Siirry pääsisältöön

Laatua kolikoilla! WOW!


Olet hyvin avomielinen ihminen!
Olet hyvin avomielinen ja aina valmis valloittamaan uusia alueita. Et pelkää uusien asioiden kokeilemista, vaikka niihin sisältyisi suuriakin riskejä. Jos kaadut nenillesi, nouset vain takaisin ylös ja jatkat uusien juttujen kokeilua. Suvaitsevaisuus on korkein arvosi, ennakkoluuloja sen sijaan et suvaitse. Suurin vahvuutesi on kykysi hyväksyä ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat.

Uuden oppiminen, uusiin asioihin tutustuminen, kokeilunhalu ja tietynlainen pelkäämättömyys kohdata uusia asioita on tuonut elämäni varrella paljon ihmeellisiä ja ihania asioita eteeni. Joskus kantapään kautta opittu, ettei kaikki niin ruusuista ole, mutta ei sellainenkaan kaduta. Päinvastoin, katuisin jollen olisi kokenut jotain. Olipa kyse ihmissuhteista, jotka kariutuneet tai ylisuuresta loikasta jonka takia kaaduin polvilleni lumihankeen tai maistipalasta, joka osoittautui ulkonäköään kaameamman makuiseksi.

Jokainen kokemus on opettanut omansa. Hyvässä tai no, hyvässä.  Vaikka sen, ettei joku ollutkaan arvoiseni. Miksi katua tutustumista sellaiseenkaan? Katuisin, jollen olisi katsonut, missä mentiin, ja ihanuuksien kanssa mennään edelleenkin! Ystäväni  tai ihanat "Ellit"

Vastaavasti yhtälailla elämän mittaiseksi läheiseksi ja arvoisekseni koen luonnonkosmetiikan, josta tuli heti lempparini ja on se MUST! juttuni. Miksi? Koska se TOIMII! 

Ja koska tahdon sinunkin tietävän, mikä minusta on niin ihanaa ja hehkuttamisen arvoista, esittelen sinulle tämän viikon ajan Urtekramin luonnonkosmetiikkaa, joita Ellien kautta olen päässyt tutkailemaan tarkemmin.  Ja jotta asiat olisivat selkeästi ilmaistut, tuon julki siis MINUN lempparisarjani, jota olen kyllä tutkinut tarkemminkin, mutten ole tätä blogin takia saanut kokeiltavaksi. Tyystin omana itsenäni näitä käytän kotona.  Ihan täysin vapaaehtoisesti sinulle tahdon esitellä tätä ja SINÄ teet omat päätöksesi, kuten blogin lukemisessa, myös ostopäätöksissäsi. Mutta kuten tässä olemme pohtineet lukijoiden kanssa, MIKSI itsekkäästi salata hyvää, kun sen voisi jakaakin?! Pitääkö aina kaikesta saada hyötyä tai jemmata itsellään, ettei vaan toinen saisi tietää? tai häpeillen kieriskellä ja hyssytellä, ettei vaan kukaan saisi tietää, että Viltsu pesee naamansa tai pahempaa! sen hys hys hys PIIP SENSURED ... Hei haloo! Jollet sinä peseydy, se on sinun asiasi. Mutta jos, niin tässä hyvä vinkki. ;)

URTEKRAM VIIKKO!

Mikä ja mitä on Urtekram?

Urtekram tekee yhteistyötä Max Havelaarin kanssa Reilun kaupan projekteissa eri puolella maailmaa. Lisäksi yritys on perustanut maailman ensimmäisen ekologisen maatalousprojektin Good Food Foundatioinin.

Urtekramin tuotteiden valmistuksessa ei käytetä mitään keinotekoisia aineita tai menetelmiä - ruiskutusta, säteilytystä, geenitekniikkaa tai keinolannoitusta. Urtekram noudattaa luomuviljelyä koskevia tiukkoja sääntöjä ja tuotteet ovat siten puhtaita luomutuotteita. Urtekramille myönnettiin vuonna 2000 ISO 14001-ympäristöstandardin mukainen sertifiointi ensimmäisenä luomutuotteita valmistavana yrityksenä maailmassa.

