenä. 

Ja pakko mainita myös se, että Libressen verkkosivut ovat huikeat ja täynnä asiaa juuri heille, joilla kuukautiset alkamassa tai jo alkaneet, sekä meille, jotka etsimme uutta tietoa ja vanhempaakin muistinvirkistystä.

"Kuukautiskalenteri"Kommentit

Mä pidän myös libressen tuotteista. Sain yhdestä kilpailijan tuotteesta ihan kamalan kutinan. Näillä tuotteilla voin olla varma, että ei tule mitään allergiaa.
Viltsu sanoi…
Joo ja jotkut kun ei edes pysy paikallaan tai sitten pysyvät niin hyvin ettei irti saa.
noora jaakkola sanoi…
musta on oikeesti hyvä,että näistä puhutaan. Itse kuitenkin useinmiten valkkaan nämä natural tuotteet, jotka biohajoavat luontoon mukaan:)

lasten vaipoissakin olen niitä käyttänyt. Koska maailma pursuaa jätettä. Biohajoavuus on tärkeää!

Kestovaippailut ja kuukupit ei ole meidän juttu.. Ja se jatkuva peseminen kuluttaa luontoa myös!
Nanna sanoi…
Meillä on tämä nyt ajankohtaista tyttösten kanssa ja ihan avoimesti itse puhun ja opastan suojien maailmaan:)
Kiki sanoi…
Olen noita hajustettuja pelännyt kun olen odottanut niistä aiheutuvan allergiaa, mutta ei ne sitten olekkaan mitään pöllähdyksiä vaan mietoja tuoksuja :) Olen sen verran vanhaa vuosikertaa ettei aikoinaan näistä kuukautisasioista puhuttu. Sitten kävi niin, että keuhkokuume ja ensimmäiset kuukautiset tuli samaan aikaan. Sitä järkytyksen tunnetta kun hätääntyneenä kuvittelin niiden keuhkojen nyt sitten olevan pöksyissä. Meillä on vaan poika, mutta jos olisi tyttölapsi niin olisin tosi hyvissä ajoissa tehnyt selväksi minkälaisia muutoksia murrosikä aiheuttaa tyttöjen kehossa.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.