"Urtekramin" valikoimasta löydät niin luomu ruokatarvikkeita, kuten lakritsisiirappia, sitruunamehua, riisejä ja jyviä, mausteita, muroja ja pop cornia, kuivattuja hedelmiä... Olen täällä blogissani esitellytkin teille aikaisemmin Urtekramin ihania luomu elintarvikkeita!
Lisäksi Urtekram tarjoilee luomu kosmetiikkaa, kuten suihkugeelit, body scrubit ja käsivoiteet. Tuoksuvaihtoehdoissakin löytyy hajusteettomasta eri tuoksuihin. Minun tuoksuni on vastapoimittu, auringon kypsyttämä appelsiini.


Aloe vera-nestesaippua ja palasaippua ovat ihanan luonnollisia, puhtaista raaka-aineista valmistettuja saippuoita, jotka puhdistavat ja hellivät.
Nestesaippuapullo on reilun kokoinen, jopa 380ml. Palasaippua 100 grammaa.
Se mikä minua näissä tuotteissa viehättää eniten, on puhtaaksi peseminen, upea vaahtoavuus, joka menee sormien väliin ja uurteisiinkin sekä riittoisuus. Palasaippuas "vaahto" on ihanan kermaista ja hoitavaa glyseriiniä sekä eteerisiä öljyjä ja suorastaan tunnen käsieni olevan hyvässä hoidossa.

Jos sinä etsit edullista, mutta silti laadukasta ja toimivaa saippuaa, olipa palasta tai nestemäisestä kyse, suosittelen Urtekramia. Olen kokeillut hinnaltaankin arvokkaampia tuotteita ja voin sanoa, että Urtekramissa on hinta-laatu kohdallaan. Laatua kolikoilla! WOW!

Kommentit

Kiitos vinkistä ja mukavaa viikon alkua ☆

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailmanennätys tahdissa Hula hula

Juhannus näissä merkeissä. 

Varmuudella ainakin Suomen ennätys..


Ihana Robin ja Hula Hula!


Hääjuhlan tarjoilu

Kuohuviiniä kultahipuilla meille kahdelle...

Tämä oli virallisena avioitumis päivänä.

Samoin kuin hopeaa hohtava pinkki Aviva.

Näitä juomia nautimme pitkälle iltaan ja katselimme jokaista lasia ihastuneina. Jopa illan viimeisillä lasillisilla.


Huomasin, ettei otettu kuvia lämpimästä ruuasta, jota tarjosimme yövieraille, pitkämatkalaisille. Sen sijaan pääosassa olleet herkut ovat edustettuina. Lusikat kahvitteluun ja kakkutarjoiluun olivat hieman isommat, kuin suomalaiset kahvilusikat. Ja tuo sydän.. <3 

Servetit hääteemaa mukaillen pinkkiä ja lilaa.

Tarjoilu kertonee, että samalla juhlimme Murusen synttäreitä. Tarjoilu on tilattu Kakkuaitasta, mikä sijaitsee Riistavedellä. Kaikkien kuopiolaisten konditorioiden tarjoiluehdotusten jälkeen Kakkuaitta vaikutti fiksuimmalta, parhaimmalta ja ystävällisimmältä vaihtoehdolta. Hinta-laatu on todellakin kohdallaan ja saimmehan kaiken tarjottavan suoraan kotiin kannettuna! Ja ei, tämä ei ole mainos eikä yhteistyösoppari, sillä kaikesta on ma…

Loput vihreät ja Silpputehtaalle

Vielä kerran näitä vihreitä atc-kortteja silpputehtaan haasteeseen ja Belgian vaihtoon.
Ovat siis uusia, mutta samaa sarjaa, kuin jo nähdyt.


Kuten aiemmissakin, myös näissä korteissa on tuunattuja tanssiasusta tippuneita paljetteja ja tölkin nipsuja. stanssikuviot kimalleliimalla koristeltuja. Tyttö korteissa on itse leimattu ja itse väritelty,

Taustana on itse tehty gelli plate-taidetta. Sabluuna on ollut apuna. Niin olen saanut tehtyä tasaiset pallot. 

Tekstin leimasin. Atc-korteissa ja etenkin näissä tämän tyylin korteissa saa olla tahroja ja ns. rosoisuutta ja se vaan lisää mielenkiintoa. siksi näihin vedän vapaalla kädellä ja nopeammin esim. reunat. 

Tosiaan kaikki nämä kortit ovat jo Belgiassa, joten vaihtoon en niitä voi laittaa. Seuraava satsi tuleekin vaihtoon Suomeen, mutta en vielä ole ihan varma, mitä niissä on. Sen tiedän, että atc-kortteilu jatkuu edelleen.